PREVIEW - 25. kolo německé Bundesligy
Wolfsburg vs. Lipsko - 07.03.2020 15:30
V sobotu nás čeká 25. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Wolfsburg a Lipsko. Domácí tým Wolfsburgu je aktuálně s pětatřiceti body na sedmé pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o pět příček výš na druhé pozici, když získali devětačtyřicet bodů. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. Wolfsburgu se v posledním ligovém kole proti Unionu Berlín ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Lipsko také remizovalo a přišlo o dva body s Leverkusenem. Nejlepším střelcem Wolfsburgu je Wouter Weghorst s jedenácti brankami. V týmu hostů z Lipska je nejlepším zakončovatelem Timo Werner s jednadvaceti góly. Hráči Wolfsburgu v této sezóně vyhráli čtyři ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Lipska na venkovních hřištích vyhráli sedm ze dvanácti zápasů. Wolfsburg v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,3 branky na zápas, Lipsko zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně 2,5 zásahu. Wolfsburg ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Lipsko neskórovalo ve dvou zápasech. Defenziva hostujícího Lipska je pevná, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,2 gólu na zápas. Hosté z Lipska na venkovních hřištích mají průměr 2,5 branky na utkání, i v tomto zápase vstřelí alespoň jednu branku. 

Schalke vs. Hoffenheim - 07.03.2020 15:30
V pětadvacátém kole Bundesligy se spolu v sobotu ve Veltins-Areně od 15:30 utkají Schalke a Hoffenheim. Svěřenci domácího trenéra Davida Wagnera jsou aktuálně na šestém místě ligové tabulky, hosté okupují osmou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Rhein-Neckar-Areně a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Hoffenheimu 2:0. V minulém kole hostující tým z Hoffenheimu ztratil všechny body s Bayernem. Stejně tak domácí Schalke prohrálo s Kölnem, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Nejlepším střelcem Schalke je Suat Serdar se sedmi brankami. V týmu hostů z Hoffenheimu je nejlepším zakončovatelem Andrej Kramaric se sedmi góly. Hostující Hoffenheim na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál pět zápasů, domácí Schalke na svém stadionu v této sezóně vyhrálo pět zápasů. Hoffenheim není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,4 branek na venkovní zápas, Schalke ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,4 branky na zápas. Schalke ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v devíti nevstřelilo žádný gól, Hoffenheim neskóroval v šesti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,8 branky na zápas. Domácí tým Schalke prohrál v posledních dvou zápasech. 

