PREVIEW - 25. kolo italské Serie A
Bologna vs. Udinese - 22.02.2020 15:00
Bologna přivítá v sobotu v 15:00 v rámci 25. kola Italské Serie A na Stadio Renato Dall'Ara Udinese. V tomto utkání se střetne desátý s patnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok sedm bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Udinese 1:0. V posledním ligovém kole hráči Bologny prohráli s Janovem, naopak hosté z Udinese remizovali s Veronou, byla to již druhá remíza v řadě. Nejvíc branek v dresu Bologny vsítil Riccardo Orsolini, v barvách Udinese dal nejvíc branek Rodrigo De Paul. Hostující Bianconeri na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhráli jen dva zápasy, domácí Bologna na svém stadionu v této sezóně vyhrála čtyři zápasy. V této ligové sezóně domácí Bologna vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,4 góly v jednom zápase. Hosté z Udinese na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,8 branky. Bologna ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně ve čtyřech nevstřelila žádný gól, Udinese dokonce neskórovalo v deseti zápasech. Defenziva hostujícího Udinese není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,6 gólu na zápas. Hosté se v posledních dvou zápasech se soupeři vždy rozešli po nerozhodném výsledku. Domácí hráči Bologny mají v tabulce náskok 7 bodů a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Bergamo vs. Sassuolo - 23.02.2020 15:00
V pětadvacátém kole Italské Serie A se spolu v neděli na Stadio Atleti Azzurri d'Italia od 15:00 utkají Bergamo a Sassuolo. Domácí tým Bergama je aktuálně s pětačtyřiceti body na čtvrté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o osm příček níž na dvanácté pozici, když získali devětadvacet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Bergama 1:4. Bergamo v minulém ligovém kole hrálo proti AS Řím a získalo maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. Oproti tomu klub ze Sassuola vyšel z posledního utkání proti Parmě naprázdno. Nejlepšími zakončovateli jsou za Bergamo Josip Ilicic se čtrnácti góly a za Sassuolo Francesco Caputo, který se trefil jedenáctkrát. Hráči Bergama v této sezóně vyhráli šest ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Sassuola na venkovních hřištích vyhráli tři ze dvanácti zápasů. Bergamo je na domácím hřišti produktivní, když v průměru vstřelilo 2,8 góly na zápas. Oproti tomu Sassuolo není venku nijak produktivním týmem, jeho brankový průměr je 1,1 branky na utkání. Bergamo ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně ve dvou nevstřelilo žádný gól, Sassuolo neskórovalo v pěti zápasech. Defenziva hostujícího Sassuola není příliš pevná, průměrně obdržela 1,6 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Domácí na svém stadiónu v této sezóně průměrně vstřelili 2,8 branky, i v tomto utkání vstřelí alespoň jeden gól. 

Inter Milán vs. Sampdorie - 23.02.2020 20:45
V neděli se odehraje 25. kolo Italské Serie A, ve kterém se ve 20:45 spolu střetnou Sampdorie a Inter Milán. Domácí tým Interu je aktuálně se čtyřiapadesáti body na třetí pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o čtrnáct příček níž na sedmnácté pozici, když získali třiadvacet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Interu 1:3. V minulém kole hostující janovští hráči ztratili všechny body s Fiorentinou. Stejně tak domácí Inter Milán prohrál s Laziem Řím. Snajperem v týmu Interu je Romelu Lukaku, který dal sedmnáct gólů, za Sampdorii se sedmkrát prosadil Fabio Quagliarella. Hostující Sampdorie na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála jen tři zápasy, domácí Inter Milán na svém stadionu v této sezóně vyhrál sedm zápasů. Inter Milán v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,9 branky na zápas, Sampdorie zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,1 zásahu. Domácí Inter Milán v tomto ročníku odehrál jen jeden zápas, ve kterém nevstřelil žádnou branku, hostující tým Sampdorie odehrál osm zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,9 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,8 branky na zápas. Podle postavení v tabulce jsou favoritem domácí, oba celky dělí 14 příček. 

