Milujete Silvestr? Oslavte ho letos hned dvakrát

Konec roku budou i letos doprovázet bujaré oslavy po celém světě, tak proč nemít kocovinu dvakrát. Pokud patříte mezi milovníky tohoto všeobecného veselí, pití a ohňostrojů, můžete ho zažít dvakrát. Stačí vědět, kde slavit. 
 

Přečtěte si také: Nejšťastnějším číslem na světě je číslo 16

Rozhodně nejde o špatnou destinaci. Abyste příchod nového roku mohli zažít dvakrát, musíte se vydat do Pacifiku. Právě tudy totiž prochází poledník 180°, od něj doleva se čas ubírá, doprava zase přičítá.
 

Nejprve Fidži, potom Samoa

Navrhujeme doletět na některý z malebných ostrůvků v Oceánii, ideálně na Fidži. Stihnete nejen půlnoční přípitek, stačí, když se prvního ledna přesunete severovýchodně na Samou, vzdálenou zhruba šest set kilometrů a jste zase ve starém roce. 

Není bez zajímavosti, že právě z tohoto ostrova pochází nejznámější wrestleři na světě, Samoa jich totiž produkuje nejvíc na počet obyvatel. Takže je tu hned inspirace, co s načatým silvestrovským večerem číslo dvě. Podmínkou tedy je, že jste prvního Silvestra nepřepískli a ještě se udržíte na nohou. 
 

Oslavte Silvestra na dvou kontinentech

Pokud vám nevadí, že strávíte delší čas v letadle, můžete strávit Silvestra v australském Sydney a po něm přeletět třeba do Los Angeles. Stihnout to časově bude tak tak, u srdce vás ale zato může hřát, že budete slavit na dvou různých kontinentech. 

Důležité je neztratit přehled. Přece jenom Austrálie není Amerika a zpátky do Evropy je to pak úplně jiná vzdálenost. 

Tak si konec roku užijte, ať už budete kdekoli. A nezapomeňte, že sázet můžete třeba i z Fidži, stačí k tomu mobilní aplikace Sazky, kterou si stáhnete na tomto odkazu.

Přečtěte si také