Paderborn vs. Köln - 06.03.2020 20:00
Bundesliga má na programu 25. kolo, ve kterém v pátek ve 20:00 hostí Paderborn tým Kölnu. Oba týmy dělí v tabulce sedm příček, domácí jsou v tabulce poslední, hosté drží jedenáctou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v Köln Areně a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Kölnu 3:0. V posledním ligovém kole hráči Paderbornu prohráli s Mainz, domácí prožívají těžkou sérii, je to v pořadí už třetí prohra za sebou, naopak hosté z Kölnu vyhráli se Schalke, jde o druhou výhru v řadě. Nejlepším střelcem Paderbornu je Streli Mamba s pěti brankami. V týmu hostů z Kölnu je nejlepším zakončovatelem Jhon Cordoba s deseti góly. Hráči Paderbornu v této sezóně vyhráli dva ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Kölnu venku uhráli tři výhry z jedenácti zápasů. Paderborn není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1,3 góly na zápas. Také Köln na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,5 branky na utkání. Paderborn ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Köln neskóroval také v pěti zápasech. Defenziva hostujícího Kölnu není příliš pevná, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 2,2 gólu na zápas. Hosté aktuálně mají formu, když vyhráli poslední dva zápasy v řadě. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili už tři prohry v řadě. Domácí Paderborn na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Mainz vs. Düsseldorf - 08.03.2020 18:00
V neděli se odehraje 25. kolo Bundesligy, ve kterém se v 18:00 spolu střetnou Düsseldorf a Mainz. Domácí tým Mainz je aktuálně s pětadvaceti body na patnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku níž na šestnácté pozici, když získali jednadvacet bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Düsseldorfu 1:0. V posledním ligovém kole hráči Mainz vyhráli s Paderbornem, naopak hosté z Düsseldorfu remizovali s Herthou. Nejlepším střelcem Mainz je Robin Quaison s dvanácti brankami. V týmu hostů z Düsseldorfu je nejlepším zakončovatelem Rouwen Hennings s jedenácti góly. Hostující Düsseldorf na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen dva zápasy, domácí Mainz na svém stadionu v této sezóně vyhrálo čtyři zápasy. Düsseldorf není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,1 branek na venkovní zápas, Mainz ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,2 branky na zápas. Mainz ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelilo žádný gól, Düsseldorf neskóroval v sedmi zápasech. Defenziva hostujícího Düsseldorfu není příliš pevná, průměrně obdržela 2,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 2,2 gólu na zápas. Domácí hráči Mainz mají v tabulce náskok 4 body a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Hertha vs. Brémy - 07.03.2020 15:30
Bundesliga má na programu 25. kolo, ve kterém v sobotu v 15:30 hostí Hertha tým Brém. V tomto utkání se střetne čtrnáctý se sedmnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok deset bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 1:1. Herthě se v posledním ligovém kole proti Düsseldorfu ne úplně dařilo, když ztratila remízou dva body. Hostující Brémy naopak ztratily všechny body s Dortmundem, hosté v posledních kolech ztrácejí jak na běžícím páse, jde již v pořadí o pátou prohru v řadě. Snajperem v týmu Herthy je Dodi Lukebakio, který dal pět gólů, za Brémy se sedmkrát prosadil Milot Rashica. Hostující Werder na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen tři zápasy, domácí Hertha na svém stadionu v této sezóně vyhrála jen tři zápasy. Brémy nejsou příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelily hostitelům 1,4 branek na venkovní zápas, Hertha má na domácím hřišti nižší brankový průměr 1 branky na zápas. Hertha ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelila žádný gól, Brémy neskórovaly také v osmi zápasech. Defenziva hostujících Brém není příliš pevná, průměrně obdržela 2,3 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,9 gólu na zápas. Hostující Brémy má nelichotivou sérii pěti porážek v řadě. Domácí na svém stadionu nejsou příliš produktivní, ale to samé se dá říci o hostech, kteří zase nevozí moc bodů z venkovních utkání. Zápas by mohl skončit dělbou bodů. 

Freiburg vs. Union Berlín - 07.03.2020 15:30
V sobotu se odehraje 25. kolo Bundesligy, ve kterém se v 15:30 spolu střetnou Union Berlín a Freiburg. Domácí tým Freiburgu je aktuálně s třiatřiceti body na deváté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce pouze o jednu příčku níž na desáté pozici, když získali třicet bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Unionu Berlín 2:0. V posledním ligovém kole hráči Freiburgu prohráli s Dortmundem, jde již o jejich druhou prohru v řadě, naopak hosté z Unionu Berlín remizovali s Wolfsburgem. Nejlepším střelcem Freiburgu je Nils Petersen s osmi brankami. V týmu hostů z Unionu Berlín je nejlepším zakončovatelem Sebastian Andersson s deseti góly. Hostující Union Berlín na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen tři zápasy, domácí Freiburg na svém stadionu v této sezóně vyhrál pět zápasů. Freiburg není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1,2 góly na zápas. Také Union Berlín na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Domácí Freiburg v tomto ročníku odehrál šest zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Unionu Berlín odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Unionu Berlín není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii porážek. 

