PREVIEW - 1. kolo italské Serie A
Seria A začíná již tento víkend, což znamená, že všechny evropské top soutěže se konečně rozjely. U Sazkabet si můžeš vsadit na všechna utkání, která nabízí tahle soutěž, jak před zápasem, tak i v jeho průběhu v rámci LIVE nabídky. Navíc všechny zápasy můžeš sledovat díky našim streamům.

Parma vs. Juventus
První zápas nového ročníku Italské Serie A čeká Parmu, která doma na Stadio Ennio Tardini vyzve Juventus. Svěřenci domácího trenéra Roberta D'Aversy jsou čtrnáctým mužstvem loňského ročníku, hostující Juventus skončil první. Naposledy se tyto týmy střetly na hřišti hostů na Juventus Stadium a utkání skončilo remízou 3:3. Yao Kouassi Gervinho bude určitě i v tomto zápase oporou domácí Parmy, na straně Juventusu bude pilířem zřejmě Cristiano Ronaldo.

Fiorentina vs. Napoli
V úvodním kole nového ročníku Italské Serie A se spolu v sobotu na Stadio Artemio Franchi střetnou Fiorentina a Neapol. Hostující Neapol skončila vloni druhá, domácí jsou šestnáctým mužstvem loňského ročníku. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Fiorentiny, skončil zápas nerozhodně 0:0. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec Arkadiusz Milik, pro domácí bude tahounem zřejmě Marco Benassi. 

Udinese vs. Milan AC
Na úvod nové sezóny Italské Serie A zavítá v neděli v 18:00 Milán na hřiště Udinese. V tomto utkání se střetne dvanáctý tým loňského ročníku s pátým mužstvem loňského ročníku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po nerozhodném výsledku 1:1 dělbou bodů. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec Krzystof Piatek, pro domácí bude tahounem zřejmě Rodrigo De Paul. 

Cagliari vs. Brescia
Na úvod nové sezóny Italské Serie A zavítá v neděli ve 20:45 Brescia na hřiště Cagliari. Utká se patnáctý tým loňského ročníku s nováčkem ligy. Domácí se budou chtít opřít o svého loňského nejlepšího střelce, jímž byl Leonardo Pavoletti, u hostů by měl roli opory plnit Alfredo Donnarumna.

Hellas Verona vs. Bologna
Na úvod nové sezóny Italské Serie A zavítá v neděli ve 20:45 Bologna na hřiště Verony. Utká se nováček ligy s desátým mužstvem loňského ročníku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Bologny 2:0. Giampaolo Pazzini  bude určitě i v tomto zápase oporou domácí Verony, na straně Bologny bude pilířem zřejmě Federico Santander. 

Roma AS vs. Genoa FC
Na úvod nové sezóny Italské Serie A zavítá v neděli ve 20:45 Janov na hřiště Říma. Utká se šestý tým loňského ročníku se sedmnáctým mužstvem loňského ročníku. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po nerozhodném výsledku 1:1 dělbou bodů. Roli tahouna domácího týmu Říma bude v této sezóně asi opět plnit Stephan El Shaarawy, v dresu hostujícího Janova by to měl být Krzystof Piatek. 

Sampdoria Genoa vs. Lazio Roma
Na úvod nové sezóny Italské Serie A zavítá v neděli ve 20:45 Lazio na hřiště Sampdorie. Utká se devátý tým loňského ročníku s osmým mužstvem loňského ročníku. Naposledy se tyto týmy utkaly na stadionu Sampdorie a zápas ovládli hosté z Lazia 1:2. Stavebním pilířem a oporou hostů bude v této sezóně určitě jejich loňský nejlepší střelec Ciro Immobile, pro domácí bude tahounem zřejmě Fabio Quagliarella. 

Spal vs. Atalanta Bergamo
V úvodním kole nového ročníku Italské Serie A se spolu v neděli na Stadio Paolo Mazza střetnou Spal a Bergamo. Svěřenci domácího trenéra Leonarda Sempliciho jsou třináctým mužstvem loňského ročníku, hostující Bergamo skončilo třetí. Při posledním vzájemném utkání se týmy rozešly po výhře hostů z Bergama 2:1. Andrea Petagna bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Spalu, na straně Bergama bude pilířem zřejmě Duvan Zapata.

Torino AC vs. Sassuolo
V úvodním kole nového ročníku Italské Serie A se spolu v neděli na Stadio Olimpico di Torino střetnou Torino a Sassuolo. Hostující Sassuolo skončilo vloni jedenácté, domácí jsou sedmým mužstvem loňského ročníku. Naposledy, když se hrálo na hřišti aktuálně domácího týmu Torina, skončil zápas výhrou domácího Torina 3:2. Andrea Belotti bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Torina, na straně Sassuola bude pilířem zřejmě Domenico Berardi. 

Inter Milan vs. Lecce
První zápas nového ročníku Italské Serie A čeká Inter, který doma na San Siru vyzve Lecce. V tomto utkání se střetne čtvrtý tým loňského ročníku s nováčkem ligy. Mauro Icardi bude určitě i v tomto zápase oporou domácího Interu, na straně Lecce bude pilířem zřejmě Andrea La Mantia. Na zápas Inter vs. Lecce v rámci Italské Serie A si jako vždy můž

Přečtěte si také