Sazka Klub přihrál paní Věře parádní Škodu Kodiaq

Paní Věra si pro výhru přijela až z Jižní Moravy. Do sídla společnosti Sazka ještě dojela vlakem, aby si cestu zpátky domů mohla užít ve svém novém luxusním SUV.
 

Přečtěte si také: Prodavač roztrhl tiket s výhrou 1,7 miliard

Jak se nám při přebírání Kodiaqa výherkyně svěřila, patří do skupiny nadšených sázejících. Svoji první sázku prý podala už asi před patnácti lety, dříve ale hrála spíš nárazově. „Nejradši mám Sportku. Sázím pravidelně na nedělní slosování, a to už asi čtyři roky,” řekla nám usměvavá dáma z jihu Moravy.

Sazka Klub šetří čas a nosí skvělé výhry

inp_600x500-(1).jpg

A právě díky častému sázení se před nějakou dobou rozhodla, že vstoupí do Sazka Klubu. Tento speciální věrnostní program nabízí svým členům řadu výhod i možností soutěžit o atraktivní ceny. V posledních měsících mohli držitelé Sazka karty získat kromě zmiňovaného Kodiaqa třeba také elektrokola, televize nebo poukázky do hobby marketů i oblíbených e-shopů. Praktické také je, že vás v případě výhry informují přes SMS. 
 

Také o soutěži, ve které nakonec vyhrála krásné nové auto, se paní Věra dozvěděla přes SMS. A jaká byla její první reakce, když jsme jí zavolali, že získala Kodiaq? „Nikdy jsem nic velkého nevyhrála, tak jsem byla úplně v šoku a nemohla tomu uvěřit,” směje se sympatická žena.

Do Prahy vlakem, zpátky už Kodiaqem

Až poté, co si vše ověřila na stránkách Sazka Klubu, se se svým štěstím začala „smiřovat”. A také hned naplánovala cestu do Prahy. Do budovy Sazky, kde si výhru převzala, dorazila ještě vlakem, ale jen proto, aby se už zpátky domů mohla svézt ve svém Kodiaqu.

Protože je paní Věra aktivní řidičkou, je ze své výhry nadšená. „Naším současným autem jezdíme už asi jedenáct let, tak nám výměna přijde víc než vhod,” podotýká výherkyně a dodává, že se nového SUV nemůže dočkat i její manžel.

V říjnu to byl Kodiaq, nyní v listopadu si můžete zahrát o poukazy na dovolenou snů od CK Fischer. Do soutěže bude zařazen každý registrovaný zákazník, víc informací pak najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také