Nejdřív vyhráli v loterii, 3 dny nato se jim narodila dcera

Mladý britský pár zažil před pár týdny absolutní pocit štěstí. V pátek Andrew zjistil, že z nich hra EuroMiliony udělala velmi bohaté lidi a jeho těhotná partnerka Natalie samou radostí za tři dny porodila. Přitom potvrzení výhry loterijní společností dostali v podstatě souběžně s narozením dcery. Tady štěstěna rozdávala plnými hrstmi.

Přečtěte si také: 23 milionů ze Sportky pomůže s pohádkovým bydlením na Vysočině


„Tančila jsem po obýváku a zpívala: jsme bohatí, jsme bohatí,“ vzpomíná na šokující moment tehdy ještě těhotná Natalie.
 

Výherní tiket zkontrolovali snad stokrát

Pro oba to byla obrovská vlna euforie, během které vítězný tiket zkontrolovali snad stokrát. Výsledek byl pořád stejný: výhra jeden milion liber, tedy skoro třicet milionů korun.

Plánování, co s penězi, ale přerušil porod. „V tu chvíli šly samozřejmě všechny další věci stranou. Teprve, až jsme malou Poppy uviděli, zase nám došlo, že jsou obě naše děti finančně zabezpečeny,“ říká Andrew.
 

Za výhru dům i veselka

 
inp_600-(1).jpg

Vzhledem k tomu, že jde o mladou rodinu, je jasné, do čeho peníze investují. Jako první je na pořadu nový rodinný dům.

„Vždycky, když jsme se bavili o lepším bydlení, někdo z nás prohodil, že budeme muset vyhrát v loterii, jinak že to asi nevyjde. Že se to opravdu stalo, je něco naprosto neuvěřitelného a krásného,“ říká Natalie.

Tu navíc čeká výběr svatebních šatů, protože v řádu měsíců prý proběhne i pořádná veselka.

Nejen s novým bydlením vám může pomoci Sportka. Jestli vám v neděli padnou šťastná čísla a vy trefíte Superjackpot, za vyhraných 64,7 milionů si budete moct pořídit nejen luxusní bydlení, ale splníte si i spousta dalších snů. Tiket navíc získáte během pár kliknutí online na tomto odkazu.

Autoři fotografie: Casino Newspapers, Express And Star

Přečtěte si také