Aby miminko spalo celou noc. 3 aplikace pro začínající rodiče

S příchodem miminka se život obrátí naruby celé rodině. Nejen, že až zoufale chybí spánek, zvlášť mámy si ale často večer uvědomí, že pro sebe za celý den neměly ani jednu minutu. I tak bychom ale ani za nic neměnili. Péči o vašeho potomka a hlavně jeho usínání vám ale můžou usnadnit tyto 3 aplikace.

Dormi


Platformy: Android
Cena: Zdarma zkušební verze (1,99 $/měsíc; 8,99 $ napořád)
Hodnocení na Google Play: 4,1*


Bez chůvičky už by si dnešní rodiče svůj život asi nedokázali představit. Co ale dělat ve chvíli, kdy odjedete na noc mimo domov a zařízení, monitorující spánek vašeho dítěte, buď nechcete brát s sebou, anebo ho zapomenete? Pro takové účely je tu Dormi, která zvládá vše, co od chůvičky čekáte.
 

Stahujte Dormi


Abyste aplikaci zprovoznili, potřebujete aspoň dvě zařízení: jedno, které necháte u dítěte, a druhé, které budete mít u sebe. Poté prostřednictvím wifi nebo mobilních dat můžete začít sledovat spánek mimina. K dispozici je jak mikrofon, tak i obrazový záznam přes kameru, na dálku také můžete miminko ukonejšit. Nechybí ale ani upomínky, pokud se dítě probudí i celá řada dalších užitečných funkcí.
 

Nutrimimi


Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,6*


Prvních tisíc dní života, to znamená i období těhotenství, mapuje aplikace Nutrimimi. Odpověď na otázku, proč právě tisíc dní, je jednoduchá: ty jsou totiž naprosto klíčové pro vývoj vašeho dítěte. Na aplikaci se podílelo přes dvacet odborníků a dneska ji využívá víc než 100 tisíc rodičů.
 

Stahujte Nutrimimi


Kromě různých deníků, kde můžete zaznamenávat svoji váhu i hmotnost miminka nebo čas kojení, tu najdete 350 článků, celou řadu tipů a doporučení, nechybí také upomínky. A když si nebudete vědět rady, je k dispozici také chat s odborníky.
 

Přečtěte si také: Volání za korunu nebo data zdarma. 7 důvodů pro předplacenku SAZKAmobilu


Baby Sleep Sounds


Platformy: Android, iOS
Cena: Zdarma
Hodnocení na Google Play: 4,8*


Tuhle situaci jistě všichni rodiče znají. Hodiny ukazují jedenáct v noci, rodiče vypadají, jako kdyby se právě vrátili z placu Živých mrtvých, jejich malý výtečník ale i přes občasné fňukání a mnutí očiček ne a ne zabrat.
 

Stahujte Baby Sleep Sounds pro Android


Jak říkají tvůrci aplikace Baby Sleep Sound, pobyt v děloze rozhodně není žádnou tichou záležitostí. Mimino je zkrátka zvyklé na tak zvaný bílý šum. A přesně ten mu tahle aplikace dopřeje. K dispozici je ale třeba i zvuk fénu, vysavače, moře, motoru auta nebo drnkání vlaku o koleje. A když náhodou nebudete v místnosti, aplikace se umí spustit, jakmile se dítě probudí, a znovu ho rychle uspat.
 

Používejte aplikace bez obav o data

Ke správnému fungování výše uvedených aplikací je potřeba internet, což může být v dnešní době problém i doma. Co ale pokud vyjedete na chatu, kde budete chtít použít kupříkladu chůvičku Dormi?

Nová nabídka datových balíčku u předplacenky SAZKAmobil vám zaručí nejnižší cenu dat na trhu. 1 GB pořídíte již od 26 Kč. Za data tu vlastně nemusíte zaplatit ani korunu. Při každém dobití v hodnotě aspoň 300 Kč si vybíráte jednu z Odměn za dobití, mezi kterými nechybí 1 GB dat zdarma. Navíc nový zákazníci si mohou vybrat 1GB dat jako odmenu za ativaci nové SIM karty.
 

Klikněte pro více info o předplacenkách SAZKAmobilu


Dobíjet (anebo si koupit SIMku) navíc můžete jednoduše online přes, webovou samoobsluhu nebo mobilní aplikaci ale i na tisícovkách prodejních míst, kde je terminál Sazky. To nejbližší najdete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Přečtěte si také