Dobrý skutek oslavila prodavačka nákupem tiketu. A vyhrála desítky milionů

Z toho, že zachránila batole před smrtí pod koly automobilu, měla dobrý pocit, a tak si šla vsadit. Už za pár dní zjistila, že to bylo opravdu dobré rozhodnutí. V loterii trefila desítky milionů korun.

Přečtěte si také: Loterní multimilionářka radí, co dělat, až trefíte balík v loterii
 

Američanka Ann Charkowicz se spolu s manželem Brianem zrovna chystali, že si užijí volna. Plánovali hledání achátů, což je jich oblíbený minerál. Ještě, než nasedli do auta, ale spatřili malé batole, které se neohroženě pustilo doprostřed velmi rušné silnice.
 

Pohotová reakce zachránila život

Ann na nic nečekala a malého uličníka nejen, že dostala bezpečně na chodník, dokonce ho ale spolu s manželem vrátili vyplašeným rodičům. Pak konečně odjeli a volno si pořádně užili.

Ann prý měla celou dobu krásný pocit z dobrého skutku, který udělali. Když se proto vrátili, Američanka si v supermarketu, kde pracuje, koupila po jedné směně tiket do loterie. „Říkala jsem si, že když jsem udělala dobrý skutek, možná něco dobrého čeká i na mě,“ prozradila žena.

Po onom osudovém slosování přišla druhý den do práce, a protože si zatím tiket sama nezkontrolovala, o svém štěstí ještě nevěděla. Místo toho zašla do kanceláře a čísla, která večer předtím vypadla z osudí, vytiskla pro zákazníky.
 

O výhře se dozvěděla v práci

Právě v tu chvíli ji napadlo, že by si měla zkontrolovat i svůj vsazený tiket. Potom, co překontrolovala čísla s hlavním tahem, byla trochu zklamaná. Z osudí vypadla úplně jiná čísla než ta její, a tak si smutně pomyslela, že ji šestý smysl nejspíš zklamal.

Pak se ale podívala na kombinaci čísel v doplňkovce, kterou při vyplňování sázenky také zaškrtla. A právě tady našla kompletní shodu, která jí přinesla rovný 1 milion dolarů, tedy 25,5 milionu korun!

Když se Ann trochu uklidnila, zavolala Brianovi, se kterým jsou svoji už šestatřicet let. „Jen jsem ho pozdravila a zeptala se ho, kolik bychom museli mít našetřeno, abychom mohli oba do důchodu,“ směje se výherkyně. „Už od toho dobrého skutku jsem měla takový ten pocit vzadu v hlavě, že bych mohla vyhrát. A ono se to skutečně vyplnilo! Karma prostě funguje,“ dodala Američanka.
 

Chce si začít užívat

Protože výhru trefila v počátcích krize, spojené s koronavirem, příliš času na rozmyšlení, jak s penězi naloží, zatím neměla. Protože pracuje v supermarketu, má stále mnohem víc práce než obvykle. Až ale současný pracovní nával odezní, plánuje si Ann zažádat o zkrácení úvazku.

Protože je v práci velmi oblíbená, výhru jí tu všichni přejí. „Jsme za Ann všichni opravdu šťastní,“ nechala se slyšet šéfka komunikace sítě supermarketů Safeway Jil McGinnnis.

„Všichni teď pracujeme na plné obrátky, a proto si ani nemůžu představit lepší čas pro tak krásnou výhru. Doufám, že peníze Ann přinesly jak pocit bezpečí, tak hlavně spoustu zábavy,“ dodala tisková mluvčí.
 

Doplňkovky můžou přinést miliony i vám

Zaškrtnout doplňkovku je jistě rozhodnutí, za které si Ann bude blahořečit až do konce života. Miliony pak ukrývají i doplňkovky loterií u nás, proto nezapomínejte na tiketech zaškrtnout třeba Šanci u Sportky anebo Extra 6 u Eurojackpotu.

Pokud to navíc uděláte dneska a vezmete si k tomu plný tiket Eurojackpotu, budete zařazeni do slosování o speciální prémii Český pátek. Díky ní se jeden domácí sázející stane hrdým majitelem nejstylovější motorky na světě značky Harley Davidson. K němu lze navíc vyhrát ještě 549 milionů korun, které se ukrývají v jackpotu.

Vstupenku do dnešního slosování Eurojackpotu najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také