Milionový déšť Sportky vytvořil už 45 milionářů

Už několik týdnů se v rámci losování Sportky hraje i doplňková hra Stokrát 2 miliony, do které jsou zapojeni všichni sázející s plným tiketem. Ve hře je stále ještě 110 milionů korun.

Přečtěte si také: Díky milionovému dešti spadne výherci do kapsy luxusní auťák 

Nejvíce výher v rámci Milionového deště putovalo zatím do Jihomoravského a Moravskoslezského kraje, a také Prahy. Hned tři milionáři podali svůj tiket online na internetu.  
 

Miliony po třiceti letech

Jedna z výherkyň doplňkové hry se nám svěřila, že sází už přes třicet let. Protože dosud vyhrávala hlavně stokoruny, vůbec nemohla uvěřit, že právě její tiket byl v Milionovém dešti vylosován. „Byl to šok, ale teď už jsem jenom šťastná,” řekla starší výherkyně v budově Sazky, kam si své miliony přišla vyzvednout. „Chci se přestěhovat do lepšího bydlení a také pomoct rodině se splácením dluhů,” svěřila se žena, jak své peníze investuje.

Šťastný tiket si pečlivě uschoval i mladý tatínek dvou dětí. A jako správný chlap si splní svůj velký sen: pořídí si nové auto, které díky výhře dva miliony korun může být skutečně exkluzivní.
 

Milionový déšť bude na Česko padat až do 7. října

Milionový déšť začal na Česko padat na počátku srpna. Od té doby je při každém slosování Sportky vybráno hned pět tiketů, které vyhrávají po dvou milionech korun. Celkem sto výherců si tak rozdělí 200 milionů korun. 

Dobrá zpráva také je, že se do Milionového deště můžete ještě nějakou dobu také zapojit. Tato doplňkovka se totiž bude losovat až do neděle, 7. října.
 

Přečtěte si vše, co potřebujete vědět o Milionovém dešti

Abyste si ulovili své dva miliony, je třeba vsadit si plný tiket Sportky včetně doplňkové hry Šance. Podat ho můžete na některém z tisíců prodejních míst, kde je terminál Sazky, ten nejbližší najdete na interaktivní mapě.

Ještě jednodušší je si ale vsadit online, trvá to jen pár vteřin a vše pohodlně zařídíte ze svého křesla na tomto odkazu. A my vám přejeme, aby Milionový déšť napršel trochu toho štěstí i na vás.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Přečtěte si také