„Od rána jsem měla zvláštní pocit.“ Díky své intuici vyhrála mladá maminka stovky milionů
„Asi mi nebudete věřit, ale to ráno jsem se probudila s opravdu divným pocitem, že dneska určitě vyhraji v loterii,“ prohlásila žena z australského Brisbane. Proto si šla hned vsadit a celý večer měla telefon na nabíječce. Nechtěla propásnout chvíli, kdy by jí zástupci loterie volali, že vyhrála.

Přečtěte si také: Životní klika! Díky Sportce se stal milionářem ještě před třicítkou


Náhoda tomu chtěla, že jí lidé z loterie skutečně zavolali a měli pro ni zprávu v hodnotě opravdu velkého balíku. Ve hře Powerball ten večer žena vyhrála 40 milionů australských dolarů, tedy v přepočtu 657,4 milionu korun.
 

První reakce? Pláč

Když se šťastnou novinu dozvěděla, okamžitě prý propukla v pláč. „Moje srdce mi nejspíš vyskočí z hrudníku,“ prohlásila za pár chvil. „Nemáte vůbec tušení, co pro mě tato zpráva znamená.“

O tom, co s penězi udělá, ale měla jasno hned: čas na přemýšlení měla ostatně už od rána, kdy si výhru předpověděla. Pro sebe a své děti koupí nový dům a část peněz rozdělí mezi členy rodiny. Myslet ale bude také na přátele, kteří jí hodně pomohli v těžkých dobách.
 

Předčasný důchod a cestování

Výherkyně se ale podělila ještě o jeden velký plán, který má a ve kterém jí opravdu fandíme. Hodlá dát v práci výpověď a místo každodenního vstávání chce sbalit své děti a procestovat celou Austrálii.

Jak zástupci australské loterie prozradili, žena vyhrála tolik peněz proto, že hlavní výhra v Powerballu nepadla dlouhé tři po sobě jdoucí týdny.

A jaký byl recept výherkyně na stovky milionů? Na svém tiketu měla zaškrtnuta čísla 27, 7, 31, 32, 2, 9 a 15, trefila ale také číslo Powerball, které bylo 7, což je taková obdoba naší Šance ze Sportky.
 

Zahrajte si dneska ve Sportce o 76,3 milionu

O desítky milionů můžete být už za pár hodin bohatší i vy, když si vsadíte nedělní Sportku. Superjackpot se vyšplhal na 76,3 milionu korun, abyste na něj ale dosáhli, je třeba vsadit plný tiket včetně Šance.

Vybrat pak můžete stejná čísla jako australská výherkyně, anebo zvolit náhodný tip - podle statistik Sazky vyhrávají šťastná i náhodná čísla téměř stejně. Klikněte si pro svoji vstupenku do hry o miliony na tento odkaz.

Přečtěte si také