Turín vs. Parma - 23.02.2020 15:00
V neděli se odehraje 25. kolo Italské Serie A, ve kterém se v 15:00 spolu střetnou Parma a FC Turín. Domácí tým FC Turína je aktuálně se sedmadvaceti body na čtrnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o sedm příček výš na sedmé pozici, když získali pětatřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Parmy 3:2. V minulém kole hostující tým z Parmy získal maximum bodů se Sassuolem. Naopak domácí FC Turín prohrál s Milánem, domácí jsou bez formy a jde už o pátou prohru za sebou. Snajperem v týmu FC Turína je Andrea Belotti, který dal devět gólů, za Parmu se osmkrát prosadil Andreas Cornelius. Hráči FC Turína v této sezóně vyhráli čtyři ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Parmy venku uhráli čtyři výhry ze dvanácti zápasů. Parma není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, FC Turín má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,9 branky na zápas. FC Turín ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v devíti nevstřelil žádný gól, Parma neskórovala v sedmi zápasech. Defenziva hostující Parmy není příliš pevná, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Domácím se nedaří a v posledních pěti zápasech padli. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Parmy, kteří mají v tabulce náskok 8 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Brescia vs. Neapol - 21.02.2020 20:45
Další, v pořadí již 25. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Brescií a Neapolí, které se odehraje v pátek od 20:45 na Stadiu Mario Rigamonti. Oba týmy dělí v tabulce deset příček, domácí jsou aktuálně na devatenáctém místě ligové tabulky, hosté drží devátou příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Neapole 2:1. V minulém kole hostující neapoliští hráči získali maximum bodů s Cagliari. Naopak domácí Brescia prohrála s Juventusem. Nejvíc branek v dresu Brescii vsítil Mario Balotelli, v barvách Neapole dal nejvíc branek Arkadiusz Milik. Hráči Brescii v této sezóně vyhráli jeden ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Neapole venku uhráli pět výher ze dvanácti zápasů. Neapol není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 1,8 branek na venkovní zápas, Brescia má na domácím hřišti nižší brankový průměr 1 branky na zápas. Domácí Brescia v tomto ročníku odehrála osm zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Neapole odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostující Neapole není příliš pevná, průměrně obdržela 1,4 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. V tomto utkání se jeví jako zajímavý tip na výhru hostů, kteří jsou dle postavení v tabulce jasným favoritem. 

Fiorentina vs. AC Milán - 22.02.2020 20:45
V sobotu se odehraje 25. kolo Italské Serie A, ve kterém se ve 20:45 spolu střetnou AC Milán a Fiorentina. Oba týmy dělí v tabulce pět příček, domácí jsou aktuálně na třináctém místě ligové tabulky, hosté drží osmou příčku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na San Siru a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Fiorentiny 1:3. Fiorentina v minulém ligovém kole hrála proti Sampdorii a získala maximum bodů za výhru. I klub z Milána získal s FC Turínem tři body. Nejlepšími zakončovateli jsou za Fiorentinu Federico Chiesa se šesti góly a za AC Milán Theo Hernández, který se trefil pětkrát. Hráči Fiorentiny v této sezóně vyhráli tři ze dvanácti domácích zápasů. Hosté z Milána venku uhráli šest výher ze dvanácti zápasů. AC Milán není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,2 branek na venkovní zápas, Fiorentina má na domácím hřišti nižší brankový průměr 1 branky na zápas. Fiorentina ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v šesti nevstřelila žádný gól, AC Milán neskóroval také v šesti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,3 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase hostující hráči Milána, kteří mají v tabulce náskok 7 bodů, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

AS Řím vs. Lecce - 23.02.2020 18:00
Italská Serie A má na programu 25. kolo, ve kterém v neděli v 18:00 hostí AS Řím tým Lecce. V tomto utkání se střetne pátý se šestnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok čtrnáct bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácího AS Řím 0:1. AS Řím v minulém ligovém kole hrál proti Bergamu a ztratil všechny body, domácí jsou bez formy a jde už o třetí prohru za sebou. Oproti tomu klub z Lecce získal se Spalem tři body a jde již o třetí výhru v dlouhé řadě za sebou. Nejvíc branek v dresu AS Řím vsítil Edin Džeko, v barvách Lecce dal nejvíc branek Marco Mancosu. Hráči AS Řím v této sezóně vyhráli pět ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Lecce na venkovních hřištích vyhráli čtyři ze dvanácti zápasů. V této ligové sezóně domácí AS Řím vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,8 góly v jednom zápase. Hosté z Lecce na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,2 branky. AS Řím ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v pěti nevstřelil žádný gól, Lecce neskórovalo v sedmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,3 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,9 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních třech zápasech sérii porážek. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně třech výher. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce domácí. 

