Dárek na poslední chvíli? S tímto stíracím losem je šance na výhru 99,9%!

Velký úklid, příprava bramborového salátu, nákup kapra a stromečku, jeho zdobení. A také shánění těch úplně posledních dárků, které opravdu udělají radost. Chcete svým blízkým a přátelům nadělit možnost, že se přímo pod vánočním stromečkem stanou milionáři? Skvělou volbou je Vánoční Zlatá rybka, kde vyhrává hned 99,9 % losů, tipů ale pro vás máme ještě víc.

Přečtěte si také: Ve Sportce vyhrál přes 30 milionů a začíná si plnit sny. Co si koupí?


Krásně vypadá, splnit může hned tři přání a jestli budete mít šťastnou ruku, v hracím poli objevíte hlavní výhru 8 000 000 Kč. Řeč je o oblíbeném losu Vánoční Zlatá rybka, která kromě peněz naděluje také Kodiaq, Octavii a Scalu či hned několik poukazů na luxusní dovolenou za 150 000 Kč.
 

48 šancí na výhru

Na stíracím losu jsou hned tři hry a také 48 šancí na výhru. V celé emisi je bezmála 600 tisíc výher za 205 milionů korun a vedle výše uvedených cen si můžete setřít také osmkrát 100 000 Kč nebo dvacetkrát po 50 000 Kč.

Vánoční Zlatou rybku seženete na mnoha tisících prodejních míst po celé republice, a to včetně celé řady čerpacích stanic, které mají otevřeno 24 hodin denně sedm dní v týdnu. Od dárku, který může přihrát miliony, vás tak dělí doslova pár kroků. Nejbližší místo, kde Vánoční Zlatou rybku seženete, najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.
 

Milion pod stromeček se Sportkou

Baví vaše blízké spíš loterie? Potom pro vás máme také dobré zprávy! Přímo na Štědrý den proběhne mimořádné slosování Sportky. V něm lze trefit desítky milionů, které právě ukrývá Superjackpot, je ale také připravena jedna speciální prémie.

Tou je garantovaná výhra 1 000 000 Kč, kterou získá některý z majitelů plného tiketu včetně Šance. Stejně jako Vánoční Zlatou rybku, i tiket Sportky do štědrovečerního slosování seženete prakticky na každém rohu. A jestli byste ani vy nepohrdli možností proměnit se v loterního milionáře, klikněte pro vstupenku do slosování na tento odkaz.
 

Eurojackpot: luxusní byt za 15 milionů

O další fantastickou prémii se bude hrát i o den později, tedy 25. prosince na Boží hod. Ten letos připadl na pátek, a to znamená jediné: slosování Eurojackpotu. Zde je vánoční prémie ještě lákavější.

Pouze čeští sázející s plným tiketem mají letos o Vánocích možnost stát se majiteli luxusního bytu v Praze s cenovkou 15 milionů korun. Ve hře jste opět s plným tiketem včetně Extra 6 a mimo bytu se také můžete stát majiteli 1,171 miliardy korun.

Jestli chcete do roku 2021 vstoupit jako miliardáři, pro tiket si klikněte na tento odkaz.

Přečtěte si také