PREVIEW - 1. kolo německé Bundesligy
Německá fotbalová Bundesliga patří mezi ty nejlepší na světě. Dnes v půl 9 večer začne nový ročník, do kterého tradičně vstupuje jako největší favorit na titul Bayern Mnichov. Obhájce titulu z Bavorska se ale bude muset vyrovnat s odchodem dlouholetých opor, kterými byli Franck Ribéry a Arjen Robben. Na Sazkabet.cz si můžeš vsadit jak na jednotlivé zápasy, tak i na dlouhodobé sázky.

Bayern München vs. Hertha Berlin
Bundesliga má na programu první kolo, Bayern Mnichov do ní vstoupí v pátek 16.08.2019 ve 20:30, kdy hostí Herthu. Hostující Hertha skončila vloni jedenáctá, domácí jsou úřadujícím mistrem. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Bayernu, skončil zápas výhrou domácího Bayernu 1:0. Robert Lewandowski bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Bayernu, na straně Herthy bude pilířem zřejmě Ondrej Duda. Na zápas Bayern Mnichov vs. Hertha v rámci Bundesligy si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě u live streamu tohoto zápasu.
Leverkusen vs. Paderborn
Na úvod nové sezóny Bundesligy zavítá v sobotu v 15:30 Paderborn na hřiště Leverkusenu. Hostující Paderborn je nováčkem ligy, domácí jsou čtvrtým mužstvem loňského ročníku. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec Christopher Antwi-Adjej, pro domácí bude tahounem zřejmě Kai Havertz. Na zápas Leverkusen vs. Paderborn v rámci Bundesligy si jako vždy můžete vsadit u SazkaBET a to jak před zápasem, tak i živě u live streamu tohoto zápasu.

Dortmund vs. Augsburg FC
V úvodním kole nového ročníku Bundesligy se spolu v sobotu v Signal Iduna Parku střetnou Dortmund a Augsburg. Utká se vícemistr loňského ročníku s patnáctým mužstvem loňského ročníku. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů ve WWK Areně a utkání skončilo výhrou aktuálních hostů z Augsburgu 2:1. Domácí se budou chtít opřít o svého loňského nejlepšího střelce, jímž byl Marco Reus, u hostů by měl roli opory plnit Alfred Finnbogason. Vsaďte si na zápas Dortmund vs. Augsburg u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Freiburg vs. Mainz
V úvodním kole nového ročníku Bundesligy se spolu v sobotu na Schwarzwald-Stadion střetnou Freiburg a Mainz. Hostující Mainz skončilo vloni dvanácté, domácí jsou třináctým mužstvem loňského ročníku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Mainz 5:0. Nils Petersen bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Freiburgu, na straně Mainz bude pilířem zřejmě Jean-Philippe Mateta. U SazkaBET si na utkání Freiburg vs. Mainz, stejně jako na všechna další utkání, která nabízí Bundesliga, můžete vsadit jak před zápasem, tak i v jeho průběhu v rámci LIVE nabídky.

Bremen vs. Düsseldorf
V prvním kole Bundesligy se domácí Brémy představí v sobotu fanouškům utkáním proti Düsseldorfu. V tomto utkání se střetne osmý tým loňského ročníku s desátým mužstvem loňského ročníku. Poslední vzájemné utkání skončilo výhrou hostů z Düsseldorfu 4:1. Milot Rashica bude určitě i v tomto zápase oporou domácích Brém, na straně Düsseldorfu bude pilířem zřejmě Rouwen Hennings. Zařaďte zápas Brémy vs. Düsseldorf na svůj tiket u SazkaBET buď v rámci předzápasové nabídky nebo až v průběhu zápasu v LIVE nabídce.

Wolfsburg vs. Köln
Na úvod nové sezóny Bundesligy zavítá v sobotu v 15:30 Köln na hřiště Wolfsburgu. V tomto utkání se střetne šestý tým loňského ročníku s nováčkem ligy. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Wolfsburgu a zápas ovládli domácí z Wolfsburgu 4:1. Roli tahouna domácího týmu Wolfsburgu bude v této sezóně asi plnit opět Wouter Weghorst, v dresu hostujícího Kölnu by to měl být Simon Terodde. Vsaďte si na zápas Wolfsburg vs. Köln u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Mönchengladbach vs. Schalke 04
Na úvod nové sezóny Bundesligy zavítá v sobotu v 18:30 Schalke na hřiště Mönchengladbachu. Svěřenci domácího trenéra Marca Rose jsou pátým mužstvem loňského ročníku, hostující Schalke skončilo čtrnácté. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů ve Veltins-Areně a utkání skončilo výhrou domácích 0:2. Roli tahouna domácího týmu Mönchengladbachu bude v této sezóně asi plnit opět Alassane Plea, v dresu hostujícího Schalke by to měl být Daniel Caligiuri. Vsaďte si na zápas Mönchengladbach vs. Schalke u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Frankfurt Eintracht vs. Hoffenheim
Na úvod nové sezóny Bundesligy zavítá v neděli v 15:30 Hoffenheim na hřiště Frankfurtu. Utká se sedmý tým loňského ročníku s devátým mužstvem loňského ročníku. Poslední utkání na hřišti aktuálně domácího týmu Frankfurtu, skončilo výhrou domácích 3:2. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec Andrej Kramaric, pro domácí bude tahounem zřejmě Filip Kostic. Vsaďte si na zápas Frankfurt vs. Hoffenheim u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Berlin Union vs. Leipzig
Bundesliga má na programu první kolo, Union Berlín do ní vstoupí v neděli 18.08.2019 v 18:00, kdy hostí Lipsko. Hostující Lipsko skončilo vloni třetí, domácí jsou nováčkem ligy. Domácí se budou chtít opřít o svého loňského nejlepšího střelce, jímž byl Sebastian Andersson, u hostů by měl roli opory plnit Timo Werner. Vsaďte si na zápas Union Berlín vs. Lipsko u SazkaBET před zápasem nebo v jeho průběhu v LIVE.

Přečtěte si také