PREVIEW - 23. kolo italské Serie A
Brescia vs. Udinese - 09.02.2020 15:00
Další, v pořadí již 23. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Brescií a Udinese, které se odehraje v neděli od 15:00 na Stadiu Mario Rigamonti. V tomto utkání se střetne devatenáctý s patnáctým týmem aktuální ligové tabulky, hosté mají náskok devět bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou domácí Brescii 0:1. V posledním ligovém kole hráči Brescii prohráli s Bolognou, jde již o jejich druhou prohru v řadě, stejně tak hosté z Udinese prohráli, v posledních kolech jdou od jedné prohry ke druhé, jde již v pořadí o třetí v řadě. Snajperem v týmu Brescii je Mario Balotelli, který dal pět gólů, za Udinese se čtyřikrát prosadil Kevin Lasagna. Hráči Brescii v této sezóně vyhráli jeden z jedenácti domácích zápasů. Hostující hráči Udinese na venkovních hřištích vyhráli dva z jedenácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Brescia vstřelila na domácím hřišti průměrně 1 gól v jednom zápase. Hosté z Udinese na venkovních hřištích průměrně vstřelili 0,8 branky. Brescia z dvaadvaceti zápasů v této sezóně v sedmi nevstřelila žádný gól, Udinese neskórovalo v devíti zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,9 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,6 branky na zápas. Domácí tým Brescii prohrál v posledních dvou zápasech. Stejně tak hosté mají sérii porážek v posledních třech zápasech. Domácí Brescia na domácím hřišti v této sezóně není žádným postrachem. Stejně tak ale hosté nevozí moc bodů z venkovních stadionů, zápas by mohl skončit remízou. 

Spal vs. Sassuolo - 09.02.2020 12:30
Italská Serie A má na programu 23. kolo, ve kterém v neděli ve 12:30 hostí Spal tým Sassuola. Domácí tým Spalu je aktuálně s patnácti body na dvacáté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o sedm příček výš na třinácté pozici, když získali šestadvacet bodů. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadio Giglio a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů ze Sassuola 3:0. Spal v minulém ligovém kole hrál proti Laziu Řím a ztratil všechny body, což bylo již druhé zaváhání v řadě. Oproti tomu klub ze Sassuola získal s AS Řím tři body. Nejvíc branek v dresu Spalu vsítil Andrea Petagna, v barvách Sassuola dal nejvíc branek Francesco Caputo. Hostující Sassuolo na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo jen dva zápasy, domácí Spal na svém stadionu v této sezóně vyhrál jen dva zápasy. Sassuolo není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelilo hostitelům 1 branku na venkovní zápas, Spal má na domácím hřišti nižší brankový průměr 0,9 branky na zápas. Domácí Spal v tomto ročníku odehrál ovšem deset zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Sassuola odehrál pouze čtyři zápasy, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Sassuola není příliš pevná, průměrně obdržela 1,7 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,7 gólu na zápas. Domácím se aktuálně nedaří, nashromáždili dvě prohry v řadě. Spalu se na domácím stadionu zatím příliš nedaří a hosté ze Sassuola zase nevozí moc bodů z venkovních stadionů, je pravděpodobné, že se budou body dělit. 

Turín vs. Sampdorie - 08.02.2020 18:00
V sobotu nás čeká 23. kolo Italské Serie A a v něm se o body utkají FC Turín a Sampdorie. V tomto utkání se střetne dvanáctý se šestnáctým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok sedm bodů. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů ze Sampdorie 1:0. V minulém kole hostující janovští hráči ztratili všechny body s Neapolí. Stejně tak domácí FC Turín prohrál s Lecce, domácí jsou bez formy a jde už o třetí prohru za sebou. Nejlepším střelcem FC Turína je Andrea Belotti s devíti brankami. V týmu hostů ze Sampdorie je nejlepším zakončovatelem Fabio Quagliarella se šesti góly. Hráči FC Turína v této sezóně vyhráli čtyři z jedenácti domácích zápasů. Hosté ze Sampdorie venku uhráli dvě výhry z deseti zápasů. Sampdorie není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelila hostitelům 0,9 branek na venkovní zápas, FC Turín ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 0,9 branky na zápas. FC Turín z dvaadvaceti zápasů v této sezóně v osmi nevstřelil žádný gól, Sampdorie neskórovala také v osmi zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,8 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,7 branky na zápas. Domácí tým FC Turína prohrál v posledních třech zápasech. Oběma týmům se v koncovce příliš nedaří, dá se předpokládat, že nepadnou víc než 3 branky. 

