7 tipů, jak zvýšit svoji šanci na výhru se stíracími losy

Nám všem je určitě jasné, že zaručený recept na výhru neexistuje. U losů je ale oproti číselným loteriím výhoda, že peníze, které se rozdělí mezi hráče, jsou v každé emisi garantované. Zkuste si z našich tipů sestavit třeba vlastní herní strategii.

1. Stanovte si rozpočet

První věc: ujistěte se, že víte, kolik můžete do losů investovat. Opravdu nechcete utratit všechny své úspory. Dejte si na nákup losů peníze stranou a hraním se bavte.
 

2. Zaměřte se na výhernost

Na trhu je celá řada různých losů. Na zadní straně je ale vždy napsáno, kolik peněz jde zpět na výhry. Můžete hrát losy například s osmdesátiprocentní nebo šedesátiprocentní výherností.
 

Přečtěte si také: Do obchodu jel pro psí pamlsky, odnesl si tiket s výhrou 226 milionů

Tenhle údaj tedy říká, kolik peněz z celkové ceny losů se garantovaně objeví na výhrách. Při výběru losu se zaměřte i na uvedenou hlavní výhru a množství velkých doplňujících výher, i tyhle informace pro vás mohou být vodítkem.
 

3. Vybírejte podle ceny

Leccos může napovědět i cena losu. Většinou je to tak, že když si vyberte losy dražší, máte šanci si sáhnout na vyšší hlavní výhru. Zapojte svou hravost. Pokud máte rádi strategie, údaje ze zadní strany losů jsou pro vás jako stvořené.
 

4. Kupujte víc losů najednou

Už jsme si řekli, že v každé emisi je dané procento výherních losů. Celkem logicky z toho vyplývá, že pokud je koupíte všechny, vyhrajete garantovaně. To ale nechcete, protože byste nedodrželi radu č. 1.  Nicméně čím víc losů z jedné emise koupíte, tím větší šanci máte.
 

5. Kupte losy ze stejné sady

I když dle procent například každý čtvrtý los vyhrává, není pravidlem, že je to čtvrtý los v řadě. Přesto ale několik výherců zmínilo, že si koupili víc losů za sebou. Můžete to každopádně zkusit.
 

6. Některé losy nabízejí více her – zkuste je

Kromě hlavní hry můžete zkusit třeba hrát o auto nebo zájezd, jde třeba o Zlatou rybku. Pořádně si losy prohlédněte a vyberte ty, které mají víc her. Když by to zrovna nevyšlo, alespoň se vám bude déle tajit dech napětím. Nezapomeňte si vždy raději přečíst, jaké symboly či čísla vyhrávají, aby vám výhra neutekla.
 

7. Vždy si los nechte zkontrolovat

I vaše trénované oko může přehlédnout výhru. Raději si vždy svůj setřený los nechte u terminálu zkontrolovat.

Hodně štěstí a můžete vyzkoušet třeba stírací losy online na tomto odkazu.

Přečtěte si také