Mönchengladbach vs. Dortmund - 07.03.2020 18:30
V sobotu nás čeká 25. kolo Bundesligy a v něm se o body utkají Mönchengladbach a Dortmund. Oba týmy dělí v tabulce pouze jedna příčka, domácí jsou aktuálně na čtvrtém místě ligové tabulky, hosté drží třetí příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Dortmundu 1:0. Mönchengladbachu se v posledním ligovém kole proti Augsburgu dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Dortmund také získal maximum bodů s Freiburgem, hosté jsou rozjetí, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Mönchengladbach Alassane Plea s osmi góly a za Dortmund Jadon Sancho, který se trefil čtrnáctkrát. Borussia v této sezóně vyhrála osm z jedenácti domácích zápasů. Hostující hráči Dortmundu na venkovních hřištích vyhráli pět ze dvanácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Mönchengladbach vstřelil na domácím hřišti průměrně 2,5 góly v jednom zápase. Hosté z Dortmundu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 2,1 branky. Mönchengladbach ze třiadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Dortmund neskóroval ve dvou zápasech. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Hostující Dortmund drží sérii třech výher v řadě. Oběma týmům se v koncovce daří, dá předpokládat, že oba vstřelí alespoň jednu branku. 

Bayern Mnichov vs. Augsburg - 08.03.2020 15:30
Bayern Mnichov přivítá v neděli v 15:30 v rámci 25. kola Bundesligy v Allianz Areně Augsburg. Domácí tým Bayernu je aktuálně s dvaapadesáti body na první pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o dvanáct příček níž na třinácté pozici, když získali sedmadvacet bodů. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 2:2. V minulém kole hostující tým z Augsburgu ztratil všechny body s Mönchengladbachem a byla to již druhá prohra v řadě. Naopak domácí Bayern Mnichov vyhrál s Hoffenheimem, domácí se vezou na vítězné vlně, jde již o třetí výhru v řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu Bayernu vsítil Robert Lewandowski, v barvách Augsburgu dal nejvíc branek Florian Niederlechner. Bayern v této sezóně vyhrál osm ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Augsburgu venku uhráli dvě výhry ze dvanácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Bayern Mnichov vstřelil na domácím hřišti průměrně 3 góly v jednom zápase. Hosté z Augsburgu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1 branku. Domácí Bayern Mnichov v tomto ročníku odehrál jen jeden zápas, ve kterém nevstřelil žádnou branku, hostující tým Augsburgu odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,1 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 2,1 branky na zápas. Domácí tým Bayernu vyhrál v posledních třech zápasech. Hosté mají sérii porážek v posledních dvou zápasech. Situace v tabulce napovídá, že roli favorita bude plnit domácí Bayern Mnichov. 

Leverkusen vs. Frankfurt - 07.03.2020 15:30
V sobotu se odehraje 25. kolo Bundesligy, ve kterém se v 15:30 spolu střetnou Frankfurt a Leverkusen. Oba týmy dělí v tabulce sedm příček, domácí jsou aktuálně na pátém místě ligové tabulky, hosté drží dvanáctou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Frankfurtu 3:0. V posledním ligovém kole hráči Leverkusenu remizovali s Lipskem, naopak hosté z Frankfurtu prohráli s Unionem Berlín, což byla druhá prohra v řadě za sebou. Snajperem v týmu Leverkusenu je Kevin Volland, který dal devět gólů, za Frankfurt se sedmkrát prosadil Goncalo Paciencia. Hostující Eintracht na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrál jen dva zápasy, domácí Leverkusen na svém stadionu v této sezóně vyhrál šest zápasů. V této ligové sezóně domácí Leverkusen vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,8 góly v jednom zápase. Hosté z Frankfurtu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1 branku. Leverkusen ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Frankfurt neskóroval ve čtyřech zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,6 branky na zápas. Hosté neprožívají úspěšné období, když prohráli poslední dva zápasy v řadě. Domácí Leverkusen má na domácím hřišti průměr 1,8 vstřelené góly na zápas, hosté mají horší průměr 1 branku na venkovní zápas, Leverkusen v tomto utkání neprohraje.
 

Přečtěte si také