Milionová výhra ze Sportky půjde na rekonstrukci chaty

I když je ženatý a má dokonce jedno dítě, o tom, že je z něj teď díky Sportce nový český milionář, zatím muž ve středním věku nikomu neřekl. Své rodině ale chystá nejedno překvapení. Kromě luxusní chaty, na kterou budou už brzy jezdit, plánuje také dovolenou snů.

Přečtěte si také: Neuvěřitelné štěstí! Sportku si vsadila poprvé, hned vyhrála přes 7 milionů


Když si muž přišel pro výhru, řekl nám, že sází pravidelně už asi dvě desítky let. A má k tomu dobrý důvod: není to tak dlouho, co ve Sportce trefil dvacetitisícovou výhru. Právě tato krásná částka ho k sázení namotivovala ještě víc.
 

Nevynechá žádné slosování

„Můžu říct, že předtím jsem sem tam nějaké to slosování vynechal, od té doby si ale pro tiket chodím pravidelně,” přiznává výherce. „Vlastně si ani nepamatuji na nějaké slosování, kdy bych si svoje čísla nevsadil.”

Pro tiket, který ho proměnil v nového loterního milionáře, si zašel do trafiky. Už, když si ho kupoval, měl prý tušení, že by to tentokrát mohlo vyjít. „Nejsem na nějaké předtuchy a ani se třeba moc nebojím pátku třináctého. Mám ale ověřené, že když mám při nákupu tiketu dobrý pocit, často pak na něm nějaká ta výhra je,” líčí svoji taktiku, která mu nosí štěstí.
 

Sportka mu nadělila přes 2 miliony

Před pár týdny to pak konečně vyšlo. Po slosování muž načetl svůj tiket do mobilní aplikace Sazky a za pár vteřin se mu na displeji ukázalo, že právě zbohatl o 2 072 257 Kč. Prvotní šok vystřídala radost a jak nám přiznal, také trocha zklamání.
 

Stáhněte si zdarma mobilní aplikaci Sazky


„Superjackpot Sportky byl tehdy opravdu velký, tak mě trochu mrzelo, že jsem si z něj ukrojil jenom ty 2 miliony,” řekl výherce. „Pak jsem si ale řekl, že mám být rád za to, co jsem trefil, a na podobné myšlenky jsem zapomněl.”
 

Peníze investují do milované chaty

Místo nich začal přemýšlet, co si s penězi počne. Teď už má jasno. „Největší částka padne na naši chatu. V létě jsme tam skoro pořád a už nejednou jsme si s manželkou říkali, že bychom sem jednak rádi jezdili i po zbytek roku, a taky tu chtěli mít trošku víc pohodlí. Proto se těším, až ji sem po rekonstrukci vezmu,” upřesňuje plány Čech.

Své rodině ale výherce připravuje ještě jedno velké překvapení. „O penězích, které jsem vyhrál, jsem zatím nikomu neřekl. Proto teď prohlížím katalogy cestovek a vybírám zájezd, který si spolu užijeme,” přibližuje nejbližší plány.
 

Zahrajte si o 268 milionů i vy

Poté se už muž se zástupci Sazky rozloučil. A protože se ten den losovala Sportka a už se připozdívalo, ještě před odchodem skočil do obchodu přímo v budově loterní společnosti, aby si zajistil tiket na večerní slosování.

Jestli mu to tehdy vyšlo, zatím nevíme, jisté ale je, že se dneska ve Sportce bude hrát o 268 milionů korun. Pokud si o částku chcete zahrát, ale zároveň se vám nechce do trafiky, klikněte si pro svůj tiket na tento odkaz.

Přečtěte si také