Podívejte se na výherní losy
Ukončené emise losů z rodiny Rentiér odhalily své výherce. Zažijte si na moment ten pocit, že jste si právě teď setřeli los a vidíte výhru. Zasněte se nad tím, jaké by to bylo kdyby byl jeden z těchto losů váš. Máte nějaký skvělý a originální plán? Nakonec s pravidelným příjmem 100 000 měsíčně na 5 let se dá jistě dělat ledacos. 

Super rentiér

Tenhle los stál 100 korun a výherci hlavní výhry teď bude nosit 100 000 korun měsíčně celých 5 let. Nebojte, nic už se nedaní. Peníze vám v případě, že se takový los před vámi objeví přistávají na účtu pěkně všechny. S tímhle losem čeká výherce pět let prázdnin. Najdete 3 kouzelná R, která znamenají hlavní výhru? Další emise Super Rentiérů jsou stále v prodeji. A prozradíme tajemství. Brzy přijde už dokonce 6. emise tohoto oblíbeného losu.

Super-rentier_103-(1).jpg

A tady? Najdete hlavní výhru?

Super-rentier.jpg

Mega rentiér

Stát se Super rentiérem, je samozřejmě super. Ale co takhle Mega rentiér? Tenhle los totiž zařídí nejen rentu ve výši 100 000 korun měsíčně na 5 let, ale navíc ještě 5 milionů k tomu, takzvaně do začátku. A to se už teprve dají dělat kouzla. Výherce nám svůj los samozřejmě odevzdal a my vám ho teď můžeme ukázat. A pozor, další emise Mega rentiérů jsou stále v oběhu.

Mega-rentier.jpg

 K dostání už jsou samozřejmě nové emise losů Rentiér, stačí si jen vybrat. A pak nemusí zůstat jen u snění.

Zdroj foto: Sazka, Daily Mail

Přečtěte si také