Inter Milán vs. AC Milán - 09.02.2020 20:45
Ve třiadvacátém kole Italské Serie A se v milánském derby spolu v neděli na San Siru od 20:45 utkají Inter Milán a AC Milán. V tomto utkání se střetne druhý s osmým týmem aktuální ligové tabulky, domácí mají v tabulce náskok devatenáct bodů. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou domácího týmu Interu 0:2. V posledním ligovém kole milánští hráči vyhráli s Udinese, naopak hosté z Milána remizovali s Veronou. Nejlepším střelcem Interu je Romelu Lukaku se šestnácti brankami. V týmu hostů z Milána je nejlepším zakončovatelem Theo Hernández s pěti góly. Hráči Interu v této sezóně vyhráli šest z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Milána venku uhráli šest výher z jedenácti zápasů. AC Milán není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelil hostitelům 1,1 branek na venkovní zápas, Inter Milán ovšem má na domácím hřišti vyšší brankový průměr 1,7 branky na zápas. Domácí Inter Milán v tomto ročníku odehrál jen jeden zápas, ve kterém nevstřelil žádnou branku, hostující tým Milána odehrál šest zápasů, ve kterých neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 0,8 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,2 branky na zápas. Mírným favoritem jsou v tomto zápase domácí hráči Interu, kteří mají v tabulce náskok 19 bodů, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Neapol vs. Lecce - 09.02.2020 15:00
Další, v pořadí již 23. kolo Italské Serie A nabídne střetnutí mezi Neapolí a Lecce, které se odehraje v neděli od 15:00 na Stadio San Paolo. Svěřenci domácího trenéra Gennara Gattusa jsou aktuálně na desátém místě ligové tabulky, hosté okupují sedmnáctou pozici. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Stadiu Via del Mare a utkání skončilo výhrou nynějšího domácího týmu z Neapole 1:4. Neapol v minulém ligovém kole hrála proti Sampdorii a získala maximum bodů za výhru, poslední týdny jsou domácí ve formě, jde už o druhou výhru v řadě. I klub z Lecce získal s FC Turínem tři body. Snajperem v týmu Neapole je Arkadiusz Milik, který dal osm gólů, za Lecce se šestkrát prosadil Marco Mancosu. Hráči Neapole v této sezóně vyhráli čtyři z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Lecce venku uhráli tři výhry z jedenácti zápasů. V této ligové sezóně domácí Neapol vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,2 góly v jednom zápase. Hosté z Lecce na venkovních hřištích průměrně vstřelili 1,1 branky. Domácí Neapol v tomto ročníku odehrála pět zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Lecce odehrál sedm zápasů, ve kterých neskóroval. Defenziva hostujícího Lecce není příliš pevná, průměrně obdržela 1,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou lepší, když inkasovala průměrně 1,4 gólu na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech vítěznou sérii. Domácí hráči Neapole mají v tabulce o 11 bodů víc a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Parma vs. Lazio Řím - 09.02.2020 18:00
Ve třiadvacátém kole Italské Serie A se spolu v neděli na Stadio Ennio Tardini od 18:00 utkají Parma a Lazio Řím. Oba týmy dělí v tabulce čtyři příčky, domácí jsou aktuálně na sedmém místě ligové tabulky, hosté drží třetí příčku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Lazia Řím 2:0. V posledním ligovém kole hráči Parmy remizovali s Cagliari, stejně tak hosté z Lazia Řím remizovali s Veronou. Nejlepšími zakončovateli jsou za Parmu Andreas Cornelius s osmi góly a za Lazio Řím Ciro Immobile, který se trefil pětadvacetkrát. Hostující Lazio Řím na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo šest zápasů, domácí Parma na svém stadionu v této sezóně vyhrála šest zápasů. Lazio Řím není příliš obávaným soupeřem na venkovních hřištích, když průměrně vstřelilo hostitelům 1,7 branek na venkovní zápas, Parma má na domácím hřišti nižší brankový průměr 1,5 branky na zápas. Parma z dvaadvaceti zápasů v této sezóně v šesti nevstřelila žádný gól, Lazio Řím neskórovalo ve dvou zápasech. Defenziva hostujícího Lazia Řím je pevná, průměrně obdržela 0,9 branky na utkání, výkony domácí obrany jsou obdobné, když inkasovala průměrně 1,3 gólu na zápas. Hostující hráči Lazia Řím mají v tabulce náskok 18 bodů a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Verona vs. Juventus - 08.02.2020 20:45
Verona přivítá v sobotu ve 20:45 v rámci 23. kola Italské Serie A na Stadio Marc'Antonio Bentegodi Juventus. Svěřenci domácího trenéra Ivana Jurića jsou aktuálně na devátém místě ligové tabulky, hosté okupují první pozici. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Juventusu 2:1. V minulém kole hostující tým z Juventusu získal maximum bodů s Fiorentinou. Naopak domácí Verona remizovala s Laziem Řím a byla to již druhá dělba bodů v řadě. Nejvíc branek v dresu Verony vsítil Matteo Pessina, v barvách Juventusu dal nejvíc branek Cristiano Ronaldo. Hráči Verony v této sezóně vyhráli pět z jedenácti domácích zápasů. Hostující hráči Juventusu na venkovních hřištích vyhráli sedm z jedenácti zápasů. Verona v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně 1,4 branky na zápas, Juventus zaznamenal na venkovních hřištích průměrně 1,5 zásahu. Domácí Verona v tomto ročníku odehrála pět zápasů, ve kterých nevstřelila žádnou branku, hostující tým Juventusu odehrál pouze jeden zápas, ve kterém neskóroval. Domácí obrana patří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,0 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,0 branky na zápas. Domácí se v posledních dvou zápasech rozešli se soupeři smírně remízou. Hostující hráči Juventusu mají v tabulce náskok 23 bodů a jsou tak mírným favoritem, hosté v tomto utkání získají alespoň bod. 

