PREVIEW - 3. kolo španělské La Ligy

Sevilla vs. Celta Vigo
Ve třetím kole Španělské LaLigy se spolu v pátek na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán od 20:00 utkají Sevilla a Celta. Svěřenci domácího trenéra Julena Lopeteguiho si v prvních dvou kolech připsali šest bodů a jsou na první pozici v tabulce, hosté získali tři body a po úvodních dvou kolech jsou na dvanácté příčce tabulky. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů ze Celty 1:0. Sevilla v minulém ligovém kole hrála proti Granadě a získala maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácím ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. I klub ze Celty získal s Valencií tři body. Z hráčů v dresu hostujícího Celty se v prvních dvou zápasech prosadil jedenkrát Iker Losada. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy jednou brankou Nolito. Domácí Sevilla se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Celta odehraje první venkovní zápas. Domácí mají formu a v posledních dvou zápasech vyhráli.

Bilbao vs. San Sebastian Real
V pátek nás čeká 3. kolo Španělské LaLigy a v něm se o body utkají Bilbao a San Sebastian. Svěřenci domácího trenéra Gaizky Garitana si v prvních dvou kolech připsali čtyři body a jsou na páté pozici v tabulce, také hosté získali čtyři body a po úvodních dvou kolech jsou na šesté příčce tabulky. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího San Sebastianu 2:1. V posledním ligovém kole hráči Bilbaa remizovali s Getafe, naopak hosté ze San Sebastianu vyhráli s Malorcou. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Zubeldia Aduritz. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Mikel Oyarzabal.

Osasuna vs. Barcelona FC
Osasuna přivítá v sobotu v 17:00 v rámci 3. kola Španělské LaLigy na El Sadar Stadium Barcelonu. Svěřenci domácího trenéra Jagoby Arrasate si v prvních dvou kolech připsali čtyři body a jsou na osmé pozici v tabulce, hosté získali tři body a po úvodních dvou kolech jsou na deváté příčce tabulky. V posledním ligovém kole hráči Osasuny remizovali s Eibar, naopak hosté z Barcelony vyhráli s Betisem. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Ezequiel Avila. V dresu hostujícího týmu Barcelony se v prvních dvou zápasech dvakrát prosadil Antoine Griezmann.

Getafe vs. Alavés
Getafe přivítá v sobotu v 19:00 v rámci 3. kola Španělské LaLigy na Coliseum Alfonso Pérez Alavés. Domácí Getafe v prvních dvou zápasech uhrálo jeden bod a aktuálně je na čtrnácté příčce ligové tabulky, hosté získali čtyři body a drží sedmou pozici. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Getafe, skončilo výhrou domácích 4:0. V minulém kole hostující tým z Alavés ztratil remízou dva body s Espaňolem. Stejně tak domácí Getafe remizovalo s Bilbaem. V dresu hostů z Alavés se v prvních dvou utkáních prosadil jedenkrát Jose Joselu. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních Jaime Mata jednou brankou. Domácí Getafe už před svým publikem v této sezóně odehrálo jeden zápasy, naopak hostující tým Alavés odehraje první venkovní zápas.

Levante vs. Valladolid
V sobotu se odehraje 3. kolo Španělské LaLigy, ve kterém se v 19:00 spolu střetnou Valladolid a Levante. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Levante připsalo tři body, hosté z Valladolidu z prvních dvou kol získali čtyři body, čímž se zařadili na čtvrtou příčku tabulky. Minulé měření sil na hřišti na Estadi Ciutat de València ovládli domácí hráči Levante 2:0. Levante se v posledním ligovém kole proti Villarrealu dařilo a bralo plný počet bodů. Hostující Valladolid naopak remizoval a přišel o dva body s Realem. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech dvakrát trefil Marti Roger. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních dvakrát Sergi Guardiola.

Betis Sevilla vs. Leganes
Španělská LaLiga má na programu 3. kolo, ve kterém v sobotu ve 21:00 hostí Betis tým Leganes. Domácí tým Betisu se po prvních dvou kolech bez bodu krčí na poslední pozici v ligové tabulce, také hosté v prvních dvou utkáních ještě nezískali bod. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Leganes 3:0. V minulém kole hostující tým z Leganes ztratil všechny body s Atleticem a byla to již druhá prohra v řadě. Stejně tak domácí Betis prohrál s Barcelonou, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Z hráčů v dresu hostujícího Leganes se ještě nedokázal nikdo brankově prosadit. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy dvěma brankami Loren Moron. Domácí Betis už odehrál v této sezóně před domácími fanoušky jeden zápas, naopak hostující Leganes odehraje první venkovní zápas. Domácí tým Betisu prohrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají sérii porážek v posledních dvou zápasech.

Valencia FC vs. Mallorca
Španělská LaLiga má na programu 3. kolo, ve kterém v neděli v 17:00 hostí Valencie tým Malorky. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Valencie připsala jeden bod, hosté z Malorky z prvních dvou kol získali tři body, čímž se zařadili na jedenáctou příčku tabulky. Valencie v minulém ligovém kole hrála proti Celtě a ztratila všechny body. I klub z Malorky vyšel z posledního utkání proti San Sebastianu naprázdno. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Kévin Gameiro. V dresu hostujícího týmu Malorky se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Daniel Rodríguez. Domácí Valencie už před svým publikem v této sezóně odehrála jeden zápasy, naopak hostující tým Malorky odehraje první venkovní zápas.

Atletico Madrid vs. Eibar
Ve třetím kole Španělské LaLigy se spolu v neděli na Wanda Metropolitano od 19:00 utkají Atletico a Eibar. Svěřenci domácího trenéra Diega Simeoneho si v prvních dvou kolech připsali šest bodů a jsou na druhé pozici v tabulce, hosté získali jeden bod a po úvodních dvou kolech jsou na třinácté příčce tabulky. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Ipurua Futbol Zelaia a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Atletica 0:1. V minulém kole hostující tým z Eibar ztratil remízou dva body s Osasunou. Naopak domácí Atletico vyhrálo s Leganes, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Álvaro Morata. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Paulo Oliveira. Domácím se v posledních zápasech dařilo a brali plný počet bodů ve dvou po sobě jdoucích utkáních.

Espaňol Barcelona vs. Granada
Espaňol přivítá v neděli v 19:00 v rámci 3. kola Španělské LaLigy na RCDE Stadium Granadu. Svěřenci domácího trenéra Davida Gallega si v prvních dvou kolech připsali jeden bod a jsou na šestnácté pozici v tabulce, také hosté získali jeden bod a po úvodních dvou kolech jsou na osmnácté příčce tabulky. Espaňol v minulém ligovém kole hrál proti Alavés a ztratil remízou dva body. Oproti tomu klub z Granady vyšel z posledního utkání proti Seville naprázdno. V dresu hostů z Granady se v prvních dvou utkáních prosadil jedenkrát Roberto Soldado. Domácím hráčům se ještě nepodařilo v této sezóně skórovat.

Villarreal vs. Real Madrid
Španělská LaLiga má na programu 3. kolo, ve kterém v neděli ve 21:00 hostí Villarreal tým Realu. Domácí tým Villarrealu se po prvních dvou kolech usadil s jedním bodem na sedmnácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních dvou utkáních získali čtyři body a jsou na třetí příčce. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Realu 3:2. Villarrealu se v posledním ligovém kole proti Levante nedařilo, když ztratil tři body. Hostující Real naopak remizoval a přišel o dva body s Valladolidem. Z hráčů v dresu hostujícího Realu se v prvních dvou zápasech prosadil dvakrát Karim Benzema. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy dvěma brankami Gerard Moreno.

Přečtěte si také