PREVIEW - 3. kolo francouzské Ligue 1
Vsaďte si na jakýkoliv zápas francouzské Ligue 1 před startem utkání anebo i v jeho průběhu díky LIVE sázkám, kde navíc najdete i všechny streamy. 
 

Amiens vs. Nantes
Další, v pořadí již 3. kolo Francouzské Ligue 1 nabídne střetnutí mezi Amiens a Nantes, které se odehraje v sobotu od 20:00 na Stade de la Licorne. Domácí tým Amiens se po prvních dvou kolech usadil se třemi body na deváté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních dvou utkáních získali jeden bod a jsou na patnácté příčce. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stade de la Beaujoire a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Nantes 3:2. Amiens se v posledním ligovém kole proti Lille dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Nantes naopak remizovalo a přišlo o dva body s Olympikem. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních jednou brankou Chadrac Akolo. V dresu hostujícího týmu Nantes se v prvních dvou zápasech jedenkrát prosadil Andrei Girotto. 

Dijon vs. Bordeaux
V sobotu nás čeká 3. kolo Francouzské Ligue 1 a v něm se o body utkají Dijon a Bordeaux. Domácí tým Dijonu se po prvních dvou kolech bez bodu krčí na osmnácté pozici v ligové tabulce, hosté v prvních dvou utkáních získali jeden bod a jsou na šestnácté příčce. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Bordeaux 1:0. Dijon v minulém ligovém kole hrál proti Toulouse a ztratil všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Oproti tomu klub z Bordeaux remizoval s Montpelliere a ztratil dva body. Z hráčů v dresu hostujícího Bordeaux se v prvních dvou zápasech prosadil jedenkrát Nicolas De Preville. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy jednou brankou Julio Tavares. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek. 

Angers vs. Metz
V sobotu se odehraje 3. kolo Francouzské Ligue 1, ve kterém se ve 20:00 spolu střetnou Metz a Angers. Svěřenci domácího trenéra Stéphane Moulina si v prvních dvou kolech připsali tři body a jsou na jedenácté pozici v tabulce, hosté získali čtyři body a po úvodních dvou kolech jsou na čtvrté příčce tabulky. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácích 1:2. V posledním ligovém kole hráči Angers prohráli s Lyonem, naopak hosté z Metz vyhráli s Monacem. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Thomas Mangani. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních třikrát Habib Diallo.

Brest vs. Reims
V sobotu nás čeká 3. kolo Francouzské Ligue 1 a v něm se o body utkají Brest a Reims. Domácí Brest v prvních dvou zápasech uhrál dva body a aktuálně je na dvanácté příčce ligové tabulky, hosté získali čtyři body a drží pátou pozici. Brest v minulém ligovém kole hrál proti Saint Etienne a ztratil remízou dva body a byla to již druhá dělba bodů v řadě. I klub z Reimsu remizoval se Strasbourgem a ztratil dva body. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Mathias Autret. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Hyun Jun Suk. Domácí v posledních dvou zápasech v řadě remizovali.

Monaco vs. Nimes
V neděli se odehraje 3. kolo Francouzské Ligue 1, ve kterém se v 15:00 spolu střetnou Nimes a Monaco. Domácí tým Monaca se po prvních dvou kolech bez bodu krčí na poslední pozici v ligové tabulce, také hosté v prvních dvou utkáních ještě nezískali bod. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Nimes 1:0. V minulém kole hostující tým z Nimes ztratil všechny body s Nice a byla to již druhá prohra v řadě. Stejně tak domácí Monaco prohrálo s Metz, což bylo již druhé zaváhání v řadě. V dresu hostů z Nimes se v prvních dvou utkáních prosadil jedenkrát Renaud Ripart. Domácím hráčům se ještě nepodařilo v této sezóně skórovat. Hostující Nimes má nelichotivou sérii dvou porážek v řadě. Domácím se nedaří a v posledních dvou zápasech padli.