Janov vs. Cagliari - 09.02.2020 15:00
Italská Serie A má na programu 23. kolo, ve kterém v neděli v 15:00 hostí Janov tým Cagliari. Domácí tým Janova je aktuálně se šestnácti body na osmnácté pozici v ligové tabulce, hosté jsou v tabulce o dvanáct příček výš na šesté pozici, když získali dvaatřicet bodů. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Cagliari 3:1. Janov v minulém ligovém kole hrál proti Bergamu a ztratil remízou dva body a byla to již druhá dělba bodů v řadě. I klub z Cagliari remizoval s Parmou a ztratil dva body, hosté jsou v posledních kolech remízovými králi, když stejně skončila poslední tři utkání. Nejvíc branek v dresu Janova vsítil Cristian Kouame, v barvách Cagliari dal nejvíc branek Joao Pedro. Hostující Cagliari na hřištích soupeřů v aktuální ligové sezóně vyhrálo jen tři zápasy, domácí Janov na svém stadionu v této sezóně vyhrál jen tři zápasy. Janov není na domácím hřišti příliš produktivní, když v průměru vstřelil 1,1 góly na zápas. Také Cagliari na venkovních hřištích není obávaným týmem, jeho brankový průměr je 1,5 branky na utkání. Domácí Janov v tomto ročníku odehrál sedm zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Cagliari odehrál pouze tři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 2,0 branky na utkání, hosté jsou na tom lépe, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Domácí prožívají v posledních dvou zápasech sérii remíz. Také hosté mají v posledních utkáních sérii stejných výsledků, konkrétně třech remíz. Situace v tabulce napovídá, že roli favorita budou plnit hosté z Cagliari. 

AS Řím vs. Bologna - 07.02.2020 20:45
AS Řím přivítá v pátek ve 20:45 v rámci 23. kola Italské Serie A na Stadio Olimpico Bolognu. Oba týmy dělí v tabulce šest příček, domácí jsou aktuálně na pátém místě ligové tabulky, hosté drží jedenáctou příčku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z AS Řím 1:2. AS Řím v minulém ligovém kole hrál proti Sassuolu a ztratil všechny body. Oproti tomu klub z Bologny získal s Brescií tři body, jde o druhou výhru v řadě. Nejvíc branek v dresu AS Řím vsítil Edin Džeko, v barvách Bologny dal nejvíc branek Riccardo Orsolini. Hráči AS Řím v této sezóně vyhráli pět z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Bologny venku uhráli čtyři výhry z jedenácti zápasů. AS Řím v této sezóně vstřelil na domácím hřišti průměrně 1,8 branky na zápas, Bologna zaznamenala na venkovních hřištích průměrně 1,5 zásahu. Domácí AS Řím v tomto ročníku odehrál pět zápasů, ve kterých nevstřelil žádnou branku, hostující tým Bologny odehrál pouze tři zápasy, ve kterých neskóroval. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,2 branky na utkání, hosté jsou na tom hůř, jejich obrana připustila průměrně 1,5 branky na zápas. Hostující Bologna drží sérii dvou výher v řadě. Domácí hráči AS Řím mají v tabulce o 9 bodů víc a jsou tedy mírným favoritem, domácí v tomto utkání neprohrají. 

Fiorentina vs. Bergamo - 08.02.2020 15:00
V sobotu se odehraje 23. kolo Italské Serie A, ve kterém se v 15:00 spolu střetnou Bergamo a Fiorentina. Svěřenci domácího trenéra Vincenza Montelly jsou aktuálně na čtrnáctém místě ligové tabulky, hosté okupují čtvrtou pozici. Při posledním měření sil se oba týmy rozešly smírně po remíze 2:2. V posledním ligovém kole hráči Fiorentiny prohráli s Juventusem, naopak hosté z Bergama remizovali s Janovem. Nejlepším střelcem Fiorentiny je Dusan Vlahovic se čtyřmi brankami. V týmu hostů z Bergama je nejlepším zakončovatelem Josip Ilicic se čtrnácti góly. Hráči Fiorentiny v této sezóně vyhráli tři z jedenácti domácích zápasů. Hosté z Bergama venku uhráli šest výher z jedenácti zápasů. Fiorentina v této sezóně vstřelila na domácím hřišti průměrně jen 1 branku na zápas, Bergamo zaznamenalo na venkovních hřištích průměrně 2,5 zásahu. Fiorentina z dvaadvaceti zápasů v této sezóně v šesti nevstřelila žádný gól, Bergamo neskórovalo ve dvou zápasech. Domácí obrana nepatří k nejpevnějším v lize, průměrně obdržela 1,5 branky na utkání, hosté jsou na tom podobně, jejich obrana připustila průměrně 1,4 branky na zápas. Favoritem jsou v tomto utkání podle rozdílu v postavení v tabulce hosté.
 

Přečtěte si také