18 milionů za hlídání vnuka? 3 příběhy výherců, co měli víc štěstí než rozumu

Někdo si hlídáním vydělá 18 milionů, někdo si koupí tři losy a všechny jsou výherní. Jistý muž také vypral tiket s výhrou přes 4 miliony, vše ale nakonec dobře dopadlo. Někteří lidé měli doslova víc štěstí než rozumu a tady jsou tři jejich příběhy.

Tiket s výhrou 4 miliony hodil do pračky

Muž z Nového Zélandu ještě nestačil spočítat škody na svém domě po ničivém zemětřesení v roce 2011, když našel úplně promočený, zmačkaný tiket do loterie. Vytáhl ho ze své pračky a nejdřív si myslel, že jediné, co s ním může udělat, je vyhodit ho do koše.
 

Přečtěte si také: Vymyslel, jak získat jackpot, a vyhrál už čtrnáctkrát


Nakonec ale běžel do místního supermarketu. Vsazená čísla terminál odmítl načíst, prodavačce se ale muže zželelo a čísla zadala do počítače ručně. Díky jejímu dobrému skutku se ukázalo, že tento klikař bude mít na opravy domu v přepočtu 4,14 milionu korun.
 

Štěstí na třetí

Američan Christopher Kaelin si šel v dubnu 2014 koupit stírací los. Jen, co došel do auta, začal stírat a nestačil se divit, když pod fólií našel v přepočtu 700 tisíc korun. Christopher se výhru rozhodl oslavit večeří se svojí přítelkyní. Když jeli do restaurace, koupil si druhý los. A podruhé vyhrál, tentokrát v přepočtu 28 tisíc korun.

Na své dvojnásobné štěstí muž od té doby pořád myslel, a tak za pár dní zamířil do obchodu, který mu před pár dny přinesl stotisícové štěstí. Tam si koupil další los, a když ho setřel, v hracím poli našel dalších 700 tisíc.

Celý natěšený se do obchodu vrátil potřetí a už od dveří křičel, že to znovu vyšlo. Jenže když prodavač naskenoval los do terminálu, Christopherovi oznámil, že 700 tisíc bohužel nevyhrál. Získal totiž rovnou 7 milionů! V průběhu pár dní si tak Christopher díky stíracím losům přišel na téměř 8 milionů korun.
 

Milionová výhra za hlídání vnuka

Vnuky a vnučky hlídá rád nejeden prarodič, co byste ale řekli tomu, kdybyste jako odměnu získali 18 milionu korun? Přesně to se přihodilo kanadskému páru Nicole Pedneaultové a Rogerovi Larocqueovi. Rodiče jejich vnuka si chtěli vyjít ven, a tak se dvojice nabídla, že chlapce pohlídá. Ten si s sebou přivezl také domácí úkol o Japonsku, který musel do druhého dne vypracovat. Nicole a Roger si jako nápovědu vytáhli z poličky knihu o této ostrovní zemi. Když ji otevřeli, vypadl na ně tiket do loterie, na který už stačili zapomenout.

Po jeho kontrole zjistili, že je na něm výhra v přepočtu bezmála 18 milionů korun. Protože ale losování proběhlo už před rokem, radost vystřídal obrovský strach, že jim peníze už propadly. Hned druhý den ráno zavolali do loterní společnosti a ti je naštěstí uklidnili: výhra byla ještě stále platná. Tiket ale nicméně našli opravdu na poslední chvíli - na vyzvednutí měli už jen pouhé dva dny.
 

Díky sázení online si tiket zkontrolovat nezapomenete

Asi každý z nás si občas tiket zapomene zkontrolovat. A teď si představte, že byste byli v kůži páru z příběhu výše, jenže byste svoji sázenku objevili až o dva dny později. Tohle by byla chyba, kterou byste si asi do konce života nepřestali vyčítat.

Nic takového se ale nestane sázejícím, kteří hrají přes internet. Pokud totiž vyhrajete víc než 1 500 korun, nejen, že dostanete od Sazky mail nebo SMS o výhře, peníze se vám ale také automaticky připíší na váš hráčský účet, takže vám nikdy nepropadnou.

A když si vsadíte na nejbližší slosování Sportky, váš hráčský účet se už za pár dní může rozrůst o pohádkových 166,7 milionu Kč. Tiket do příštího slosování navíc budete mít raz dva a pořídíte ho na tomto odkazu.

Přečtěte si také