Mladá maminka vyhrála ve Sportce dvakrát za sebou

Mladé mamince se dvěma dětmi se ve Sportce opravdu daří. Po stotisícové výhře získala nyní další dva miliony v nedávno skončené doplňkové hře Milionový déšt.

Nejdřív 100 tisíc, teď 2 miliony

I když začala sázet teprve před pár měsíci, stačila už mladá žena vyhrát dvě krásné částky. „První výhra mě přesvědčila, že i na mě se může usmát štěstí,” prozradila nám usměvavá žena. „Tehdy jsem si řekla, že sázet rozhodně nepřestanu, a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí, které jsem za život udělala,” dodala se smíchem.

Život měnící výhra přišla v polovině srpna, a to díky doplňkovce Milionový déšť, který při každém slosování rozdal pěti hráčům po dvou milionech korun. A právě Milionový déšť zavítal i do rodiny maminky dnešního příběhu.
 

Nejdřív přišlo zklamání, pak obří překvapení

„Po slosování jsem nejdřív byla trochu zklamaná, když jsem zjistila, že jsem tentokrát neuhodla ani poslední pořadí,” začíná žena vyprávět příběh své druhé výhry. „Po chvilce jsem si uvědomila, že musím zkontrolovat číslo tiketu, jestli se náhodou neshoduje s výherní pěticí. A pak to přišlo!"

Mladá maminka své výhře nemohla zpočátku vůbec uvěřit a tiket si kontrolovala stále znovu a znovu. Když bylo jasné, že bude mít už brzy pod střechou miliony, jako první si pečlivě uschovala sázenku. Do té doby, než si do budovy Sazky přišla pro výhru, ji uložila mezi své další klenoty do šperkovnice.
 

Díky Sportce zabezpečí rodinu a opraví dům

Nyní je podle svých slov mnohem klidnější, protože ví, že se může opřít o získané finance. „A také díky Sportce opravím dům, kde bydlíme,” přibližuje své plány. 

Otázka, jestli bude sázet dál, ale mladou výherkyni trochu nadzvedne: „Děláte si legraci? Samozřejmě, že budu sázet dál. Teď už začínám být přesvědčená, že jsem dítětem štěstěny, takže je dost pravděpodobné, že mi padne výhra i potřetí,” směje se na závěr nová loterijní milionářka.

Chcete se také smát? Zkuste si vsadit plný tiket Sportky spolu se Šancí a příštím výhercem můžete být právě vy. Klikněte si pro svoji sázenku na tomto odkaze

Autor fotografie: Marisa Howenstine, Unsplash

Přečtěte si také