Černé perly nadělují miliony a připravily skvělou soutěž

Když se jejich nová emise dostane na pulty obchodů, můžete si být jisti, že začne mizet bleskovou rychlostí. Řeč je o stíracích losech Černá perla, se kterými můžete vyhrát až 10 milionů korun. Pojďme se na ně podívat.

Přečtěte si také: Klikař roku? Australan vyhrál v jednom týdnu dvakrát 

Stírací losy Černá perla nabízejí až 26 možností výhry. I když se jedná o celkem tři různé losy, mechanismus hry je u nich podobný. Nejprve setřete horní hrací pole, ve kterém najdete Výherní čísla. Následuje druhé pole s názvem Vaše čísla, kde jsou nad jednotlivými částkami uvedena právě Vaše čísla. 
 

Díky Černým perlám můžete vyhrát až 10 milionů

Až obě pole setřete, zkontrolujte, jestli se některé číslo v části Výherní čísla shoduje s číslem v části Vaše čísla. Pokud ano, gratulujeme - částka, která je pod Vaším číslem uvedena, je vaše výhra. A ta může být opravdu pohádková. V případě losu Černá perla hrajete o částku 1,5 milionu korun, ve Velké černé perle je hlavní cenou 5 milionů a u Maxi černé perly dokonce 10 milionů. Výherní losy na milionové částky z minulých emisí si můžete prohlédnout níže. 

Jak je vidět, každý zákazník má svůj stírací systém. Zatímco někdo odkryje jen čísla a zbytek pole až ve chvíli, kdy se numera shodují, jiní setřou komplet celou plochu losu. Podívejte se, jak to může vypadat, když vám taková shoda během vteřiny přinese 5 milionů korun.
 

Velka_cerna_perla_600.jpg


Všechny tři losy nabízejí ještě druhou hru v dolní části. U Černé perly hledáte symbol černé perly, která zdvojnásobí částku, uvedenou pod ní. Ve Velké černé perle vás zajímá symbol mušle. Když ho objevíte, náleží vám částka, která je pod mušlí uvedena. U Maxi černé perly hledáte dva stejné symboly v jednom řádku. Pokud je na svém losu máte, vyhráváte částku v poli Výhra.
 

Černé perly jsou také na internetu

Tři varianty Černých perel lze stírat i online. Ještě předtím, než se pustíte do hry za peníze, si vše můžete vyzkoušet pro zábavu, abyste zjistili, jak takové online stírání funguje. I zde pak hledáte shodu mezi Vašimi a Výherními čísly. 
 

Cerna_Perla_600.jpg


Až dva miliony korun se vyhrávají s online losem Černé perly 80 Kč, v Černých perlách za 40 Kč si můžete setřít rovný milion. Černé perly za dvacku nabízejí hlavní výhru 600 tisíc korun. Všechny online losy od Sazky najdete na tomto odkazu.
 

Vyhrajte skutečnou černou perlu i se zlatým řetízkem

Ať už budete stírat online, nebo si pro své oblíbené Černé perly zaběhnete do trafiky, máme pro vás ještě jednu skvělou zprávu. A tou je právě probíhající soutěž, ve které čtyři výherkyně získají skutečnou černou perlu na řetízku z bílého zlata. Jako bonus si pak užijí den plný rozmazlování s péčí profesionálního kadeřníka a vizážisty. 

Princip soutěže je stejně hravý jako samotné losy z rodiny Černá perla. Na stránkách cernaperla.sazka.cz dostanete po registraci zrnko písku. Vaším úkolem ho pak je rozmazlovat stejně, jako byste se rozmazlovali sami. 

Díky vaší péči zrnko pomalu roste, až se z něj vyklube nádherná černá perla. Do slosování o skutečný klenot pak budou zařazeny všechny dorostlé černé perly. A my držíme palce, ať jste to právě vy, kdo skutečnou černou perlu v soutěži získá.

Přečtěte si také