Máme pro vás dopis od výherce Cesty kolem světa
Výherce Cesty kolem světa v Eurojackpotu Ondřej nám poslal dopis, kde popisuje svůj výherní příběh. Tady ho máte: 
Jmenuji se Ondřej a studuji geografii na vysoké škole a vždy bylo mým snem procestovat různé kouty světa. Loni jsme s přítelkyní byli v Thajsku a i letos jsme měli v plánu navštívit další exotickou zemi. Jediným problémem byly finance.

V den, kdy jsem podal náš tiket, jsem se právě vracel od mechanika, kde jsem se dozvěděl, že mé auto se už nedá opravit. Cestou zpět jsem se zastavil na benzince a nešťastný jsem řekl paní, jestli mi nedá jeden sloupec Eurojackpotu. Její reakcí bylo, zda mi vážně musí říkat, že já budu ten šťastlivec, co určitě vyhraje. Na to jsem odpověděl, že vím, že nevyhraji.

Když jsem po pár dnech tiket kontroloval a zjistil, že je výherní, hned jsem si na paní vzpomněl. V první chvíli jsem tomu nemohl uvěřit. Vsadili jsme po druhé v životě a už vyhráli. Když prvotní šok opadl, začali jsme plánovat, kam bychom se chtěli podívat.

Shodli jsme se na tom, že je to pro nás ideální výhra a v tuto chvíli jsme ji ocenili víc než peníze. Naší první zastávkou bude s největší pravděpodobností Karibik. Dále bychom chtěli zažít zaoceánskou plavbu a poznat Austrálii a Nový Zéland.

I vy si ještě můžete o Cestu kolem světa zahrát, tak neváhejte. Štěstěna je vrtkavá a může to vyjít zrovna vám.

 

Přečtěte si také