Janov vs. Lazio Řím - 23.02.2020 12:30
V neděli nás čeká 25. kolo Italské Serie A a v něm se o body utkají Janov a Lazio Řím. V tomto utkání se střetne osmnáctý s druhým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok čtyřiatřicet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadio Olimpico a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Lazia Řím 4:0. Janov v minulém ligovém kole hrál proti Bologně a získal maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. I klub z Lazia Řím získal s Interem tři body, jde o druhou výhru v řadě. Nejvíc branek v dresu Janova vsítil Domenico Criscito, v barvách Lazia Řím dal nejvíc branek Ciro Immobile. Hráči Janova v této sezóně vyhráli čtyři z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Lazia Řím venku uhráli sedm výher z jedenácti zápasů. Janov v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,1 branky na zápas, Lazio Řím zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně 1,6 zásahu. Domácí Janov v tomto ročníku odehrál sedm zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Lazia Řím odehrál pouze dva zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 0,9 branky na zápas. Domácí tým Janova vyhrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají vítěznou sérii v posledních dvou zápasech. Situace v tabulce napovídá, že roli favorita budou plnit hosté z Lazia Řím. 

Spal vs. Juventus - 22.02.2020 18:00
Italská Serie A má na programu 25. kolo, ve kterém v sobotu v 18:00 hostí Spal tým Juventusu. V tomto utkání se střetne poslední s vedoucím týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok dvaačtyřicet bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Juventusu 2:0. V posledním ligovém kole hráči Spalu prohráli s Lecce, domácí prožívají těžkou sérii, je to v pořadí už čtvrtá prohra za sebou, naopak hosté z Juventusu vyhráli s Brescií. Nejvíc branek v dresu Spalu vsítil Andrea Petagna, v barvách Juventusu dal nejvíc branek Cristiano Ronaldo. Hostující Stará dáma na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrála sedm zápasů, domácí Spal na svém stadionu v této sezóně vyhrál jen dva zápasy. V této ligové sezóně domácí Spal vstřelil na domácím hřišti průměrně 0,9 góly v jednom zápase. Hosté z Juventusu na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,4 branky. Spal ze čtyřiadvaceti zápasů v této sezóně v deseti nevstřelil žádný gól, Juventus naopak neskóroval jen v jednom zápase. Defenziva hostujícího Juventusu je pevná, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou horší, když inkasovala průměrně 1,8 gólu na zápas. Domácí tým Spalu prohrál v posledních čtyřech zápasech. Situace v tabulce napovídá, že roli favorita budou plnit hosté z Juventusu. 

Verona vs. Cagliari - 23.02.2020 15:00
Verona přivítá v neděli v 15:00 v rámci 25. kola Italské Serie A na Stadio Marc'Antonio Bentegodi Cagliari. Oba týmy dělí v tabulce pět příček, domácí jsou aktuálně na šestém místě ligové tabulky, hosté drží jedenáctou příčku. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 1:1. Veroně se v posledním ligovém kole proti Udinese ne úplně dařilo, když ztratila remízou dva body. Hostující Cagliari naopak ztratilo všechny body s Neapolí a byla to již druhá prohra v řadě. Nejlepším střelcem Verony je Giampaolo Pazzini se čtyřmi brankami. V týmu hostů z Cagliari je nejlepším zakončovatelem Joao Pedro se čtrnácti góly. Hráči Verony v této sezóně vyhráli šest ze dvanácti domácích zápasů. Hostující hráči Cagliari na venkovních hřištích vyhráli tři ze dvanácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Verona vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,4 góly v jednom zápase. Hosté z Cagliari na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,3 branky. Domácí Verona v tomto ročníku odehrála šest zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Cagliari odehrál pět zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Cagliari není příliš pevná, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1 gól na zápas. Hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně dvou proher.
 

Přečtěte si také