Modrá auta se žlutým logem Sazky zásobují domovy seniorů

Sazka i nadále aktivně podporuje Asociaci poskytovatelů sociálních služeb ČR a Společnost Podané ruce, které díky vyhlášené veřejné sbírce COVID-19 mohou pomoci stovkám pečovatelských domů a zajistit jim dostatek tolik potřebných ochranných a desinfekčních prostředků.

Aktuálně dobrovolníci z řad zaměstnanců Sazky také rozvážejí pomůcky z centrálního skladu Asociace poskytovatelů soc. služeb v Táboře do domovů pro seniory v jižních a západních Čechách. Od příštího týdne startují rozvozy napříč celou Českou republikou.

Nejsou to ale jen pečovatelské domy, kde peníze ze sbírky COVID-19 pomáhají. „Peníze financují také základní hygienické pomůcky a potraviny seniorům nebo jiným osobám, které jsou ve svých domácnostech a které možná nemají kontakt s vnějším světem a okolím nebo k nim nikdy žádná sociální služba nechodila,“ říká prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR Jiří Horecký.
 

 

Pomáhejte s námi

Chtěli byste také přispět na pomoc těm, kteří to opravdu potřebují? Pokud přispějete na sbírku COVID-19, které je Sazka hlavním partnerem, půjdou vaše peníze tam, kde je to nejvíc potřeba.

Sbírka financuje nákup ochranných pomůcek, desinfekce, zdravotnický materiál pro klienty a pracovníky v sociálních, pečovatelských a asistenčních službách nebo jejich průběžnou distribuce.

Pokud se rozhodnete pomoci, moc vám děkujeme!

Podívejte se na fotogalerii, jak sbírka COVID-19 pomáhá:
 











Přečtěte si také