Důchodkyně si omylem koupila jiný tiket. Chyba jí vydělala 2,2 milionu

Američanka Linda Keyanchuk si původně chtěla přes internet koupit jen jeden tiket do loterie Powerball, nedopatřením jich ale zaplatila rovnou šest. Jen díky tomu získala jackpot ve výši 100 400 dolarů, v přepočtu přes 2,2 milionu korun.
 

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliardy

Šest vsazených tiketů pro Lindu znamenalo nasčítání hned několika menších výher. Dvakrát trefila po čtyřech tažených míčcích a ještě dvakrát dodatkové číslo. To jí vydělalo dvakrát padesát tisíc. Protože ale ještě na dalších čtyřech sloupcích uhodla pokaždé tři tažená čísla s dodatkovým, k výhře si mohla připočíst ještě čtyři sta dolarů.
 

Několik výher naráz jí vydělalo 2,2 milionu

„Původně jsem si chtěla koupit jen jeden tiket, ale nakonec jsem jich zaplatila rovnou šest,” prozradila Američanka zástupcům loterie. „Když jsem se den po slosování přihlásila do svého online účtu, skoro se mi zastavilo srdce, když tam na mě blikala výhra přes 100 tisíc dolarů.”

Jak sama říká, svému štěstí ještě stále úplně neuvěřila. Vždycky byla přesvědčená, že lidé jako ona v loterii prostě nevyhrávají. „Uplynulý týden byl pro mě dost šílený,” popsala starší Američanka, když si byla vyzvednout výhru. „Na svůj účet jsem se přihlašovala každý den, abych si ověřila, že jsem vážně vyhrála tolik peněz,” smála se čtyřiašedesátiletá Linda.
 

Za výhru vyrazí na dovolenou snů

Díky víc než dvěma milionům korun teď může výherkyně odjet na vysněnou dovolenou. Zbytek peněz si pak uloží a bude si za ně užívat královský důchod.

Příběh Lindy ukazuje, že hraní po internetu rozhodně není jen výsadou mladých, ale že online sází všichni bez rozdílu věku. Tím hlavním důvodem je skutečnost, že je to rychlé, pohodlné a vsadit si navíc můžete i ve chvíli, kdy mají trafiky zavřeno.
 

Přes internet se sází bez rozdílu věku

Na internetu najdete všechny své oblíbené hry, třeba Sportku nebo Eurojackpot. Nejnovějším přírůstkem v online světě je pak hra Šťastných 10. Losuje se dvakrát denně a vyhrát tu můžete až 100 milionů korun.

Vsaďte si Šťastných 10 třeba právě teď na tomto odkazu a třeba to budete právě vy, o kom budeme stejně jako o Lindě příště psát. Držíme palce!

Přečtěte si také