5 Černých perel, které svým majitelům přinesly miliony

Výhry v řádech milionů máme většinou spojené se Sportkou a dalšími číselnými hrami, jak ale ukazuje následujících pět příkladů, i se stíracími losy můžete vyhrát úctyhodné sumy, třeba i 5 milionů korun.
 

Hned pět příběhů a pět tiketů, které měnily život. Stírací losy z rodiny Černá perla máte rádi a není se co divit. Nadělit vám můžou až 10 milionů korun a nabízí minimálně patnáct šancí na výhru. Tito zákazníci získali na svých losech miliony.
 

Šťastná šestnáctka nadělila hlavní cenu

01_IMG_5573_600.jpg

Pátá emise losu Černá perla byla nezapomenutelná pro jednu českou sázející. Na den, kdy si v trafice koupila svůj osudový stírací los bude vždy ráda vzpomínat. 

Posledním výherním číslem pro ni byla šestnáctka, kterou si v sekci Vaše čísla pod devátým políčkem také seškrabala. Pole ukrývalo přesně 1,5 milionu korun.
 

Originální stírání zajistilo 5 milionů

02_IMG_5556_600.jpg

Lidé jsou často ve způsobu, jak přistupují ke stírání losů, velmi kreativní. Jeden ze zákazníků Sazky si koupil Velkou černou perlu za sto korun a nejprve setřel všech pět Výherních čísel.

Následně se pustil do pole Vaše čísla a začal škrábat los pouze v místech, kde je uvedeno Vaše číslo, a částky zatím nestíral. Po chvíli našel shodu na číslovce 18, pečlivě ale ještě setřel i zbytek tiketu. Teprve pak se pustil do částky pod osmnáctkou. Čekala tam na něj hlavní výhra, fantastických 5 milionů korun.
 

Hlavní výhra až v posledním řádku

03_IMG_5553_600.jpg

Celý tiket naopak setřel jiný sázející, který si vybral Černou perlu za padesát korun. Prvních deset políček  bohužel žádné peníze nepřineslo, na tom jedenáctém - posledním řádku se ale konečně objevila milionová shoda. Černá perla přinesla svému majiteli 1,5 milionu korun.
 

Padesátka přinesla nejvyšší výhru

04_IMG_5554_600.jpg

Naši zákazníci slavili úspěchy i se třetí emisí Černých perel. Pro jistou Češku se asi stane tou šťastnou tyrkysová barva, kterou měl stírací los, a číslo padesát. Neodolatelná kombinace zajistila hlavní výhru ve výši 1,5 milionu korun.
 

Druhá hra skrývala symbol mušle, a tedy výhru 5 milionů

05_IMG_5566_600.jpg

Další obrosvkou výhru přinesla druhá hra na stíracím losu Velká černá perla ze třetí emise. Symbol mušle znamenající zisk částky pod ním přinesl výherci rovných 5 milionů korun.
 

Černé perly jsou v trafice i na internetu

Losy pod hlavičkou luxusních Černých perel jsou celkem tři. Nejvíc vám může vydělat Maxi černá perla. Zaplatíte za ni sice 200 korun, hlavní cena je ale až  10 milionů korun. Hned dvě hry nabízí Velká černá perla, která za stokorunu hráčům nosí 5 milionů korun. Poslední z rodiny tiketů je Černá perla, kde se za 50 korun hraje o 1,5 milionu.

Černé perly ale najdete i na internetu, kde má Sazka tři druhy těchto eLosů. S Černými perlami za 20 Kč si můžete setřít 600 tisíc, ty za 40 Kč nabízejí výhru 1 milion a s Černými perlami za 80 Kč pak hrajete o rovné 2 miliony korun. Všechny online losy najdete na tomto odkazu, kde si je můžete třeba jen na zkoušku setřít.

Přečtěte si také