Strasbourg vs. Rennes
V neděli nás čeká 3. kolo Francouzské Ligue 1 a v něm se o body utkají Strasbourg a Rennes. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Strasbourg připsal dva body, hosté z Rennes z prvních dvou kol získali šest bodů, čímž se zařadili na třetí příčku tabulky. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Strasbourgu, skončil zápas výhrou hostujícího Rennes 0:2. Strasbourgu se v posledním ligovém kole proti Reimsu ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body, jde již o druhou remízu v řadě. Hostující Rennes naopak získalo maximum bodů s PSG, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. V dresu hostů z Rennes se v prvních dvou utkáních prosadil jedenkrát Jérémy Morel. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních Adrien Thomasson jednou brankou. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii remíz. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou výher.

Paris SG vs. Toulouse
Další, v pořadí již 3. kolo Francouzské Ligue 1 nabídne střetnutí mezi PSG a Toulouse, které se odehraje v neděli od 21:00 na Parc des Princes. V prvních dvou utkáních nového ročníku si Paris SG připsalo tři body, hosté z Toulouse z prvních dvou kol získali čtyři body, čímž se zařadili na sedmou příčku tabulky. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácích PSG 0:1. V posledním ligovém kole pařížští hráči prohráli s Rennes, naopak hosté z Toulouse vyhráli s Dijonem. Z hráčů v dresu hostujícího Toulouse se v prvních dvou zápasech prosadil jedenkrát Efthimios Koulouris. V týmu domácích se prosadil za první dva zápasy dvěma brankami Edison Cavani.

Montpellier vs. Lyon
Další, v pořadí již 3. kolo Francouzské Ligue 1 nabídne střetnutí mezi Montpelliere a Lyonem, které se odehraje v úterý od 19:00 na Stade de la Mosson. Domácí Montpelliere v prvních dvou zápasech uhrálo jeden bod a aktuálně je na čtrnácté příčce ligové tabulky, hosté získali šest bodů a drží první pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Lyonu 3:2. V posledním ligovém kole hráči Montpelliere remizovali s Bordeaux, naopak hosté z Lyonu vyhráli s Angers, jde o druhou výhru v řadě. V dresu hostů z Lyonu se v prvních dvou utkáních prosadil třikrát Memphis Depay. V domácím týmu se prosadil v prvních dvou utkáních Andy Delort jednou brankou. Hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech.

 Lille vs. St. Etienne
Další, v pořadí již 3. kolo Francouzské Ligue 1 nabídne střetnutí mezi Lille a Saint Etienne, které se odehraje ve středu od 19:00 na Stade Pierre-Mauroy. Svěřenci domácího trenéra Christophe Galtiera si v prvních dvou kolech připsali tři body a jsou na desáté pozici v tabulce, hosté získali čtyři body a po úvodních dvou kolech jsou na šesté příčce tabulky. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stade Geoffroy-Guichard a utkání skončilo výhrou domácích z Lille 0:1. Lille v minulém ligovém kole hrálo proti Amiens a ztratilo všechny body. Oproti tomu klub ze Saint Etienne remizoval s Brestem a ztratil dva body. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech dvakrát trefil Victor Osimhen. Z hostujících hráčů skóroval v prvních dvou utkáních jedenkrát Romain Hamouma.

Nice vs. Marseille
Ve třetím kole Francouzské Ligue 1 se spolu ve středu na Allianz Riviera od 21:00 utkají Nice a Olympik. Domácí tým Nice se po prvních dvou kolech usadil se šesti body na druhé pozici v ligové tabulce, hosté v prvních dvou utkáních získali jeden bod a jsou na sedmnácté příčce. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stade Vélodrome a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Olympiku 1:0. Nice se v posledním ligovém kole proti Nimes dařilo a bralo plný počet bodů, poslední zápasy se domácím daří, jde už o druhou výhru v řadě. Hostující Olympik naopak remizoval a přišel o dva body s Nantes. V domácím dresu se v prvních dvou zápasech jedenkrát trefil Christophe Herelle. V dresu hostů z Olympiku se nikdo v prvních dvou zápasech neprosadil.

Přečtěte si také