Hledáte originální vánoční přání? Vybírejte z 15 SMSek, které dojmou i rozesmějí

Dostat papírové vánoční přání do schránky příjemce jistě potěší, teď už ale těm, na kterých vám záleží, můžete popřát tak leda k novému roku - klasická pohlednice už zkrátka do Štědrého dne na určené místo nedorazí. 

Přečtěte si také: Volání za korunu nebo data zdarma. 7 důvodů pro předplacenku SAZKAmobilu


Protože jsme si ale jisti, že jste vybaveni mobilním telefonem, prohledali jsme naše archivy, poptali se známých a přinášíme hned patnáctku tipů na přání, která můžete poslat jako textovou zprávu. Některé se rýmují, jiné rozesmějí a další zase ukáží, jak vám na tom druhém záleží. Stačí si vybrat takové, které dotyčnému udělá největší radost.
 

Desítka rýmovaných přání

Hromadu dárků, co srdce pohladí, rodinu, přátele, co nikdy nezradí. K bohatství krůček a ke štěstí skok, nádherné Vánoce a šťastný nový rok.

Ježíšek pomalu zapřahá saně, za okny vidět je prskavek svit. Zavři teď oči a nastav dlaně, lásku a štěstí do nich si chyť.

Šupinku pro štěstí schovej si do dlaní, radost ti přinese, smutek prý zahání. K vánoční pohodě rozkroj si jablíčko, přeji ti ze srdce zdraví a štěstíčko.

Oheň v krbu tiše praská, v našich srdcích klid a láska. Z oblohy se sype sníh, vločky tančí v závějích. Veselé Vánoce!

Vánoce jak od Lady, pod stromečkem poklady. Kdyby to jen drobnost byla, aby srdce potěšila. V novém roce krásné žití, ať ti tvoje hvězda svítí.

Ať je hodně dárečků i u tvého stromečku. V každém ať je zabalen jeden šťastný všední den. Užij si krásné Vánoce!

Bohatý stůl, výtečnou rybu, sváteční večeři, co nemá chybu. Hromadu dárků, co srdce pohladí, rodinu, přátele, jež nikdy nezradí, ti přeje…

Nebe a na něm v tisících hvězdičky, z oblohy přilétá anděl maličký. Na malém obláčku přináší ti přáníčko, přeje ti lásku, zdraví a štěstíčko. Ať všechno, o čem se ti kdy snilo, o Vánocích se vyplnilo. Krásné svátky!

Krásné Vánoce chci ti přát, aby měl člověk člověka rád, aby jeden druhému víc štěstí přál, aby i ten nový rok za to stál.

Krásné svátky vánoční, pěknou cestu z půlnoční, od Ježíška velký ranec, na Silvestra pěkný tanec, od muziky lehký krok, a pak šťastný nový rok.
 

Vybírejte z pětice vtipných přání

Když za tebou v noci přijde starý pán s bílými vousy v dlouhém kabátu a bude tě chtít strčit do pytle, tak se neboj. Psal(a) jsem Ježíškovi, že tě chci pod stromeček.

K Vánocům: a) nechci nic, b) hlavně zdraví, c) si nedělej škodu, d) si nic nezasloužím. Správnou odpověď mi pošli obratem. Tvůj Ježíšek.

Z důvodu čerpání plánované zimní dovolené se vánoční svátky překládají na 24., 25. a 26. června. Váš Santa Claus, Severní pól.

Ten pitomý Ježíšek dal moje dárky někomu jinému! Kdo našel domácí kino, červené Porsche a nejnovější iPhone, ať mi zavolá. Odměna jistá! Hezké svátky přeje…

Ahoj, tady Ježíšek. Celý rok tě pozoruji, a tak dobře vím, že nekradeš, nepodvádíš, nelžeš a netuneluješ. Tak už mě neštvi a konečně se to nauč. Já ti pořád dárky nosit nebudu!
 

Posílejte přáníčka za pouhou korunu

Jaké přáníčka svým blízkým poslat, už asi víte. Proto by se vám teď nejspíš hodily levné SMSky, ale třeba i volání.

Pokud si zvolíte předplacenku od SAZKAmobilu, můžete prodatovat 1 GB nebo budete telefonovat a posílat zprávy  za 1 Kč ihned po aktivaci nové karty. Více informací najdete na tomto odkazu.
 

Přečtěte si také