Vybíravý pes přinesl manželům výhru milion liber

Nemáte rádi psy a nechápete, jak s nimi někdo může spát v posteli a neustále je rozmazlovat? Možná změníte názor, až zjistíte, že to byl právě čtyřnohý mazlíček Ollie, díky kterému vyhráli britští manželé rovný milion liber, v přepočtu skoro třicet milionů korun. Stačilo, aby mu došly oblíbené granule.
 

Přečtěte si také: Prodavač roztrhl tiket s výhrou 1,7 miliardy

To bylo tak. Patrick a Paula prožívali úplně normální den. Po práci vyrazili na nákup, ale v obchodě neměli granule, které má jejich pes nejraději. Patrick se proto vydal ještě do dalšího supermarketu a na druhý pokus uspěl. Při té příležitosti se rozhodl koupit si los.
 

Za 5 liber vyhráli milion

„Napadlo mě to, když jsem už vycházel z obchodu. Většinou kupuji losy tak za dvě libry, ale tentokrát jsem ukázal na jeden za pět liber,“ vzpomíná na osudový moment Brit.

„Když jsem zjistil, že jsem vyhrál milion, vrátil jsem se k prodavači a řekl mu to. Můžu vám říct, že v obchodě nastalo boží dopuštění. Všichni začali křičet a objímat mě,“ říká s úsměvem Patrick.

Nejvíc ze všeho si ale manželé užili moment, kdy o výhře řekli své dceři. „Pozvali jsme ji i s partnerem k nám na návštěvu, ale důvod jsme jim neřekli. Když přišli, řekli nám, že si šetří na svatbu. To jsme vůbec netušili a vlastně to přišlo v ten nejlepší okamžik. Nikdy nezapomenu, jak jsem se nadechl a zeptali se jich, jestli by jim nevadilo, kdybychom jim svatbu zaplatili my. To byl prostě úžasný pocit,“ říká Patrick.
 

Díky výhře procestují půlku světa

Určitě dojde i na plnění celoživotních snů, oba manželé jich mají hned několik. Paula se třeba vydá za svou rodinou do Kanady, kde ještě nikdy nebyla.

Pokud i vy o něčem sníte, kupte si los a třeba nezůstane jen u snů. Třeba s takovým Super rentiérem můžete získat 100 tisíc na dobu pěti let, dohromady tedy 6 milionů korun.

A protože je Super rentiér na internetu, nemusíte pro něj ani chodit do trafiky. Všechny online losy od Sazky najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také