PREVIEW - 2. kolo německé Bundesligy
Na koho vsadíš v rámci druhého kola Bundesligy? Na Sazkabetu najdeš kurzy na všechna utkání jak v sekci pre-match, tak i v průběhu zápasů v LIVE. Na match se navíc můžeš i díky našim streamům podívat.   

Köln vs. Dortmund
Další, v pořadí již 2. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Kölnem a Dortmundem, které se odehraje v pátek od 20:30 v Köln Areně. Hostující Dortmund skončil vloni druhý, domácí jsou nováčkem ligy. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Kölnu a zápas ovládli hosté z Dortmundu 2:3. Kölnu se v posledním ligovém kole proti Wolfsburgu nedařilo, když ztratil tři body. Hostující Dortmund naopak získal maximum bodů s Augsburgem. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání jednou brankou Simon Terodde. V dresu hostujícího týmu Dortmundu se v prvním zápase dvakrát prosadil Paco Alcacer. Hostující Dortmund poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Köln odehraje první zápas před domácím publikem.

Augsburg FC vs. Berlin Union
Augsburg přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 2. kola Bundesligy ve WWK Areně Union Berlín. Utká se patnáctý tým loňského ročníku s nováčkem ligy. V minulém kole hostující tým z Unionu Berlín ztratil všechny body s Lipskem. Stejně tak domácí Augsburg prohrál s Dortmundem. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání jednou brankou Florian Niederlechner. Hosté z Unionu Berlín se v této sezóně ještě nedokázali brankově prosadit. Domácí Augsburg se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Union Berlín odehraje první venkovní zápas.

Düsseldorf vs. Leverkusen
Düsseldorf přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 2. kola Bundesligy v Esprit Areně Leverkusen. Svěřenci domácího trenéra Friedhelma Funkela jsou desátým mužstvem loňského ročníku, hostující Leverkusen skončil čtvrtý. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů v BayAreně a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Leverkusenu 2:0. V posledním ligovém kole hráči Düsseldorfu vyhráli s Brémami, stejně jako hosté z Leverkusenu vyhráli s Paderbornem. V domácím dresu se v prvním zápase jedenkrát trefil Rouwen Hennings. Z hostujících hráčů skóroval v prvním utkání jedenkrát Kevin Volland. Domácí Düsseldorf se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Leverkusen odehraje první venkovní zápas.

Hoffenheim vs. Bremen
V sobotu se odehraje 2. kolo Bundesligy, ve kterém se v 15:30 spolu střetnou Brémy a Hoffenheim. Svěřenci domácího trenéra Alfreda Schreudera jsou devátým mužstvem loňského ročníku, hostující Brémy skončily na 8. příčce. Minulé měření sil na hřišti v Rhein-Neckar-Areně vyhráli hosté z Brém 0:1. V posledním ligovém kole hráči Hoffenheimu prohráli s Frankfurtem, stejně jako hosté z Brém prohráli s Fortunou Düsseldorf. V dresu hostů z Brém se v prvním utkání prosadil jedenkrát Johannes Eggestein. Domácím hráčům se ještě nepodařilo v této sezóně skórovat. Pro domácí Hoffenheim jde o letošní premiéru před domácími fanoušky, pro hosty z Brém jde naopak o první venkovní zápas.

Mainz vs. Mönchengladbach
Další, v pořadí již 2. kolo Bundesligy nabídne střetnutí mezi Mainz a Mönchengladbachem, které se odehraje v sobotu od 15:30 v Opel Areně. V tomto utkání se střetne dvanáctý tým loňského ročníku s pátým mužstvem loňského ročníku. Minulé měření sil na hřišti v Opel Areně vyhráli hosté z Mönchengladbachu 0:1. V minulém kole hostující tým z Mönchengladbachu ztratil remízou dva body se Schalke. Naopak domácí Mainz prohrál s Freiburgem. Z domácích hráčů Mainz se v této sezóně zatím nikdo brankově neprosadil. Také v dresu hostů z Mönchengladbachu se nikdo v prvním zápase neprosadil. Hostující Mönchengladbach poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Mainz odehraje první zápas před domácím publikem.

Paderborn vs. Freiburg
Paderborn přivítá v sobotu v 15:30 v rámci 2. kola Bundesligy v Benteler Areně Freiburg. V tomto utkání se střetne nováček ligy se třináctým mužstvem loňského ročníku. V minulém kole hostující tým z Freiburgu získal maximum bodů s Mainz. Naopak domácí Paderborn prohrál s Leverkusenem. V domácím dresu se v prvním zápase jedenkrát trefil Sven Michel. Z hostujících hráčů skóroval v prvním utkání jedenkrát Jonathan Schmid. Domácí Paderborn se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Freiburg odehraje první venkovní zápas.

Schalke 04 vs. Bayern München
Ve druhém kole Bundesligy se spolu v sobotu ve Veltins-Areně od 18:30 utkají Schalke a Bayern Mnichov. V tomto utkání se střetne čtrnáctý tým loňského ročníku s úřadujícím mistrem. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Bayernu 3:1. V posledním ligovém kole hráči Schalke remizovali s Mönchengladbachem, stejně jako hosté z Bayernu remizovali s Herthou. Z hráčů v dresu hostujícího Bayernu se v jednom předcházejícím utkání prosadil dvakrát Robert Lewandowski. Nikdo z domácích hráčů ještě nedokázal v této sezóně skórovat. Domácí Schalke se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Bayern Mnichov odehraje první venkovní zápas.

Leipzig vs. Frankfurt Eintracht
přivítá v neděli v 15:30 v rámci 2. kola Bundesligy v Red Bull Areně Frankfurt. Utká se třetí tým loňského ročníku se sedmým mužstvem loňského ročníku. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Lipska, skončil zápas nerozhodně 0:0. V minulém kole hostující frankfurtští hráči získali maximum bodů s Hoffenheimem. Stejně tak domácí Lipsko vyhrálo s Unionem Berlín. V dresu hostů z Frankfurtu se v prvním utkání prosadil jedenkrát Martin Hinteregger. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání Marcel Sabitzer jednou brankou. Domácí Lipsko se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Frankfurt odehraje první venkovní zápas.

Hertha Berlin vs. Wolfsburg
Hertha přivítá v neděli v 18:00 v rámci 2. kola Bundesligy na Olympiastadion Berlin Wolfsburg. Hostující Wolfsburg skončil vloni šestý, domácí jsou jedenáctým mužstvem loňského ročníku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Herthy a zápas ovládli hosté z Wolfsburgu 0:1. Herthě se v posledním ligovém kole proti Bayernu ne úplně dařilo, když ztratila remízou dva body. Hostující Wolfsburg naopak získal maximum bodů s Kölnem. V dresu hostů z Wolfsburgu se v prvním utkání prosadil jedenkrát Maximilian Arnold. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání Marko Grujic jednou brankou. Domácí Hertha se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Wolfsburg odehraje první venkovní zápas.

Přečtěte si také