Babička mu zakázala sázet. Neposlechl ji a vyhrál 22 milionů

Babička Adama Bradleyho si myslela, že jen mrhá svým časem a penězi, když sází. Při jedné z rodinných návštěv mu to dokonce na plnou pusu řekla. Pětatřicetiletý Američan z Ohia se ale jejími doporučeními neřídil a dobře udělal. V loterii Powerball totiž už krátce nato vyhrál jeden milion dolarů, v přepočtu 22,2 milionů korun.
 

Přečtěte si také: Do obchodu jel pro psí pamlsky, odvezl si tiket s výhrou 226 milionů

„S maminkou a babičkou jsme šli na večeři a já poprosil mámu, aby mi zastavila ve městě u trafiky, že bych si chtěl koupit tiket do loterie,” řekl novinářům Adam. „Máma mi dala čtyři dolary, za které jsem koupil dva tikety. Jeden jsem dal jí a jeden jsem si nechal.”
 

Babička mu řekla, že v loterii nikdy nikdo nevyhraje

Jak ale dál popsal, v autě hned potom následovala výchovná lekce od babičky. „Byla rozčílená a řekla mi, že jen vyhazujeme peníze oknem. V Powerballu prý nikdy nikdo nevyhraje,” usmíval se Adam Bradley.

Další ráno si jiný člen rodiny přečetl, že někdo ve státě Ohio trefil druhé pořadí, a náleží mu tak rovný milion dolarů. Když si pak pětatřicetiletý hráč zkontroloval tažená čísla, vůbec prý nemohl uvěřit vlastním očím. Ukázalo se totiž, že se novým dolarovým milionářem stal právě on.
 

Vnuk jí přinesl tiket s výhrou přes 22 milionů

„Hned jsem šel za babičkou a řekl jsem jí, že se milionkrát spletla,” neubránil se úsměvu Adam. A přiznal, že si počkal hned několik týdnů, než se pro výhru do centrály loterijní společnosti vypravil. Ještě před tím si chtěl pořádně rozmyslet, jak s ní naloží.

Nyní už je ale jasno: za peníze si pořídí nový dům, odjede s rodinou na dovolenou a zbytek si schová na horší časy. „Vyhrát v loterii je úžasný pocit. Hlavně proto, že už se nemusíte bát, co bude v budoucnosti,” řekl na závěr Adam Bradley.

Chcete se stejně jako Adam zbavit svých obav? Výhra třeba ve Sportce vám takový pocit může zajistit. A protože si ji můžete vsadit i online, vlastní tiket na příští slosování můžete mít doslova za pár okamžiků. Vsaďte si na tomto odkazu.

Přečtěte si také