Vyhrajte v Eurojackpotu Land Rover Discovery. Které celebrity značce podlehly?

Když před nějakou dobou dělal magazín Car Buzz seznam nejoblíbenějších aut mezi celebritami, na seznamu nechyběly takové kousky jako Ferrari, Porsche nebo Bentley. Ve chvíli, kdy se ale redaktoři podívali na vůbec nejoblíbenější SUV, vyšel jim jednoznačný vítěz.

Přečtěte si také: Za 22 milionů z Eurojackpotu si Moravan postaví bydlení snů


Pokud známé osobnosti nasedají do SUV, v drtivé většině případů jde právě o vozy spolehlivé britské klasiky Land Rover. Koho jste za jeho volantem už mohli vidět?
 

Marilyn Monroe

Marilyn_600x500.jpg

Tato americká filmová ikona dodnes platí za jednu z nejkrásnějších a nejpřitažlivějších žen všech dob. Drobná blondýnka ve filmech představovala hlavně něžné dívky, co potřebují ochraňovat a která si potrpí na luxus. Když o ní proto přemýšlíme v souvislosti s automobily, nejčastěji se nám nejspíš vybaví vozy jako třeba Cadillac.

Marilyn Monroe ale ve skutečnosti éterickou dívenkou rozhodně nebyla. Když zrovna nenatáčela, trávila čas na svém ranči v Nevadě, kde se projížděla ve svém milovaném Land Roveru. I proto pro značku svého času také nafotila sérii reklamních obrázků, z nichž pochází i tato fotografie.
 

Královna Alžběta

Alzbeta_600x500.jpg

Britskou hlavu trůnu v televizi nejčastěji vidíme, jak klidně postává při oficiálních ceremoniích. Existuje ale mnoho důkazů, že tato dáma rozhodně není žádnou sucharkou. Je majitelkou celé smečky legračně vypadajících psů rasy Velškorgi, a když se zrovna moc novinářů nedívá, Alžběta ráda sedne i za volant. 

Co se značky týče, má jasno už mnoho let: přes práh jejího královského paláce nesmí nic jiného než právě Land Rover. Ve své oblíbené čtyřkolce byla před nedávnem dokonce viděna, jak veze svého syna Williama, manželku Kate a její matku Carol na malý soukromý piknik.
 

Daniel Craig

craig_600x500.jpg

James Bond je nejspíš nejznámějším zaměstnancem tajné služby všech dob. A protože jde o Brita, který zbožňuje luxus a nové technologie, i agent 007 se na plátnech kin velmi rád a často vozí v Land Roverech. Značce ale podlehl i zatím poslední představitel neohroženého hrdiny Daniel Craig. 

Anglický herec je znám tím, že Land Rover nejen velmi často a rád řídí, je ale také obrovským fanouškem značky a studnicí faktů z její historie a současnosti. I proto je naprosto logické, že si ho zástupci Land Roveru vybrali jako tvář značky.
 

Jezděte ve stylu Jamese Bonda i vy

Nejen tyto tři celebrity, ale i celá řada dalších značce Land Rover naprosto propadly. Mezi hrdé majitele patří i Angelina Jolie, George Clooney, Jennifer Aniston nebo David Backham. Ti všichni cení nejen jejich spolehlivost, ale i pohodlný a luxusní interiér.

Chcete se už za pár dní vozit stejně jako ti, o kterých píší světová média? Díky hře Eurojackpot jste svému Land Roveru Discovery na dosah. Stačí si vsadit plný tiket včetně doplňkovky Extra 6 a po pátečním slosování může být vaše nejen tato nadupaná čtyřkolka, ale také jackpot ve výši 1,975 miliardy. Abyste slosování nepropásli, vsaďte si třeba hned teď online na tomto odkazu. Držíme palce.

Přečtěte si také