Nejšťastnější znamení zvěrokruhu: Kdo má v loterii nejvyšší šanci na výhru?

Podle astrologů mají lidé v různých oblastech života různou míru štěstí. Zatímco někomu se více daří v lásce, jiný prosperuje v práci a dalšímu to vychází v hraní. Je jisté, že štěstí je třeba jít naproti a bez práce a úsilí to úplně nejde. Jsou ale faktory, které vám mohou hrát do karet. A jedním z nich je datum vašeho narození.

Přečtěte si také: Důchodci přišli na to jak vyhrát v loterii. A přišli si na stovky milionů


Australská loterní společnost The Lott udělala před časem velký průzkum svých výherců a zjistila, kterým znamením se v loterii daří a naopak. A z jejich dat vyplynulo, jaká znamení mají největší šanci vyhrát v loterii a kdo bude muset být o něco více trpělivý.
 

Komu se příliš nedaří?

Nejvíce zklamaní budou nejspíš Střelci (23. listopadu až 21. prosince). Jen 6 % loterijních výherců se totiž narodilo v tomto znamení. O něco lépe jsou na tom Berani (21. března až 20. dubna) se 7,5 %. Podobnou šanci mají tři znamení s pravděpodobností výhry 7,7 %, a sice Lvi (23. července až 22. srpna), Váhy (23. září až 23. října) a Kozorozi (22. prosince až 20. ledna).

Zhruba v polovině si stojí Raci (22. června až 22. července), kteří mají 8,2% šanci na výhru. Následuje další trojice s 8,5 %, do níž patří Vodnáři (21. ledna až 20. února), Býci (21. dubna až 21. května) a Štíři (24. října až 22. listopadu).
 

Třetí místo: Panna (23. srpna až 22. září)

Štěstí ve hře je asi to poslední, co by pracovité, pečlivé a perfekcionistické Panny zajímalo. Mají tendenci se k věcem stavět kriticky, ke všemu se nejraději dopracují vlastní pílí, jsou opatrné a ve finanční oblasti nerady riskují.

Tiket do loterie si tak nejspíš často nekoupí, šanci na výhru ale mají 8,9 %. O to víc, když si vsadí na šťastná čísla svého znamení: 5, 14, 23, 30, 32 a 41.
 

Druhé místo: Blíženci (22. května až 21. června)

Blížencům se ve většině žebříčků zvěrokruhu příliš nedaří. Možná je to kvůli tomu, že na mnohé působí, jako by v sobě skrývali více osobností, ve skutečnosti jsou ale velmi přizpůsobí, kreativní a otevření. Mají spoustu koníčků a komunikace s nimi nikdy nevázne.

Daří se jim i ve hře. Jejich šance na výhru v loterii je 9,9 % a zvýšit ji mohou tím, že si vsadí na svá šťastná čísla, a sice 4, 5, 14, 19, 23, 24, 32 a 41.
 

První místo: Ryby (21. února až 20. března)

O Rybách se říká, že jsou klidné, vnímavé, empatické a štědré. Rády pomáhají ostatním a vidí i věci, které ostatní snadno přehlédnou. Možná díky tomu jim štěstěna přeje a mají jako znamení zvěrokruhu největší šanci na výhru: 11,6 %.

Podpořit ji mohou některými ze šťastných čísel 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34 a 43, nebo dát na svou silnou intuici a vybrat si vlastní oblíbená čísla.

Některá znamení mají sice k výhře blíž než jiná, to ale neznamená, že to nemůžete být zrovna vy, kdo se dneska večer stane díky Sportce novým českým loterním milionářem. Tiket pořídíte na tomto odkazu.

Přečtěte si také