PREVIEW - 2. kolo anglické Premier League
Anglický fotbal nás baví!  Již první kolo ukázalo, že tato sezóna bude opět úchvatná až do samotného konce a o překvapení nebude nouze. 

Arsenal – Burnley
Další, v pořadí již 2. kolo Premier League nabídne střetnutí mezi Arsenalem a Burnley, které se odehraje v sobotu od 13:30 na Emirates Stadium. Utká se pátý tým loňského ročníku s patnáctým mužstvem loňského ročníku. ‌Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře domácích z Arsenalu 1:3. Arsenalu se v posledním ligovém kole proti Newcastlu dařilo a bral plný počet bodů. Hostující Burnley také získalo maximum bodů se Southamptonem. Z hráčů v dresu hostujícího Burnley se v jednom předcházejícím utkání prosadil dvakrát Ashley Barnes. V týmu domácích se prosadil v prvním ligovém kole jednou brankou Pierre-Emeric Aubameyang. Hostující Burnley poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Arsenal odehraje první zápas před domácím publikem. ‌‌‌‌Zařaďte zápas Arsenal vs. Burnley na svůj tiket u SazkaBET buď v rámci předzápasové nabídky nebo až v průběhu zápasu v LIVE nabídce.

Aston Villa – Bournemouth
V sobotu se odehraje 2. kolo Premier League, ve kterém se v 16:00 spolu střetnou Bournemouth a Aston Villa. Utká se nováček ligy se čtrnáctým mužstvem loňského ročníku. ‌Aston Villa v minulém ligovém kole hrála proti Tottenhamu a ztratila všechny body. Oproti tomu klub z Bournemouthu remizoval se Sheffieldem a ztratil dva body. V dresu hostů z Bournemouthu se v prvním utkání prosadil jedenkrát Chris Mepham. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání John McGinn jednou brankou. Hostující Bournemouth poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Aston Villa odehraje první zápas před domácím publikem. ‌‌‌‌Vsaďte si na zápas Aston Villa vs. Bournemouth u
SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE

Brighton – West Ham
V sobotu nás čeká 2. kolo Premier League a v něm se o body utkají Brighton a West Ham. Svěřenci domácího trenéra Grahama Pottera jsou sedmnáctým mužstvem loňského ročníku, hostující West Ham skončil desátý. ‌‌Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 2:2. V minulém kole hostující west hamští hráči ztratili všechny body se City. Naopak domácí Brighton vyhrál s Watfordem. Z hráčů v dresu hostujícího West Hamu se ještě nedokázal nikdo brankově prosadit. V týmu domácích se prosadil v prvním ligovém kole jednou brankou Neal Maupay. Hostující West Ham poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Brighton odehraje první zápas před domácím publikem. ‌‌‌‌U SazkaBET si na utkání Brighton vs. West Ham, stejně jako na všechna další utkání, která nabízí Premier League, můžete vsadit jak před zápasem, tak i v jeho průběhu v rámci LIVE nabídky.

Everton – Watford
Premier League má na programu 2. kolo, ve kterém v sobotu v 16:00 hostí Everton tým Watfordu. ‌Hostující Watford skončil vloni jedenáctý, domácí jsou osmým mužstvem loňského ročníku. Při posledním měření sil skončilo utkání výhrou hostujícího Watfordu 1:0. Everton v minulém ligovém kole hrál proti Crystal Palace a ztratil remízou dva body. Oproti tomu klub z Watfordu vyšel z posledního utkání proti Brightonu naprázdno. Z domácích hráčů Evertonu se v této sezóně zatím nikdo brankově neprosadil. Také v dresu hostů z Watfordu se nikdo v prvním zápase neprosadil. ‌Domácí Everton se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Watford odehraje první venkovní zápas. ‌‌‌Vsaďte si na zápas Everton vs. Watford u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Manchester City –Tottenham
Další, v pořadí již 2. kolo Premier League nabídne střetnutí mezi City a Tottenhamem, které se odehraje v sobotu od 18:30 na Etihad Stadium. Svěřenci domácího trenéra Pepa Guardioly jsou úřadujícím mistrem, hostující Tottenham skončil čtvrtý. ‌‌Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu City, skončil zápas výhrou domácího City 1:0. City v minulém ligovém kole hráli proti West Hamu a získali maximum bodů za výhru. I klub z Tottenhamu získal s Aston Villou tři body. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání třemi brankami Raheem Sterling. V dresu hostujícího týmu Tottenhamu se v prvním zápase dvakrát prosadil Harry Kane. ‌Domácí City se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Tottenham odehraje první venkovní zápas. ‌‌‌Vsaďte si na zápas City vs. Tottenham u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Norwich – Newcastle
Premier League má na programu 2. kolo, ve kterém v sobotu v 16:00 hostí Norwich tým Newcastlu. Svěřenci domácího trenéra Daniela Farke jsou nováčkem ligy, hostující Newcastle skončil třináctý. ‌‌Norwich v minulém ligovém kole hrál proti Liverpoolu a ztratil všechny body. I klub z Newcastlu vyšel z posledního utkání proti Arsenalu naprázdno. Za hostující tým z Newcastlu se v této sezóně ještě nedokázal žádný z hráčů brankově prosadit. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání Teemu Pukki jednou brankou. ‌Pro domácí Norwiche jde o letošní premiéru před domácími fanoušky, pro hosty z Newcastlu jde naopak o první venkovní zápas. ‌‌‌Zařaďte zápas Norwich vs. Newcastle na svůj tiket u SazkaBET buď v rámci předzápasové nabídky nebo až v průběhu zápasu v LIVE nabídce.

