Královský Archie: miminko za miliony

Těšíte se na příchod vlastního potomka? Potom jistě připravujete dětský pokojíček a poohlížíte se po roztomilých overalech i minibotičkách. Pokud byste se ale narodili do britské královské rodiny (anebo se tam aspoň přivdali), věřte, že vaše výdaje před narozením prvního potomka můžou růst do desítek milionů.

Baby shower za 4,5 milionu korun

V Británii mají tradici, že před narozením miminka pořádá nastávající maminka s rodinou a přáteli takový večírek, kde se všichni tetelí a miminko dostává první dárečky. Meghan to pojala ve velkém stylu, na večírku se objevila například Amal Clooney, manželka Goorge Clooneyho, nebo tenistka Serena Williams.
 

Přečtěte si také: Životní klika? Čech vyhrál v loterii už podruhé, tentokrát v Eurojackpotu přes 25 milionů


Na dýchánek samozřejmě Meghan letěla soukromým letadlem. O účet, který se vyšplhal do závratné výše, se nakonec podělila nejlepší kamarádka Meghan, tedy  Serena Williams s dalšími přáteli, a nutno podotknout, že na přísně utajené akci dámy vyráběly kytice pro charitu. I to se počítá. Máte snad lepší nápad, jak utratit 4,5 milionu?
 

Rekonstrukce za 69 milionů korun

Novomanželé dostali darem domek ve Windsoru – Frogmore Cottage. Tam budou žít a vychovávat své dítě. Jenže aby domek byl přesně podle neskromných představ Meghan, stálo to daňové poplatníky nějakou tu investici. Ti designéři taky nejsou úplně zadarmo.  Nábytek si ale prý platili z vlastní kapsy.
 

Dětivzdorná okna

Zkrátka okna odolná proti dětem, aby bylo miminko s modrou krví v bezpečí. Nechat vyměnit všechny okna v paláci, to není jen tak. Nicméně jde to a malý Archie už teď může klidně spát, protože rozhodně z žádného okna nevypadne, žádné neotevře ani na něj žádné nespadne. Nemáte na kontě tolik nul jako britská královská rodina? Potom bude stačit jedna rada, kterou se řídily už naše babičky: své dítě pořádně hlídejte.
 

Veganská malba dětského pokoje

Dětský pokoj dostal nový nátěr. Ovšem královský pár má evidentně opravdu velkou starost o zdi dětského pokojíčku, protože si vybral veganskou barvu s eukalyptovým olejem.  Zřejmě počítají s tím, že ji miminko bude i ochutnávat. Hodně ochutnávat.
 

Jógové studio

Šťastná maminka, šťastné děťátko. Součástí rekonstrukce sídla mladého páru tak bylo i vytvoření speciálního studia, kde jistě Meghan bude mít prostor znovu nabít svůj ZEN po plnění mateřských povinností. Navíc chce mít brzy figurku ťip ťop, což nakonec Harry a bulvár jistě ocení.

Chtěli byste svého budoucího potomka také zaopatřit jako malého krále? Pokud při příštím slosování trefíte Superjackpot Sportky, vaše přání se vám může splnit, hrát se bude o víc než 154 milionů korun. Klikněte si pro svůj tiket online na tento odkaz.

Autor fotografie: Independent.

Přečtěte si také