Na dovolenou stylově: nejluxusnější výletní lodí

Jedna z nejluxusnějších lodí na světě brázdí různá moře – přes zimu vyráží na plavby z Miami, v létě zase na sever Evropy a na jaře zavítá do Barcelony, odkud s ní můžete na některou z mimořádných plaveb zavítat. S výhrou v kapse se pak už můžete jen těšit, že zažijete něco opravdu fascinujícího. 

Přečtěte si také: Senior dřív musel obracet každou korunu. Teď si díky Sportce staví honosnou vilu


Pokud si představujete obří monstrum pro tisícovky lidí, jste na omylu. Tohle plavidlo je schopné ubytovat a poskytnout adekvátní péči 750 lidem, o které se stará posádka o 542 členech. Plavba, na kterou vás zveme, začíná v Barceloně, pokračuje po Kanárských ostrovech, dále míří do Maroka, a pak se vrací zpět do Barcelony přes španělskou Cartagenu a Valencii.
 

Plavba ve velkém stylu


Mezi apartmány můžete vybírat z šestnácti cenových kategorií. Největší a nejluxusnější apartmán, tzv.  Regent Suite, má 412 metrů čtverečních a pravda, že je to to nejdražší, co je k mání. Ubytování tady vyjde na 50 tisíc eur (1,3 milionu korun). Ani ten nejobyčejnější pokojík se ale nemusí za svůj design a výbavu stydět. Ceny začínají na 4 tisících eur (zhruba 100 000 Kč) za deset dní luxusního cestování.

Ubytovaní už tedy jste a teď co dál. Hezky se oblékněte, navoňte a běžte chodbami, které zdobí obrazy Pabla Piccassa do jedné z restaurací. Mimořádné pokrmy z různých gastronomických koutů světa můžete ochutnávat během celého týdne. Vězte, že šéfkuchař je opravdový mág a z obyčejné večeře se může stát i nádherná tečka po náročném dni na pevnině.
 

Skvělá zábava, vybraná gastronomie

 

Večerní zábava na lodi tohoto typu rozhodně nechybí. V divadle je každý večer představení, které vás pobaví a rozesměje. Pokud si fandíte, můžete si vyzkoušet karaoke, zajděte do kasína anebo se můžete zkrátka jen kochat pohledem na hvězdy.

Už je ráno, vy se jdete podívat na balkón svého apartmá, abyste zjistili, kam jste během noci připluli. Než se vydáte na své dobrodružství na pevninu, v klidu se nadechněte mořského vzduchu a dojděte si na skvělou snídani s výhledem na mořské vlny. Čerstvě upečené pečivo od mistrů pekařů, vajíčka, slaninka, ovoce, dortíčky, buchtičky… pokračovat bychom mohli do nekonečna.
 

Zkuste golf nebo si zacvičte


Pokud vám mezi poznáváním pevniny a úžasnou gastronomií zbude trochu času, můžete si jít zacvičit nebo zaběhat na sportovní palubu, zahrát si golf, navštívit knihovnu nebo karetní místnost, dát si drink u bazénu, vyzkoušet si kurz vaření pod vedením odborníků nebo se prostě jen opalovat a koupat se v tomhle nádherném bazénu s nekonečným výhledem.

Co byste na takovouhle plavbu řekli? Až dneska večer vyhrajete 1,224 miliardy, které jsou právě v Eurojackpotu, můžete vyrazit hned na několik takových cest za sebou. Pořiďte si tiket na tomto odkazu.

Přečtěte si také