Loterie od Sazky můžete hrát i online. 7 důvodů, proč sázet přes internet

I když je většina prodejních míst s terminálem Sazky stále otevřena, kvůli nákupu tiketu Sportky, Eurojackpotu, ale i dalších her nemusíte nikam chodit. Vsadit si totiž můžete přes internet, což je způsob hraní, který v poslední době láká čím dál tím víc Čechů a Češek. My jsme našli hned 7 dobrých důvodů, proč si vsadit online.

1. Nemusíte nikam chodit

Nejen v situaci, kdy chcete předcházet nákaze, je sázení online skvělým nápadem. I když je totiž po celé republice několik tisícovek míst, kde si můžete koupit tiket, díky online sázce se nebudete muset zvednout ze svého gauče. Vsadit si navíc můžete v podstatě kdykoliv, pro nákup online tiketu neplatí žádná zavírací doba.
 

Zahrajte si ve Sportce o 152,6 milionu korun

 

2. Neztratíte tiket

O těch, které potkalo ve štěstí neštěstí, už toho bylo napsáno opravdu hodně. Řeč je výhercích, kteří sice uhodli ta správná čísla a trefili miliony, pak ale svůj tiket ztratili, zničili, kdesi zapomněli anebo jim ho někdo ukradl. Tohle se vám při online sázení nestane. Podaný tiket máte uložený na svém účtu u Sazky, a tak o něj nemůžete za žádných okolností přijít.
 

3. Pro výhru nemusíte nikam chodit

Stejně jako pro svůj tiket nebo abyste si ho nechali zkontrolovat, ani v případě výhry nikam nemusíte. Po automatickém připsání peněz na váš účet si navíc můžete převést celou částku na svoje bankovní konto.
 

Klikněte pro online tiket Šťastných 10


4. Nepřijdete ani o malé výhry


Vyzvedávat si drobné výhry v řádu desítek korun možná občas zapomínáte, a to je velká škoda. Jak už bylo řečeno, při online hraní vám jsou všechny výhry automaticky připsány. Proto se nejspíš ani nenadějete a budete mít na svém účtu třeba 400 korun, což je plný tiket Eurojackpotu včetně doplňkovky Extra 6.
 

Vsaďte si Eurojackpot online


A když si ho podáte na tenhle pátek, kromě 2,035 miliardy můžete vyhrát ještě SUV Land Rover Discovery, které je ve hře jen pro české zákazníky.
 

5. Je to pohodlné

Pohodlné není jenom sázení přes internet, ale i kontrola tiketů. Všechno totiž probíhá automaticky, a když navíc vyhrajete částku vyšší než 1 500 Kč, Sazka vám ještě pošle mail nebo SMS, kde vás o radostné novince bude informovat.
 

6. Všechny hry najdete na jednom místě

Eurojackpot, Šťastných 10, ale třeba i Šťastné datum nebo Euromiliony. Není to zkrátka jenom Sportka, kterou si můžete vsadit online. Na internetu najdete téměř všechny hry, které jsou normálně dostupné ve vaší oblíbené trafice.

Co víc: na stránkách Sazky si také můžete vsadit jednu relativní novinku v podobě hry Rychlé kačky. Ta je k dispozici pouze pro online sázející a každou minutu tu můžete vyhrát až 1 000 000 Kč.
 

Vyzkoušejte Rychlé kačky

 

7. Můžete se stát milionářem zadarmo

K tomu, abyste si mohli vsadit online, je třeba registrace. Dobrá zpráva ale je, že zabere jen pár chvilek. A až ji dokončíte, získáte také jednorázový bonus v hodnotě 220 Kč, což je třeba cena tiketu Sportky. Novým loterním milionářem se tak můžete stát úplně zadarmo.
 

Klikněte pro online tiket Sportky

Přečtěte si také