Chytré gadgety, které vám zpříjemní práci v kanceláři, doma i na cestách

Chytrý zápisník, který si rozumí s vaším smartphonem, čip, díky kterému už nikdy nebudete hledat klíč nebo peněženku, nabíječka, co vašemu notebooku dodá šťávu na dlouhé hodiny a hodiny, anebo lampička s nabíjením přes USB. Tohle jsou čtyři gadgety pro práci z domova i kanceláře, které nás momentálně opravdu baví.

Nekonečný zápisník



Co: Blok Rocketbook
Cena: od 550 Kč


Jestli jste tím typem, co i v dnešní době pořád radši píše na papír než do telefonu, Rocketbook se vám bude určitě líbit. Jde o chytrý zápisník, který  se vyrábí v celé řadě designů a velikostí a jenž může sloužit jako diář nebo poznámkový blok. A když do něj bude psát s pery Pilot FriXion, každou stránku lze za použití hadříku z mikrovlákna a malého množství vody nekonečněkrát smazat.
 

Přečtěte si také: Ochočte si fotoaparát svého telefonu. 10 tipů od profíků, jak na nejlepší fotky mobilem


Všechny poznámky si lze navíc poté nafotit do telefonu, a pak pohodlně sdílet třeba na počítač anebo přes mail. K dispozici máte jak aplikaci Rocketbook, používat ale můžete také oblíbený organizátor Evernote. Samozřejmostí je i propojení s cloudovými řešeními jako Dropbox, Disk Google nebo iCloud od Applu. Poznámky tak budete mít stále u sebe a upravovat je můžete na více zařízeních naráz.
 

Odchody bez zapomínání



Co: Lokalizační čip Fixed Smile
Cena: od 300 Kč


Představte si situaci: někam opravdu pospícháte a zrovna v tuhle chvíli se začne uplatňovat Murphyho zákon. A vy prostě nemůžete najít cokoliv z dále uvedeného: peněženka, taška, nedejbože klíče od domu, kanceláře nebo auta. Tahle situace už se nikdy nestane, pokud se stanete vlastníky přívěsků Fixed Smile Pro. Jejich cena startuje na 300 Kč, ti roztržití si ale nákup nebudou moct vynachválit doslova každý den.

Jde o Bluetooth lokalizační čipy, kterými ozdobíte předměty, co nejčastěji hledáte, případně je lze také přilepit. Místo zmateného pobíhání po bytě nebo kanceláři před odchodem pak jednoduše zapnete mobilní aplikaci, zvolíte věc, kterou hledáte, čip na ní začne svítit a zvonit, a najít ztracený předmět je tak otázkou pár chvilek. Fixed Smile Pro se samozřejmě hodí i pro zapomnětlivé školáky a v nabídce je ještě peněženka, v níž je už čip přímo integrovaný.
 

Víc šťávy pro laptopy



Co: Power banka Baseus Ambilight
Cena: od 1 300 Kč


Power banky pro chytré telefony má dneska každé malé dítě, co byste ale řekli na možnost úctyhodně prodloužit délku používání vašeho notebooku? Malý ďábel od značky Baseus s názvem Ambilight má obří kapacitu 30 000 mAh stejně jako skvělý výkon 65 W nebo Quick Charge 3.0. Nabít nejen laptop je tak opravdu rychlé - samozřejmě v případě, že vaše přístroje podporují rychlonabíjení.

Na power bance najdete celkem pět portů pro nabíjení, a to čtyři USB s nabíjecím proudem 5 A, hlavně ale jeden USB-C port s výkonem 60 W. A dobití power banky? Celou kapacitu si ze sítě zvládne nasát za pouhé tři hodiny, což je oproti běžné konkurenci skoro nevídané. Bonusem je pak displej, kde se dozvíte aktuální stav nabití. Baseus Ambilight, který je nejen výkonný, ale ještě dobře vypadá, je ideálním spojencem jak na dovolené, tak i dlouhé cesty případně na porady bez možnosti nabíjení zařízení ze sítě.
 

Světlo kdekoliv



Co: USB lampička Ikea Jansjö
Cena: 99 Kč


Světlo ve špatně osvětlených prostorách vyřeší tato lampička. Jednoduše ji zapojíte do USB portu vašeho laptopu a můžete třeba číst poznámky na papíře či si osvítit klávesnici. Delší ohebný krk také zajistí, že dostanete světlo přesně tam, kde ho potřebujete.
 

Volejte a pracujte na mobilních datech odkudkoliv

Kancelářskou práci odkudkoliv zvládnete díky Šťastným tarifům od SAZKAmobilu. Ocení je všichni, kdo mají rádi výdaje pod kontrolou a nechtějí zbytečně přeplácet za služby, které by stejně nevyužili.

V nabídce jsou celkem čtyři Šťastné tarify a všechny mají už v základu data. Například se Šťastným tarifem 399, který měsíčně stojí 399 Kč, získáte rovnou 5 GB dat. V našem nejlevnějším tarifu 99 za 99 Kč jsme dokonce objem dat zdvojnásobili na 500 MB. Pokud volné jednotky vyčerpáte, možností je také nákup dokupových balíčků 1 GB za 100 Kč anebo dalších 5 GB za 350 Kč.

Více o Šťastných tarifech SAZKAmobilu zjistíte po kliknutí na tento odkaz.

Přečtěte si také