Sheffield United – Crystal Palace
V neděli nás čeká 2. kolo Premier League a v něm se o body utkají Sheffield a Crystal Palace. ‌Hostující Crystal Palace skončilo vloni dvanácté, domácí jsou nováčkem ligy. Sheffieldu se v posledním ligovém kole proti Bournemouthu ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující Crystal Palace také remizovalo a přišlo o dva body s Evertonem. V domácím týmu se prosadil v prvním utkání jednou brankou Billy Sharp. Hosté z Crystal Palace se v této sezóně ještě nedokázali brankově prosadit. Hostující Crystal Palace poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Sheffield odehraje první zápas před domácím publikem. ‌‌‌‌Zařaďte zápas Sheffield vs. Crystal Palace na svůj tiket u SazkaBET buď v rámci předzápasové nabídky nebo až v průběhu zápasu v LIVE nabídce. ‌

Southampton – Liverpool
Premier League má na programu 2. kolo, ve kterém v sobotu v 16:00 hostí Southampton tým Liverpoolu. Utká se šestnáctý tým loňského ročníku s vícemistrem loňského ročníku. ‌Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Southamptonu, skončil zápas výhrou hostujícího Liverpoolu 1:3. Southamptonu se v posledním ligovém kole proti Burnley nedařilo, když ztratil tři body. Hostující Liverpool naopak získal maximum bodů s Norwichem. Z hráčů v dresu hostujícího Liverpoolu se v jednom předcházejícím utkání prosadil jedenkrát Mohamed Salah. Nikdo z domácích hráčů ještě nedokázal v této sezóně skórovat. ‌Domácí Southampton se představí poprvé před domácími fanoušky, stejně tak hostující Liverpool odehraje první venkovní zápas. ‌‌‌Zařaďte zápas Southampton vs. Liverpool na svůj tiket u SazkaBET buď v rámci předzápasové nabídky nebo až v průběhu zápasu v LIVE nabídce.

Chelsea – Leicester
Další, v pořadí již 2. kolo Premier League nabídne střetnutí mezi Chelsea a Leicesterem, které se odehraje v neděli od 17:30 na Stamford Bridge. Utká se třetí tým loňského ročníku s devátým mužstvem loňského ročníku. ‌Poslední vzájemné utkání skončilo remízou 0:0. Chelsea se v posledním ligovém kole proti United nedařilo, když ztratila tři body. Hostující Leicester naopak remizoval a přišel o dva body s Wolverhamptonem. Domácím hráčům se ještě nepodařilo vstřelit branku. Hosté z Leicesteru se v této sezóně také ještě nedokázali brankově prosadit. ‌Pro domácí Chelsea jde o letošní premiéru před domácími fanoušky, pro hosty z Leicesteru jde naopak o první venkovní zápas. ‌‌‌Na zápas Chelsea vs. Leicester v rámci Premier League si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě u live streamu tohoto zápasu.

Wolverhampton Wanderers – Manchester United
V pondělí se odehraje 2. kolo Premier League, ve kterém se ve 21:00 spolu střetnou United a Wolverhampton. ‌Hostující United skončili vloni šestí, domácí jsou sedmým mužstvem loňského ročníku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Wolverhamptonu a zápas ovládli domácí z Wolverhamptonu 2:1. Wolverhamptonu se v posledním ligovém kole proti Leicesteru ne úplně dařilo, když ztratil remízou dva body. Hostující United naopak získali maximum bodů s Chelsea. V dresu hostů z United se v prvním utkání prosadil dvakrát Marcus Rashford. Domácím hráčům se ještě nepodařilo v této sezóně skórovat. Hostující United poprvé v této sezóně nastoupí k zápasu na venkovním hřišti, stejně tak domácí Wolverhampton odehraje první zápas před domácím publikem. ‌‌‌‌Na zápas Wolverhampton vs. United v rámci Premier League si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě u live streamu tohoto zápasu.

Přečtěte si také