V nedělní Sportce padla rekordní výhra přes 92 milionů

Zářijové milionové šílenství pokračuje. Kromě dechberoucí výhry víc než 92 milionů přibylo díky hrám Sazky minulý týden dalších 14 loternijních milionářů. A jisté už teď je, že i v tomto týdnu vznikne minimálně stejný počet milionářů jako v tom minulém.

Přečtěte si také: U trafikanta Reného se vyhrává

Zákazník ze Zlínského kraje podal plný tiket Sportky spolu se hrou Šance jen den před losováním. Sázenku si koupil v obchodě a ten mu evidentně přinesl štěstí. Jak prozradil ředitel komunikace společnosti Sazka Václav Friedmann, jde o desátou nejvyšší výhru v celé šedesátileté historii Sportky.

Vůbec nejvyšší výhra v dějinách hry padla 3. listopadu 2013. Díky své zálibě ve Sportce tehdy manželský pár z Pardubického kraje vyhrál 399 904 705 korun. 

Druhou nejvyšší výhru Sportky všech dob získal v září 2016 hráč z Ústecka. Na svůj účet si tehdy připsal 201 252 720 korun.
 

Díky Sazce přibudou každý zářijový den 2 noví milionáři

„Už nyní je jisté, že si Sazka během září udrží neuvěřitelný průměr – dva milionáře denně. Od začátku roku vyhrálo milionovou částku už 146 zákazníků, rozdělili si bezmála 800 milionů korun,“ dodává Václav Friedmann.

Minulý týden byl co se týče milionových výher rekordní, ani tento týden ale na nové milionáře skoupý rozhodně nebude. 

Ve hře Milionový déšť Sportky prší miliony už od srpna a není tomu jinak ani teď. V každém losování je vybráno hned pět výherců, kteří si odnášejí po dvou milionech korun. Abyste se do hry zapojili i vy, stačí si vsadit plný tiket Sportky se Šancí.
 

Zjistěte vše, co potřebujete vědět, o Milionovém dešti 

Tento týden se bude Sportka losovat hned třikrát (ve středu, v pátek a v neděli), a proto se v neděli na své dva miliony korun bude moct těšit celkem patnáct nových výherců.

Nejen díky Milionovému dešti, ale i díky Superjackpotu Sportky, ve kterém je nyní 14,1 milionů korun, by bylo škoda si nevsadit. Zvlášť pokud to můžete udělat jednoduše online na pár kliknutí na tomto odkazu.

A my v Sazka světě vám držíme palce, aby se štěstí usmálo i na vás.

Přečtěte si také