Díky online sázce Eurojackpotu se z Čecha stal multimilionář

Že internet není pouze výsadou mladších ročníků, dokládá tato výhra jednoho staršího Čecha. Muž kolem padesátky si sázení online oblíbil už před nějakou dobou, a tak si i na inkriminované slosování Eurojackpotu vsadil přes displej svého telefonu. Díky Extra 6 je nyní bohatší hned o 2 miliony.

Přečtěte si také: Online sázka Eurojackpotu přinesla uklízečce 2,27 miliardy


I když se v Česku nehraje Eurojackpot příliš dlouho, má naše země v této loterii už několik významných zářezů na pažbě. Předně, vůbec největší výhra, která kdy v této loterii padla, tedy 2,466 miliardy korun, putovala v roce 2015 také k nám. Konkrétně ji vyhrál muž z Pardubicka. I letos se jeden náš spoluobčan stal díky Eurojackpotu miliardářem, když v červnu trefil 1,4 miliardy korun.
 

Ještě v budově Sazky byl v šoku

Menší výhry jsou pak v této evropské loterii pravidelné. Jedním ze šťastlivců je i tento muž. Milionovou výhru trefil hned zkraje léta, konkrétně 28. června. Když poté dorazil do Sazky, aby se s jejími zástupci domluvil na všech detailech ohledně výplaty, byl prý stále ještě v šoku.

„Vsadil jsem si přes telefon a stejně tak to byl telefon, kde jsem se dozvěděl, že jsem vyhrál,” vzpomíná muž, který by svými znalostmi moderních technologií evidentně strčil do kapsy i mnohem mladší ročníky.

„Když jsem zjistil, že jsem uhodl všech šest čísel Extra 6, a vyhrál jsem tak 2 miliony, nějak jsem tomu nechtěl věřit. Chvilku jsem si dokonce myslel, že je to nějaký blbý vtip,” směje se výherce.
 

Výhra zaplatí úvěr za bydlení

Peníze mu pomůžou se splacením hypotéky. „Úvěr za bydlení splácím už opravdu dlouho a člověk je tak nějak pořád ve stresu, aby třeba nepřišel o práci nebo nedejbože nepřišla nějaká nemoc, a já pak peníze nebyl schopný splácet. Teď vím, že mi díky Eurojackpotu může spadnout jeden velký kámen ze srdce,” říká s úlevou v hlase český hráč.

Muž nám ještě prozradil, že mu i po splacení hypotéky zbude dost, aby si koupil novou Fabii, dodal, že ani teď určitě sázet nepřestane, a pak se rozloučil. A my mu přejeme, aby to třeba v Eurojackpotu vyšlo i napodruhé.

Výhra v Extra 6 je v Eurojackpotu poměrně častá. Takže až si příště budete pořizovat tiket, doplňkovku určitě nezapomeňte zaškrtnout. A jestli by se i vám hodily ony 2 miliony korun, zajistěte si svoji sázenku do pátečního slosování na tomto odkazu.

Přečtěte si také