„Konečně se přestěhujeme do lepšího!“ Sázejícímu nadělila Sportka bezmála 31 milionů

Na pořádnou sumu si v jednom nedělním slosování Sportky přišel padesátiletý muž ze Středočeského hraje. Pro plnou sázenku, v níž zkombinoval vlastní i náhodná čísla, si zajel na čerpací stanici. Pořádné štěstí mu přinesla jím vybraná čísla, která mu nadělila krásných 30 847 836 Kč.

Přečtěte si také: Za tiket dal jenom dvacku, i tak mu Sportka přinesla přes 9 milionů


„Poprvé jsem si vsadil už před 25 lety a ve Sportce se mi celkem daří. Už dřív jsem vyhrál částku v řádu desítek tisíc korun. Vždycky jsem spoléhal na svá oblíbená čísla, ale věřím i na náhodu. Takže tímhle stylem sázím pokaždé. A jak je vidět, vyplatilo se,“ vyprávěl s úsměvem, když si přišel pro svou výhru do milionářské místnosti v budově Sazky.
 

Šok a rodinná oslava

Výsledek si po slosování kontroloval na internetu a jakmile se na monitoru objevila radostná zpráva hlásající výhru desítek milionů, nedokázal tomu uvěřit. „Chvíli jsem jen tak strnule seděl a koukal před sebe. Říkal jsem si, že někde musím mít chybu nebo že je to omyl. Musel jsem si to všechno několikrát zkontrolovat a i poté mi to připadalo neuvěřitelné,“ popsal muž první pocity po výhře.

Jakmile se z novinky trošku vzpamatoval, svolal do obýváku manželku i děti. S roztřesenýma rukama a bušícím srdcem jim oznámil, že jsou z nich milionáři. Společně pak uspořádali první menší oslavu.
 

V první řadě nový dům

„Nikomu dalšímu jsem se zatím nesvěřil. Nechci, aby se to najednou dozvěděli úplně všichni v mém okolí. Nicméně jsou tu samozřejmě lidé, kterým to časem řeknu,“ vysvětlil své tajnůstkaření.

Peníze rodině pomohou s dlouho plánovaným stěhováním do většího domu. Žádné další změny ale výherce zatím neplánuje.
 

„Ve svá čísla pořád věřím!“

„Díky výhře se samozřejmě cítím mnohem šťastnější. Také se mi dost ulevilo, protože se teď už nebudu muset bát toho, že nevyjdeme s penězi. Nejsme na tom nijak špatně, ale člověk nikdy neví, co se stane. Proto je dobré mít nějakou tu jistotu.“

Z toho důvodu se chystá sázet dál, i když zatím neví, jakou strategii zvolí. Na šťastná čísla prý stále věří a doporučuje, aby si svá vlastní našel každý sázející. Vyzkoušet si je můžete třeba při dnešní Sportce, kde se opět hraje o desítky milionů korun.

Svoji vstupenku do slosování získáte na tomto odkazu.

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce. Autor fotografie: iStock Photo.

Přečtěte si také