Muž šel na poslední chemoterapii, po cestě vyhrál 4,6 milionu

Dvojité štěstí v jeden den zažil Američan Ronnie Foster. Nejen, že mu už brzy měla skončit krajně nepříjemná lékařská procedura, ještě navíc ale vyhrál miliony. Jak prozradil zástupcům Vzdělávací loterie ze Severní Karolíny, nejprve si koupil tiket za 1 dolar a vyhrál 5 dolarů.

Přečtěte si také: Američan si setřel miliony, jeho přítelkyně ale vyhrála jackpot


Peníze si původně chtěl nechat, před dveřmi prodejny se ale nakonec otočil na podpatku, vrátil se a za výhru si koupil další losy. Když setřel první, v hracím poli nebyl ani cent. Pak se ale pustil do druhého losu.
 

Výhře nechtěl uvěřit

„Když jsem viděl všechny ty výherní symboly, úplně jsem ztuhnul,” řekl Američan zástupcům loterie. „Do té doby, než jsem los dal zkontrolovat prodavači, jsem své výhře nechtěl vůbec věřit. Když pak terminál ukázal nápis, že se mám dostavit do sídla loterní společnosti, začal jsem se celkem klepat,” smál se Ronnie Foster.

Zaměstnanec amerického ministerstva dopravy v důchodu se už nějakou dobu potýká s rakovinou tlustého střeva. A ten den měl vlastně dvojité štěstí - nejen, že se mu na dosah přiblížil konec léčby, ještě se ale mohl začít těšit na vidinu, že se mu na účet už brzy připíše pořádně tučný balík.

„Ten den jsem byl už tak dost šťastný, protože jsem právě šel na moji poslední chemoterapii,” podotkl Foster. „Díky výhře v loterii si už dokonce života budu v kalendáři tento den kroužkovat jako můj šťastný.”
 

Peníze zajistí bezstarostnou budoucnost

Díky tomu, že Ronnie Foster celý život pracoval ve státní správě, má sjednané zdravotní pojištění, což není ve Spojených státech rozhodně samozřejmostí. I tak ale prozradil, že část výhry použije na některé nadstandardní úkony, které pojištění nekryje.

A zbytek peněz? „Uložím je do banky a už se těším, jak mi zajistí bezstarostnou budoucnost,” řekl na závěr Ronnie Foster zástupcům loterie.

Nejen 5 milionů, ale dokonce 15 milionů můžete vyhrát na stíracích losech i u nás. Takovou pohádkovou šanci nabízejí Brilianty a také los Zlato a diamanty. Nejbližší prodejnu, kde si je obstaráte, najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také