Chcete vyhrát Májový Milion se Sazka Klubem? Poradíme, jak na to

Jen co na Sazka Klubu skončila soutěž o luxusní obytňák, mají členové další možnost vyhrát skvělou cenu. Nová hra se jmenuje Májový Milion a jak její název napovídá, někdo se díky ní stane milionářem.

Přečtěte si také: Klikařka roku? Češka vyhrála v loterii už podruhé


Jaro je v Sazka Klubu opravdu nabité. Po dubnové soutěži o obytný automobil je zde další možnost na skvělou výhru. Po celý květen již tradičně soutěžíme o Májový Milion a jednomu z vás uděláme velkou radost výhrou 1 000 000 Kč.

Stát se novým milionářem je přitom úplně jednoduché. Pokud už jste členy Sazka Klubu, stačí jen aktivně používat svoji klubovou kartu.
 

Chcete soutěžit? Splňte v květnu aspoň jednu z následujících 3 podmínek:

1. Načtěte kartu Sazka Klubu na terminálu Sazky
2. Dobijte si své telefonní čísla u SAZKAmobilu s kartou Sazka Klubu
3. Aspoň jednou se přihlaste na stránky Sazka Klubu na tomto odkazu.
 
inp_600.jpg

Stejně jako u předchozích soutěží, i tentokrát platí, že čím víc budete svoji kartu používat, tím větší šanci na výhru máte. Každá členská karta může být zařazena do slosování i opakovaně, a to až stokrát. Kompletní podmínky soutěže najdete na tomto odkazu.

Májového Milionu se ale můžou zúčastnit i ti, kdo zatím v Sazka Klubu nejsou. Stačí jen v průběhu května dokončit registraci, a pak svoji kartu aspoň jednou použít. Registraci lze provést na kterémkoliv prodejním místě s terminálem Sazky. Klikněte si pro to nejbližší na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.
 

Členové čerpají výhody a už brzy si zahrají o Karoq

Jestli sázíte pravidelně nebo telefonujete se SAZKAmobilem, s pořízením klubové karty byste neměli váhat. V případě sázení si na kartu uložíte svá šťastná čísla, a tak se už nikdy nebudete muset zdržovat zaškrtáváním tiketu na prodejně - vsazeno budete mít během pár chvil. Sazka vás ale bude také e-mailem nebo SMS informovat v případě, že vyhrajete, a tak už vám žádná výhra neuteče.

Zákazníci virtuálního operátora SAZKAmobil pak díky klubové kartě čerpají výhody za dobití, třeba volání na účet Sazky nebo štědré porce mobilních dat zdarma.

Více informací o Sazka Klubu najdete na tomto odkazu a my vám už teď můžeme prozradit, že hned poté, co skončí Májový Milion, přijdou další skvělé soutěže. Nejprve to bude velká soutěž o vstupenky na letní festival Colors of Ostrava, kterou pak vystřídá hra o luxusní SUV Škoda Karoq.

Přečtěte si také