PREVIEW - 4. kolo anglické Premier League

Southampton vs. Manchester United
V sobotu nás čeká 4. kolo Premier League a v něm se o body utkají Southampton a United. V prvních třech utkáních nového ročníku si Southampton připsal tři body, hosté z United z prvních tří kol získali čtyři body, čímž se zařadili na pátou příčku tabulky. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Old Traffordu a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z United 3:2. V posledním ligovém kole southamptonští hráči vyhráli s Brightonem, naopak hosté z United prohráli s Crystal Palace. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních jednou brankou Danny Ings. V dresu hostujícího týmu United se v prvních třech zápasech dvakrát prosadil Anthony Martial.

Chelsea vs. Sheffield United
Další, v pořadí již 4. kolo Premier League nabídne střetnutí mezi Chelsea a Sheffieldem, které se odehraje v sobotu od 16:00 na Stamford Bridge. V prvních třech utkáních nového ročníku si Chelsea připsala čtyři body, také hosté ze Sheffieldu z prvních tří kol získali čtyři body, čímž se zařadili na devátou příčku tabulky. Chelsea v minulém ligovém kole hrála proti Norwichi a získala maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub ze Sheffieldu vyšel z posledního utkání proti Leicesteru naprázdno. Z hráčů v dresu hostujícího Sheffieldu se v prvních třech zápasech prosadil jedenkrát Billy Sharp. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy dvěma brankami Mason Mount.

Crystal Palace vs. Aston Villa
V sobotu se odehraje 4. kolo Premier League, ve kterém se v 16:00 spolu střetnou Aston Villa a Crystal Palace. Svěřenci domácího trenéra Roe Hodgsona si v prvních třech kolech připsali čtyři body a jsou na desáté pozici v tabulce, hosté získali tři body a po úvodních třech kolech jsou na šestnácté příčce tabulky. V minulém kole hostující tým z Aston Villy získal maximum bodů s Evertonem. Stejně tak domácí Crystal Palace vyhrál s United. Z hráčů v dresu hostujícího Aston Villy se v prvních třech zápasech prosadil jedenkrát John McGinn. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy jednou brankou Patrick Van Aanholt.

Leicester vs. Bournemouth
V sobotu nás čeká 4. kolo Premier League a v něm se o body utkají Leicester a Bournemouth. Domácí tým Leicesteru se po prvních třech kolech usadil s pěti body na čtvrté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali čtyři body a jsou na jedenácté příčce. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Leicesteru, skončilo výhrou domácích 2:0. V posledním ligovém kole leicesterští hráči vyhráli se Sheffieldem, naopak hosté z Bournemouthu prohráli se City. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních jednou brankou Onyinye Ndidi. V dresu hostujícího týmu Bournemouthu se v prvních třech zápasech dvakrát prosadil Harry Wilson.

Manchester City vs. Brighton
V sobotu se odehraje 4. kolo Premier League, ve kterém se v 16:00 spolu střetnou Brighton a City. Domácí tým City se po prvních třech kolech usadil se sedmi body na druhé pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních získali čtyři body a jsou na osmé příčce. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu City 1:4. City se v posledním ligovém kole proti Bournemouthu dařilo a brali plný počet bodů. Hostující Brighton naopak ztratil všechny body se Southamptonem. V dresu hostů z Brightonu se v prvních třech utkáních prosadil jedenkrát Neal Maupay. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních Raheem Sterling pěti brankami.

Newcastle vs. Watford
Newcastle přivítá v sobotu v 16:00 v rámci 4. kola Premier League v St. James‘ Parku Watford. Domácí tým Newcastlu se po prvních třech kolech usadil se třemi body na devatenácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních třech utkáních ještě nezískali bod. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Vicarage Road a utkání skončilo remízou 1:1. V posledním ligovém kole hráči Newcastlu vyhráli s Tottenhamem, naopak hosté z Watfordu prohráli s West Hamem, v posledních kolech jdou od jedné prohry ke druhé, jde již v pořadí o třetí v řadě. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Jonjo Shelvey. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních jedenkrát Andre Gray. Hostující Watford má nelichotivou sérii tří porážek v řadě.

West Ham vs. Norwich
Premier League má na programu 4. kolo, ve kterém v sobotu v 16:00 hostí West Ham tým Norwiche. Svěřenci domácího trenéra Manuela Pellegriniho si v prvních třech kolech připsali čtyři body a jsou na čtrnácté pozici v tabulce, hosté získali tři body a po úvodních třech kolech jsou na sedmnácté příčce tabulky. West Ham v minulém ligovém kole hrál proti Watfordu a získal maximum bodů za výhru. Oproti tomu klub z Norwiche vyšel z posledního utkání proti Chelsea naprázdno. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních dvěma brankami Sébastian Haller. V dresu hostujícího týmu Norwiche se v prvních třech zápasech pětkrát prosadil Teemu Pukki.

Burnley vs. Liverpool
Ve čtvrtém kole Premier League se spolu v sobotu na Turf Moor od 18:30 utkají Burnley a Liverpool. Domácí Burnley v prvních třech zápasech uhrálo čtyři body a aktuálně je na šesté příčce ligové tabulky, hosté získali devět bodů a drží první pozici. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Liverpoolu 4:2. Burnley se v posledním ligovém kole proti Wolverhamptonu ne úplně dařilo, když ztratilo remízou dva body. Hostující Liverpool naopak získal maximum bodů s Arsenalem, hosté jsou rozjetí, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. V domácím týmu se prosadil v prvních třech utkáních čtyřmi brankami Ashley Barnes. V dresu hostujícího týmu Liverpoolu se v prvních třech zápasech třikrát prosadil Mohamed Salah. Hosté mají vítěznou sérii v posledních třech zápasech.

Everton vs. Wolverhampton Wanderers
Premier League má na programu 4. kolo, ve kterém v neděli v 15:00 hostí Everton tým Wolverhamptonu. V prvních třech utkáních nového ročníku si Everton připsal čtyři body, hosté z Wolverhamptonu z prvních tří kol získali tři body, čímž se zařadili na patnáctou příčku tabulky. Minulé měření sil na hřišti v Goodison Parku vyhráli hosté z Wolverhamptonu 1:3. Everton v minulém ligovém kole hrál proti Aston Ville a ztratil všechny body. Oproti tomu klub z Wolverhamptonu remizoval s Burnley a ztratil dva body, hosté jsou v posledních kolech remízovými králi, když stejně skončila poslední tři utkání. V domácím dresu se v prvních třech zápasech jedenkrát trefil Caldeira Bernard. Z hostujících hráčů skóroval v prvních třech utkáních jedenkrát Ruben Neves. Hosté se v posledních třech zápasech se soupeři vždy rozešli po nerozhodném výsledku.

Arsenal vs. Tottenham
Další, v pořadí již 4. kolo Premier League nabídne londýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem, které se odehraje v neděli od 17:30 na Emirates Stadium. V prvních třech utkáních nového ročníku si Arsenal připsal šest bodů, hosté z Tottenhamu z prvních tří kol získali čtyři body, čímž se zařadili na sedmou příčku tabulky. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. V posledním ligovém kole arsenalští hráči prohráli s Liverpoolem, stejně jako hosté z Tottenhamu prohráli s Newcastlem. Z hráčů v dresu hostujícího Tottenhamu se v prvních třech zápasech prosadil dvakrát Harry Kane. V týmu domácích se prosadil za první tři zápasy dvěma brankami Pierre-Emeric Aubameyang.

Přečtěte si také