Céline, Kylie nebo Ed. Jak slaví Vánoce světové celebrity? (I. díl)

Když přijde na vánoční výzdobu, světové celebrity rozhodně nešetří. Každoročně se chlubí stromky, o nichž si většinou obyčejní smrtelníci mohou nechat jenom zdát. A i když není důležité, jaký máte stromek, ale s kým se u něho sejdete, pojďte se pokochat výtvory slavných.

Britney Spears


Loňské Vánoce oslavila americká popová zpěvačka Britney Spears se svým partnerem Samem Asghariem v jejich domě v Thousand Oaks. Stromek, který si na Vánoce ozdobila, byl opravdu obrovský a zářil natolik, že z toho zrak přecházel.
 

Madonna nebo Paris Hilton. 10 celebrit, které milují losy a sázení


Fotku Britney přidala na Instagram a lidé se v komentářích nepřestávali ptát, kde si tak obří strom pořídila a zda pro něj náhodou nemusela dojet až do Yosemitského národního parku.
 

Ed Sheeran


„Máš to nakřivo, Ede!“ To by se dalo vzkázat anglickému zpěvákovi s irskými kořeny, který loni v létě dvakrát vyprodal pražské Letňany. Že jeden z nejžádanějších umělců současnosti vezme práci dekoratérům a stylistům a pustí se do zdobení sám, by asi čekal málokdo. Zpěvák Ed Sheeran ale překvapil a pustil se do vánočních příprav sám. Vlastnoručně ozdobeným stromkem se pochlubil na sociálních sítích.
 

Paris Hilton


A tady máte malou hádanku: Jaká ženská celebrita a dědička hotelového impéria si takto slavnostně ozdobila stromek v hale? Ano, pokud je na fotce spousta třpytek, světel a zlata, nemůže to být nikdo jiný než královna večírků Paris Hilton. Její Vánoce se každoročně nesou ve znamení opulence.
 

Céline Dion


Kanadská zpěvačka Céline Dion patří k Vánocům jako kapr nebo cukroví. Píseň Happy Christmas (War Is Over) napsali John Lennon a Yoko Ono v roce 1971. Později ji přezpívala řada interpretů a jednou z nich byla právě Céline Dion. Jde o šestou nejposlouchanější vánoční písničku. A my musíme konstatovat, že má Céline vkus i v případě zdobení stromečku.
 

Kylie Jenner Kardashian


Sahá až do druhého patra a je pokrytý prašanem, i když v Los Angeles nesněží. Která celebrita konkuruje Mrazíkovi? Řeč je o vánočním stromku Kylie Jenner, mladší sestře populární Kim Kardashian. Jenner se jím pochlubila na sociálních sítích a okamžitě sklidil chválu od více než tří milionů fanoušků.

Pokud právě saháte do peněženky pro bankovky, abyste si pořídili luxusní vánoční výzdobu, zadržte. Jednodušší bude vsadit si Sportku, kde si už dneska večer můžete zahrát o štědrý příspěvek nejen na stromeček a vánoční výzdobu, ale třeba i na dárky nebo vaše sny.

Klikněte si pro tiket na tento odkaz.

Autoři fotografií: Instagram Céline Dion, Twitter Eda Sheerana, Twitter Britney Spears, Twitter Kylie Jenner, Twitther Paris Hilton.

Přečtěte si také