Když už, tak už! 63 % fanoušků sází plný tiket a Šanci

Před nějakou dobou jsme se vás ptali, jestli ve Sportce sázíte jen několik sloupečků, anebo volíte plný tiket. A výsledek byl celkem jednoznačný: skoro dvě třetiny z vás si do trafiky nebo obchodu zásadně chodí pro všech deset sloupečků včetně doplňkovky Šance.

63 % z vás volí plný tiket včetně Šance
37 % pravidelně sází několik sloupečků

Plný tiket sází třeba uživatelka Darina Kotoušová, která se na Facebooku zasnila, co by si v případě výhry pořídila: „Nejdřív by to byl dům, abych měla pěkné bydlení, a pak bych se těšila, jak si na stará kolena odpočinu,” napsala do diskuze paní Darina. 

Takhle pořádná výhra sice ještě nepřišla, ale brala to sportovně: „Holt budu ještě chvíli chodit do práce,” okomentovala Darina Kotoušová a neopomněla přidat dostatečný počet smajlíků.
 

Sázet vás baví ještě víc, když se hraje o auta

Všech deset sloupečků sází také David Hanuš. K sázce ho pak často motivují i bonusové hry, třeba o automobily. Jestli vsadí plnou, nebo jen několik sloupečků, se uživatel Acs Pitris rozhoduje podle toho, o kolik se hraje: „Sázím jak kdy a rozhoduji se podle výše jackpotu,” napsal Acs Pitris do komentářů.
 

Přečtěte si také: Dárek od maminky vyhrál panu Hrubému losy na celý rok


Několik sloupců sází uživatel Jí Řa nebo Helena Zajacová a ke Sportce přistupuje podobně i Veronika Phereniké: „Sázím po dvou sloupečcích jednou za měsíc, abych měla víc penízků pro rodinku,” přiblížila své sázkařské zvyklosti zodpovědná maminka.
 

Sportka ve středu, pátek i neděli a k tomu ještě Eurojackpot

To Dana Jandová na to jde od podlahy: „Já sázím pravidelně. Mám vsazeno teď na neděli, pak na středu, také na pátek na mimořádku a k tomu ještě Eurojackpot.” 

Jestli Dana Jandová vyhrála, už se bohužel nesvěřila, my v Sazka světě ale držíme palce nejen jí, ale i všem, kdo jste si vsadili.

Už jste vyzkoušeli novinku ze stáje Sazky, loterii Rychlé kačky? Zahrát si ji můžete přes internet a skvělé na ní je, že se losuje každou minutu. Zahrajte si online o až 2 miliony korun na tomto odkazu.

Přečtěte si také