3 online losy, na kterých si můžete setřít až 6 milionů

Vánoce už dlouho nejsou svátky klidu a míru, jde spíš o nejhektičtější část roku. Když je konečně hotová práce v zaměstnání, přichází druhá směna doma. Mít uklizeno, nazdobeno napečeno a navařeno a ještě k tomu ve skříni krásné dárky stojí čas i spoustu nervů.
 

Přečtěte si také: Poprvé si zahrála online, už za 15 minut byla bohatší o 400 tisíc

Uklidnit se můžete s online eLosy. Na internetu najdete své nejoblíbenější kousky jako Černé perly, Rentiéra nebo Diamanty. Stírat je můžete klidně na telefonu nebo počítači, a když se podaří, už pár sekund po výhře můžete mít na svém bankovním účtě i velmi šťavnatý příspěvek na dárky. Vybíráme 3 losy, které jsou výhrami doslova nabité.
 

Černé perly

Hlavní výhra: 2 miliony korun
Cena: 80 Kč

Luxusní Černé perly čekají jen na vás. Už za osmdesát korun můžete být bohatší o rovné dva miliony korun a splnit si i ty nejodvážnější sny.

Online Černé perly přinášejí populární kombinaci vašich a výherních čísel. Pokud se některé vaše číslo shoduje s nějakým výherním číslem, náleží vám částka, která je uvedena pod tímto číslem. Když najdete symbol hvězdy, máte částku, uvedenou pod ní. Symbol černé perly pak výhru zdvojnásobuje.
 

Diamanty

Hlavní výhra: 3 miliony korun
Cena: 100 Kč

Pětadvacet šancí na výhru na jednom tiketu, to jsou Diamanty. V prvním poli jsou celkem čtyři výherní čísla, v tom druhém pak pětadvacet vašich čísel. Při shodě mezi některým výherním a vaším číslem vyhráváte částku, co je uvedená pod ním, a ta může být skutečně královská. 

Ten, kdo objeví diamanty, bude bohatší hned o 3 miliony korun. A to už by byly Vánoce ve velkém stylu!
 

Super Rentiér

Hlavní výhra: 100 tisíc měsíčně na 5 let (tedy 6 milionů korun)
Cena: 100 Kč

Skupina losů z rodiny Rentiér slibuje měsíční rentu na dobu pěti let a eLos Super Rentiér není výjimkou. Setřít si s ním můžete výplatu hned 100 tisíc měsíčně, což je mnohem víc, než si vydělá drtivá většina Čechů. 

Super Rentiér vám tedy jednomu šťastlivci nadělí až 6 milionů korun. Pokud najdete tři symboly „R”, můžete si dát nohy nahoru a začít si užívat už jen to, co vás baví.

Nejste si jisti, jestli jsou eLosy pro vás? Nejen tyto tři kousky, ale všechny online losy od Sazky si lze setřít na zkoušku zdarma, a tak si třeba ověřit, jestli vám dnes přeje štěstí. Kompletní nabídku eLosů najdete na tomto odkazu.

Přečtěte si také