PREVIEW - 27. kolo Bundesligy 2
Osnabrück vs. Hanover - 23.05.2020 13:00
Další, v pořadí již 27. kolo 2. Bundesligy nabídne střetnutí mezi Osnabrückem a Hanoverem, které se odehraje v sobotu od 13:00 na Stadionu Bremer Brücke. Domácí tým Osnabrücku je aktuálně se třiceti body na třinácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky výš na jedenácté pozici, když získali dvaatřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 0:0. V minulém kole hostující tým z Hanoveru získal maximum bodů s Norimberkem, v posledních dvou zápasech za sebou hosté brali plný počet bodů. Naopak domácí Osnabrück remizoval s Bielefeldem. Nejvíc branek v dresu Osnabrücku vsítil Marcos Alvarez, v barvách Hanoveru dal nejvíc branek Hendrik Weydandt. Hráči Osnabrücku v této sezóně vyhráli pět ze třinácti domácích zápasů. Hosté z Hanoveru venku uhráli šest výher ze třinácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Osnabrück vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,4 góly v jednom zápase. Hosté z Hanoveru na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,5 branky. Domácí Osnabrück v tomto ročníku odehrál osm zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Hanoveru odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou výher. 

Sandhausen vs. Regensburg - 23.05.2020 13:00
V sobotu nás čeká 27. kolo 2. Bundesligy a v něm se o body utkají Sandhausen a Regensburg. V tomto utkání se střetne čtrnáctý s desátým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok čtyři body. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Regensburgu 1:0. Sandhausenu se v posledním ligovém kole proti Erzgebirgu Aue nedařilo, když ztratil tři body. Hostující Regensburg naopak remizoval a přišel o dva body s Holsteinem Kiel. Nejlepším střelcem Sandhausenu je Kevin Behrens s jedenácti brankami. V týmu hostů z Regensburgu je nejlepším zakončovatelem Andreas Albers Nielsen se sedmi góly. Hráči Sandhausenu v této sezóně vyhráli čtyři ze třinácti domácích zápasů. Hosté z Regensburgu venku uhráli tři výhry ze třinácti zápasů. Sandhausen v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,3 branky na zápas, Regensburg zaznamenal na venkovních hřištích průměrně také 1,3 zásahu. Domácí Sandhausen v tomto ročníku odehrál devět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Regensburgu odehrál pouze pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Regensburgu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Regensburgu, kteří mají v tabulce náskok 4 body, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Norimberk vs. Erzgebirg Aue - 22.05.2020 18:30
V pátek nás čeká 27. kolo 2. Bundesligy a v něm se o body utkají Norimberk a Erzgebirg Aue. Svěřenci domácího trenéra Damira Canadiho jsou aktuálně na patnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují šestou pozici. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Erzgebirgu Aue 4:3. Norimberk v minulém ligovém kole hrál proti St. Pauli a ztratil všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Oproti tomu klub z Erzgebirgu Aue získal se Sandhausenem tři body. Nejlepším střelcem Norimberku je Robin Hack se sedmi brankami. V týmu hostů z Erzgebirgu Aue je nejlepším zakončovatelem Dmitri Nazarov s devíti góly. Hostující Erzgebirg Aue na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen jeden zápas, domácí Norimberk na svém stadionu v této sezóně vyhrál jen tři zápasy. Norimberk v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Erzgebirg Aue zaznamenal na venkovních hřištích průměrně pouze 0,8 zásahu. Domácí Norimberk v tomto ročníku odehrál jen pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Erzgebirgu Aue odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Erzgebirgu Aue není příliš pevná, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. Domácí Norimberk na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

SC Karlsruhe vs. Bochum - 24.05.2020 13:30
Další, v pořadí již 27. kolo 2. Bundesligy nabídne střetnutí mezi SC Karlsruhe a Bochumí, které se odehraje v neděli od 13:30 na Wildparkstadionu. Svěřenci domácího trenéra Christiana Eichnera jsou aktuálně na sedmnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují dvanáctou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Ruhrstadionu a utkání skončilo remízou 3:3. V posledním ligovém kole hráči SC Karlsruhe vyhráli s Darmstadtem, stejně tak hosté z Bochumi vyhráli s Heidenheimem. Nejlepším střelcem SC Karlsruhe je Philipp Hofmann s dvanácti brankami. V týmu hostů z Bochumi je nejlepším zakončovatelem Danny Blum s devíti góly. Hostující Bochum na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen tři zápasy, domácí SC Karlsruhe na svém stadionu v této sezóně vyhrálo čtyři zápasy. Bochum není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1 branku na venkovní zápas, SC Karlsruhe ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,5 branky na zápas. Domácí SC Karlsruhe v tomto ročníku odehrálo sedm zápasů, ve kterých nevstřelilo žádnou branku, hostující tým Bochumi odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Bochumi není příliš pevná, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Domácí SC Karlsruhe má na svém stadionu průměr 1,5 vstřelené branky na utkání, hosté mají nižší průměr 1 branku na venkovní zápas, domácí v tomto zápase neprohrají. 

