Za 2 miliony ze Sportky vezme své dvě děti na prázdniny do Afriky

Jedním z rovné stovky Čechů, kterým doplňková hra Sportky Milionový déšť nadělila v uplynulých týdnech 2 miliony korun, je i tatínek dvou dospívajících dětí. Když se o výhře dozvěděl, prý ani chvíli nepřemýšlel, jak s penězi naloží. Půjdou totiž na zážitky, především na cestování.
 

Přečtěte si také: V nedělní Sportce padla rekordní výhra přes 92 milionů

Doplňková hra Sportky, ve které se rozdalo celkem 200 milionů korun, přinesla muži výhru v první polovině září. A pořádně ho překvapila.

„Sázím spíš příležitostně, hlavně když je vysoký jackpot nebo se třeba v nějaké doplňkovce hraje o auto nebo jiné zajímavé ceny,” řekl muž zástupcům Sazky, kteří s ním dohadovali detaily ohledně převzetí výhry. 

Výherní tiket ulovil na benzínce

I když nesází často, svůj první tiket Sportky si podal už před dvaceti lety. „Sázím různě třeba na poště nebo v trafice, tentokrát jsem si ale vsadil na benzínce, když jsem se po cestě zastavoval pro něco k pití,” dává muž tip dalším hráčům, co právě u něho vedlo k výhře.

Poté, co si sázenku koupil, na ni prý zapomněl stejně jako na sledování televizního slosování. „To ale ničemu nevadilo, mám totiž v telefonu aplikaci, kde si tikety pravidelně kontroluji. Je to mnohem jednodušší, než si opisovat čísla z televize, a pak projíždět všechny sloupečky,” svěřuje se výherce.

Právě díky aplikaci se dozvěděl, že vyhrál, a to hned 2 miliony korun. „Nejdřív jsem tomu vůbec nechtěl věřit a musel jsem poprosit partnerku, aby tiket také zkontrolovala, jestli jsem třeba něco nepopletl,” směje se nyní už spokojený výherce a prozrazuje, jak se svými dvěma miliony hodlá naložit.

2 miliony splní cestovatelské sny

„Bydlet kde mám a auto máme také pořád slušné,” zamýšlí se. „S dětmi i partnerkou ale moc rádi cestujeme, zážitky z jiných zemí jsou totiž něco, co vám nikdy nikdo nesebere. Právě proto už brzy vyrazíme do země, kde je spousta národních parků i nádherná příroda - do Jihoafrické republiky,” popisuje na závěr muž.

Chcete si své tikety kontrolovat stejně pohodlně jako tento výherce? Pokud máte chytrý telefon, není nic jednoduššího, než si nainstalovat aplikaci Sazka. Je určena operačním systémům Android a iOS, ke stažení je zdarma a kromě kontroly sázek si v ní můžete pohodlně i vsadit. Aplikaci stahujte na tomto odkazu.

Přečtěte si také