Naučte děti milovat pohyb díky těmto aplikacím

Stejně jako mnoho dalšího, i láska k pohybu a sportu vzniká už v dětství. Co ale dělat, pokud váš potomek sedí spíš před počítačem, televizí nebo s mobilem v ruce a vy ho ven nemůžete dostat ani párem volů? Dobrým pomocníkem můžou být mobilní aplikace. Děti budou bavit, protože byly často vyvinuty s pomocí pediatrů i dalších odborníků. A díky tomu, že jde o moderní technologie, ještě jim ukážete, že jdete s dobou. 

Přečtěte si také: SIM karta od SAZKAmobilu jen za 75 Kč s kreditem až 300 Kč


Až malé sportovce přesvědčíte, že je pohyb hlavně spousta zábavy, na stránkách projektu Sport v okolí, jehož generálním partnerem je Sazka, si najdete jak nejbližší sportovní kroužky a kluby, tak i zajímavé sportovní akce, které se pořádají. Teď ale zpátky k mobilním aplikacím.
 

Sworkit Kids


Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,1*
Doporučený věk: Od 3 let

Sworkit Fitness je oblíbená platforma na cvičení na doma, ve které najdete víc než 800 různých cviků a přes 400 tréninků. Funguje ale na bázi placeného členství, a to rozhodně málo nestojí. Vývojáři Nexercise si ale dali za cíl rozhýbat děti a mladé lidi, a tak je tu komplet zdarma sekce Sworkit Kids, do které není ani potřeba registrace.
 

Stáhněte si Sworkit Fitness


Aplikace promění dětem cvičení ve hru. V nabídce jsou tréninky na budování síly, mrštnosti i ohebnosti. A protože Sworkit Kids prokládá intervalový trénink různými cviky, kterých má v zásobě opravdu hodně, děti se při cvičení rozhodně nudit nebudou.
 

Just Dance Now


Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma (+ nákupy v aplikaci)
Hodnocení na Google Play: 3,8 *
Doporučený věk: Od 4 let

O tanečním hitu Just Dance už jste nejspíš slyšeli. Jde o oblíbenou, původně konzolovou hru, která kombinuje největší hitparádové hity s taneční choreografií. Soutěžit tu navíc můžete jak sami se sebou, tak proti kamarádům anebo s celosvětovou komunitou tanečníků.
 

Stáhněte si Just Dance Now


Kromě smartphonu, který budou děti používat jako ovladač, je v případě Just Dance zapotřebí ještě propojení buď s počítačem, anebo televizí napojenou na internet. Poté se otevře 500 největších hitů, ze kterých si můžete vybírat. Jen pozor, mince zdarma, které platí jako měna ve hře, stačí jen na dva tance denně, za zbytek už se musí platit.
 

Harry Potter: Wizards Unite


Platformy: Android, iOS, Galaxy Store
Cena: Zdarma (+ nákupy v aplikaci)
Hodnocení na Google Play: 4,0*
Doporučený věk: Od 7 let

Když v roce 2016 přišli do mobilních telefonů Pokémoni, hra využívající pohyb v reálném světě spolu s rozšířenou realitou komplet zbořila obchody s aplikacemi. A vznikla také studie, která zjistila, že hráči této hry se průměrně hýbou o 15 % víc než před její instalací. Stejné vývojářské studio - Niantic - přišlo o pár let později se hrou na podobném principu pod hlavičkou Harryho Pottera.
 

Stáhněte si Harry Potter: Wizards Unite


Co se této návykovce nedá upřít, je o několik tříd propracovanější a krásnější grafika. Zatímco ale v Pokémon Go! chytáte malé příšerky, tady osvobozujete začarované nešťastníky. Součástí jsou také boje v pevnostech i celá řada různých úkolů, při jejichž plnění často nachodíte spoustu kilometrů. Jediná nevýhoda této zábavné hry je absence češtiny. Pokud se ale na druhou stranu rozhodnete s dětmi místo chytání kouzlit může to být důvod pro příjemně strávené společné hraní, kdy svým ratolestem budete pomáhat s překladem nebo návodem, jak dál postupovat.
 

Data zdarma jako mávnutím kouzelné hůlky

1 GB dat zdarma coby odměna za aktivaci nové SIM karty anebo jako Odměna za dobití. A pokud vám data dojdou, nakoupit je můžete už od fantastické ceny 26 Kč za giga. To jsou výhody, které si užívají majitelé předplacenek SAZKAmobilu.
 

Klikněte pro další info o předplacenkách SAZKAmobilu


Ještě u největšího virtuálního operátora nejste? Potom pro vás máme novou akci, která běží od počátku června. Při nákupu přes e-shop nebo zákaznickou linku se cena nové SIM karty zlevňuje ze 150 Kč na 75 Kč. A když si navíc převedete k SAZKAmobilu své číslo, na nové SIMce budete mít úvodní kredit místo 150 Kč rovný dvojnásobek tj. 300 Kč!

Nákup SIM karty s poštovným zdarma uskutečníte na našem e-shopu na tomto odkazu.

Přečtěte si také