Holstein Kiel vs. Stuttgart - 24.05.2020 13:30
V neděli se odehraje 27. kolo 2. Bundesligy, ve kterém se ve 13:30 spolu střetnou Stuttgart a Holstein Kiel. Domácí tým Holsteinu Kiel je aktuálně s pětatřiceti body na osmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o pět příček výš na třetí pozici, když získali pětačtyřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Mercedes-Benz Areně a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Holsteinu Kiel 0:1. Holstein Kiel v minulém ligovém kole hrál proti Regensburgu a ztratil remízou dva body a byla to již druhá dělba bodů v řadě. Oproti tomu klub ze Stuttgartu vyšel z posledního utkání proti Wiesbadenu naprázdno. Snajperem v týmu Holsteinu Kiel je Lee Jae-Sung, který dal osm gólů, za Stuttgart se sedmkrát prosadil Nicolás González. Hráči Holsteinu Kiel v této sezóně vyhráli tři ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Stuttgartu na venkovních hřištích vyhráli tři ze třinácti zápasů. Holstein Kiel není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1,2 góly na zápas. Také Stuttgart na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,2 branky na utkání. Holstein Kiel ze šestadvaceti zápasů v této sezóně ve třech nevstřelil žádný gól, Stuttgart neskóroval ve čtyřech zápasech. Defenziva hostujícího Stuttgartu je pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,5 gólu na zápas. Domácí se v posledních dvou zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Holsteinu Kiel se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté ze Stuttgartu zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

Heidenheim vs. Wiesbaden - 22.05.2020 18:30
Heidenheim přivítá v pátek v 18:30 v rámci 27. kola 2. Bundesligy ve Voith-Areně Wiesbaden. Svěřenci domácího trenéra Franka Schmidta jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté okupují šestnáctou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 0:0. Heidenheim v minulém ligovém kole hrál proti Bochumi a ztratil všechny body. Oproti tomu klub z Wiesbadenu získal se Stuttgartem tři body, jde o druhou výhru v řadě. Snajperem v týmu Heidenheimu je Tim Kleindienst, který dal dvanáct gólů, za Wiesbaden se šestnáctkrát prosadil Manuel Schäffler. Hostující Wiesbaden na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen čtyři zápasy, domácí Heidenheim na svém stadionu v této sezóně vyhrál sedm zápasů. V této ligové sezóně domácí Heidenheim vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,7 góly v jednom zápase. Hosté z Wiesbadenu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,5 branky. Heidenheim ze šestadvaceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelil žádný gól, Wiesbaden neskóroval v devíti zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce domácí. 

Hamburg vs. Bielefeld - 24.05.2020 13:30
Hamburg přivítá v neděli ve 13:30 ve šlágru 27. kola 2. Bundesligy na Volksparkstadion Bielefeld. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na druhém místě ligové tabulky, hosté ligové tabulce vévodí. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. V minulém kole hostující tým z Bielefeldu ztratil remízou dva body s Osnabrückem, což je již druhá remíza v řadě. Stejně tak domácí Hamburg remizoval s Greutherem Fürth. Nejlepším střelcem Hamburgu je Sonny Kittel s jedenácti brankami. V týmu hostů z Bielefeldu je nejlepším zakončovatelem Fabian Klos se sedmnácti góly. Hráči Hamburgu v této sezóně vyhráli devět ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Bielefeldu na venkovních hřištích vyhráli osm ze třinácti zápasů. Hamburg v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,2 branky na zápas, Bielefeld zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 2,2 zásahu. Domácí Hamburg v tomto ročníku odehrál jen čtyři zápasy, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Bielefeldu také odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Bielefeldu je pevná, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Hosté mají sérii remíz v posledních dvou zápasech. Oba týmy jsou střelecky při chuti, dá se očekávat, že oba vstřelí branku. 

Darmstadt vs. St. Pauli - 23.05.2020 13:00
Další, v pořadí již 27. kolo 2. Bundesligy nabídne střetnutí mezi Darmstadtem a St. Pauli, které se odehraje v sobotu od 13:00 na Merck-Stadion am Böllenfalltor. Domácí tým Darmstadtu je aktuálně se šestatřiceti body na sedmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o dvě příčky níž na deváté pozici, když získali třiatřicet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Darmstadtu 0:1. Darmstadtu se v posledním ligovém kole proti SC Karlsruhe nedařilo, když ztratil tři body. Hostující St. Pauli naopak získalo maximum bodů s Norimberkem. Nejlepším střelcem Darmstadtu je Serdar Dursun s jedenácti brankami. V týmu hostů ze St. Pauli je nejlepším zakončovatelem Dimitrios Diamantakos s osmi góly. Hráči Darmstadtu v této sezóně vyhráli čtyři ze třinácti domácích zápasů. Hosté ze St. Pauli venku uhráli jednu výhru ze dvanácti zápasů. St. Pauli není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelilo hostitelům 1,1 branek na venkovní zápas, Darmstadt ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,4 branky na zápas. Darmstadt ze šestadvaceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelil žádný gól, St. Pauli neskórovalo v šesti zápasech. Defenziva hostujícího St. Pauli není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas.
 

Přečtěte si také