Kolo štěstí je tady a vy na něm můžete vyhrát až 100 000 Kč

O tom, že je Sazka Klub synonymem celé řady výhod a hlavně opravdu lákavých cen, není pochyb. Výjimečné akce, které připravuje pro své členy, tento klub znovu potvrdil před pár dny, kdy se v celé republice spustila nová soutěž Kolo štěstí. Ceny pro ty, kdo se zúčastní, jsou jak jinak než lákavé. Kromě toho, že jsou jich tisíce, si největší šťastlivec může vytočit rovných 100 000 Kč.

Přečtěte si také: Šťastlivec z východních Čech si na Kole štěstí vytočil 50 000 Kč


Princip Kola štěstí je úplně jednoduchý. Kdykoliv si půjdete koupit ať už tiket do loterie nebo stírací los od Sazky, nezapomeňte dát prodavači svoji Sazka kartu. Díky tomu vám druhý den přijde SMS zpráva se hrou Kolo štěstí. Po zatočení kolem můžete vyhrát tisíce částek v řádu desítek korun, ale třeba i stokoruny.
 

Tisíce výher pro soutěžící

Vaše výhra je vám poté vyplacena při další návštěvě prodejny s terminálem Sazky při načtení vaší Sazka karty. Peníze pak můžete použít na cokoliv, třeba si za ně koupit další stírací los anebo právě tiket do loterie.

Vyhrát na Kole štěstí můžete i účast ve slosování o hlavní cenu, tedy oněch 100 000 Kč. Proto asi není nutné zdůrazňovat, že čím víc budete svoji klubovou kartu používat, tím vyšší šanci na hlavní výhru máte.
 

Kolo štěstí už nadělilo 50 000 Kč

Kolo štěstí Sazky nicméně není úplnou novinkou. Možná si vzpomínáte, že jste si mohli kolem zatočit už loni na jaře. Od té doby prošla soutěž celou řadou změn a vylepšení a výsledek si před pár měsíci mohli vyzkoušet zákazníci na Královéhradecku a Pardubicku.

Nová soutěž Sazka Klubu tu slavila úspěch. Aby ne, když obyvatelé těchto dvou regionů kromě desetikorun i stokorun mohli vyhrát také hlavní cenu, a to částku 50 000 Kč. Štěstí se v pilotním projektu usmálo na muže ve středním věku.
 

Nejdřív si myslel, že je to vtip

Když jsme mu ze Sazky volali, abychom mu radostnou zprávu oznámili, zpočátku si myslel, že si z něj střílí jeho bratr. A řekl nám, že si za peníze koupí vybavení do domácnosti, na které jim už z rodinného rozpočtu nezbývaly peníze.

Sympatický Čech dále prozradil, že Sazka kartu má jen chvíli. Proč by si ji měl zřídit, mu vysvětlila milá paní prodavačka v jeho oblíbené prodejně. A když sázejícímu vyložila všechny výhody včetně novinky Kola štěstí, které klubová karta obnáší, prý neváhal a do Sazka Klubu vstoupil.
 

Zjistěte vše, co vás zajímá, o Sazka Klubu i Kolu štěstí


Vstupte do světa výhod

Přesně ze stejných důvodů byste se členy Sazka Klubu měli stát i vy. Kromě toho, že si na kartu můžete uložit svá oblíbená čísla třeba ve Sportce nebo Eurojackpotu, vám také už nikdy neuteče velká  výhra nad 1 000 Kč. O té totiž budete informováni buď prostřednictvím SMS, nebo emailu.

A kromě toho už za pár týdnů můžete díky Kolu štěstí vyhrát právě 100 000 Kč. Sazka kartu vám zřídí na všech prodejnách s terminálem Sazky, kterých jsou po celé republice tisíce. To nejbližší najdete na interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také