O výhře 49 milionů korun zatím neřekl ani nejbližším

Neuvěřitelně pevné nervy má hráč z Prahy, na jehož kontě mu díky Sportce přibylo 48,7 milionů korun. O výhře zatím neřekl nikomu, a to dokonce ani manželce nebo dětem.
 

Přečtěte si také: Sazka slaví rekordní září. Za pouhý měsíc vytvořila 64 milionářů

Čtyřicetiletý muž to do budovy společnosti Sazka, kam si přišel výhru vyzvednout, moc daleko neměl. „Cesta mi zabrala sice jen několik desítek minut, i přesto jsem ale byl dost nervózní, abych neztratil tiket,” prohlásil sázející.

„Hned jak jsem zjistil, že jsem vyhrál, tak jsem si tiket okamžitě podepsal a vyplnil i adresu,” říká multimilionář.

O tom, jak s nově nabytými penězi naloží, zatím moc nepřemýšlel. „Ten pocit, že vlastním desítky milionů korun, je pro mě pořád nový,” přiznává čtyřicátník z Prahy. 

„Do té doby, než opravdu vyhrajete, fantazírujete, co byste si koupili, kdybyste jednou vážně vyhráli. A když se to stane, najednou vám všechny ty věci připadají zbytečné,” dodává.
 

O výhře neřekl ani manželce

Zásadní životní změny zatím výherce částky, kterou by chtěl mít na účtě asi každý, také neplánuje. „O tom, že bych třeba skončil v práci a začal si užívat život milionáře, jsem neuvažoval ani minutu,” zamýšlí se muž. „Mé povolání mě baví a co bych navíc celý den dělal, kdybych nepracoval?”

Výherce nemá rozmyšleno ani to, jestli se s výhrou někomu svěří. „Zatím jsem to neřekl ani doma, mám trochu strach, aby z tak velké částky manželce nepřeskočilo,” usmívá se výherce skoro 49 milionů. 

Jedním dechem ale dodává, že až k tomu nastane ten správný čas, manželku i své dvě děti jistě zahrne krásnými dárky.

Pokud máte na rozdíl od našeho výherce jasno, za co byste víc než 48 milionů utratili, k jejich získání je zásadní jen jediný krok: vsadit si. Nejbližší obchod s terminálem najedete na naší interaktivní mapě na tomto odkazu.

Autor fotografie: rawpixel, Unsplash

Přečtěte si také